Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

2k10.pl

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

jaki sens ma w ogóle ta topka i nagrody jak wszyscy an wh cisną haha  cały serwer przynajmniej 90 % serwera na wh  teraz jak by chcieli zbanować to cały serwer na raz i zostanie ze 100 ludzi :)

• Odpowiedzi 663
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

CH3 to jest, bo na ch1 mam lagi tyle ludzi. Na serwerze 1000 osób ponad jest. 

Poprawcie drop z skarpet, bo oddałem 30 i same śmieciowe ksiązki typu WeLiao ZI. 

"Upadli powstaną"

Opublikowano

Skąd 5 bon? :P

13759664181.jpg

' To czysty hip-hop, co będzie trwał wiecznie,

Masz tylko moment by go poczuć, więc spiesz się

Prawdziwy hip-hop, co będzie trwał wiecznie.

Do zobaczenia wkrótce u ciebie w mieście! '

Opublikowano

Chodzilo mi o strone ale jak bede na kompie postaram sie samemu naprawic ten blad bo na administracje nie ma co liczyc.

Ej jak uda ci sie naprawic to napisz na Pw jak to zrobić okey :)
Opublikowano

Serwre nie zrobił na mnie wrażenia. Ten serwer nawet nie leżał koło prawdziwego serwera z 2010 roku. Zwykły syf i nic więcej. Daję mu max 2 tygodnie.

Opublikowano

Sewer miał lekkie problemy na poczatku ale gra tutaj z 1k+  I ten ss wyżej nie pokazuje tego bo wszyscy expią .

Wystarczy się przejść wszedzie wszystko zajete w dt na 1 pt 10 osob ( expi) kazdy ksuje .

1-2 dni beda dopiero sklepiki . Teraz w v2 są zajete all spoty , a z eq jest ciezko zeby wziasc na klate caly spot ( mówię solo)

Polecam :)

L7VaIos.jpg

Opublikowano

Sewer miał lekkie problemy na poczatku ale gra tutaj z 1k+  I ten ss wyżej nie pokazuje tego bo wszyscy expią .

Wystarczy się przejść wszedzie wszystko zajete w dt na 1 pt 10 osob ( expi) kazdy ksuje .

1-2 dni beda dopiero sklepiki . Teraz w v2 są zajete all spoty , a z eq jest ciezko zeby wziasc na klate caly spot ( mówię solo)

Polecam :)

Sklepikow tutaj nie bedzie z tego wzgledu,ze waluta beda brylki.

Srij9JT.png

Opublikowano

Będę perły i inne ulepszacze oraz biŻuteria. Już w sklepach to jest. Potem stalki i bronię 75 lvl tez na sell w sklepach.

"Upadli powstaną"

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...