Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

2k10.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 663
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Mam pytanie. Ciężko tu z expem i zdobyciem eq?

Jest to easy/medium, więc lekko z expem, bo za 1 spot duży wilków i psów masz 10 lvl +

O eq to jeszcze nie wiadomo, bo serwer nowy. Na pewno ciężko na legendarne. 

"Upadli powstaną"

Opublikowano

Ciekawi mnie jak rozwiaza sprawe Top1, bo z tego co widze to lvl wbija sie kosmicznie latwo, sa juz chyba osoby z 70+ co jakas trudnoscia nie jest, a serw realnie dzialal ile? Godzinke? nawet mniej. Mysle ze po nocce i jutrzejszym dniu bedzie pierwszy 99 zwlaszcza ze eq na grote to nie problem przy tych cenach bonow w stosunku do dropu yang. Tutaj ciekawe jak postapi Team bo zmniejszyc raty jak juz czesc wbila wysoki LVL bedzie poszkodowaniem w kierunku nowych graczy, nie zrobic nic - te zle bo szybko skonczy sie gra.

Opublikowano

Ciekawi mnie jak rozwiaza sprawe Top1, bo z tego co widze to lvl wbija sie kosmicznie latwo, sa juz chyba osoby z 70+ co jakas trudnoscia nie jest, a serw realnie dzialal ile? Godzinke? nawet mniej. Mysle ze po nocce i jutrzejszym dniu bedzie pierwszy 99 zwlaszcza ze eq na grote to nie problem przy tych cenach bonow w stosunku do dropu yang. Tutaj ciekawe jak postapi Team bo zmniejszyc raty jak juz czesc wbila wysoki LVL bedzie poszkodowaniem w kierunku nowych graczy, nie zrobic nic - te zle bo szybko skonczy sie gra.

Po co zmniejszac exp? Lepiej poczekac az duzo osob wbije max i podniesc do 110lvlu :)

Opublikowano

Ile ludzi bylo na starcie?

ZR_o79.gif

Opublikowano

tu jest red las, a nie grota skoro 2k10 ;d

Opublikowano

"Chyba"? 

Nie ma jeszcze osoby z 60lvl :)

Szłem łąką,
Kwiaty pachły,
Ona mnie odepchła.

Opublikowano

Ile ludzi bylo na starcie?

Ponad 1000 do 2 k.

Co oni teraz robią ?

Ataki są na serwer -ddos. Konkurencję boli popularność serwera.

"Upadli powstaną"

Opublikowano

Po co zmniejszac exp? Lepiej poczekac az duzo osob wbije max i podniesc do 110lvlu :)

EXP NIECH ZOSTANIE TERAZ TAKI JAK BYŁ !

Nowi gracze zostaną przez to poszkodowani !

Opublikowano

przed 1 przerwa ludzie pisali ze mieli 59 takze mozliwe ze teraz ok 70 ;)

Ludzie mogli sobie pisać, ale wątpie, żeby to była prawda, zresztą niech robią, co chcą, gratulować :)

Szłem łąką,
Kwiaty pachły,
Ona mnie odepchła.

Opublikowano

Jeśli taka liczba graczy się utrzyma to wreszcie od paru miesięcy bd mógł powiedzieć, że powstał prawdziwy serwer metin2.

Niczego mu nie brakuje. Rozgrywka świetna, aczkolwiek spowolnił bym exp.

Jeszcze ta ilość graczy.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...