Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

2k10.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 663
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Od którego lvl jest ten hwang z is za 400 sm, bo mam ale nie wiem czy będę mógł założyc;x I co daje?

"Upadli powstaną"

Opublikowano

Co jest z tym logowaniem? Loguje się i "Nieprawidłowa nazwa konta lub hasło" -.- Kumple sobie grają, a ja nie mogę nic na to g*wno poradzić...

Opublikowano

Co jest z tym logowaniem? Loguje się i "Nieprawidłowa nazwa konta lub hasło" -.- Kumple sobie grają, a ja nie mogę nic na to g*wno poradzić...

Sama nazwa ci mówi pewnie Caps Lock masz wciśnięty gdy wpisujesz hasło.

67844096046461082583.png

Opublikowano

Sama nazwa ci mówi pewnie Caps Lock masz wciśnięty gdy wpisujesz hasło.

Nic nie mam wciśniętego... Wpisuje to samo co przy reje i za przeproszeniem g*wno z tego. Sry, że tak odpowiadam, ale irytuje mnie to :/ A tak btw. to kiedy strona będzie, jeżeli wiadomo wgl.?

Opublikowano

Dobra

40 lvl sura wp Falem Jinno

Każdy kto chce zagrać PW.

Kupiłem w IS rękawice, monete i exp z tego vip i fryzure a zaraz hwang sie kupi ;3

"Upadli powstaną"

Opublikowano

http://i.imgur.com/sGPG9Cp.png

Poprawcie biologa w prezentacji, bo chyba nie dopisaliście niektórych nagród z tego co widzę, albo zmieniliście je dość niedawno, ale ogólnie pliki fajne, polecam i nie musieliscie sie reklamować na moim serwerze, serio, i bez tego byscie sobie dali rade pewnie ;)

I jeszcze pytanie, czemu w sysserach wywala błędy z nickiem ProBoszcz? Czyżby ktoś ukryty w teamie?

Opublikowano

Dobra

40 lvl sura wp Falem Jinno

Każdy kto chce zagrać PW.

Kupiłem w IS rękawice, monete i exp z tego vip i fryzure a zaraz hwang sie kupi ;3

Jeszcze se mózg kup xD

# Serwer taki sobie jak dla mnie, ale kto lubi takie zabaweczki w starszej wersji to polecam.

1gif_ssppphn.gif

Opublikowano

Pogralem chwile i chyba zostane xD PS ZEMBY NIE DROPIO.

ZR_o79.gif

Opublikowano

Za pierwszym razem zalogowało się bez zwłoki. Przy tworzeniu postaci wywaliło a próba ponownego zalogowania kończy się komunikatem "Zostaniesz połączony z serwerem"

Jeżeli poszukujesz listy ID przedmiotów Minecraft, komend WorldEdit, to zapraszam do mojego poradnika!

25hmxok.png

Opublikowano

to samo mam -.-

Wychodzi na to,ze gracze ze slabszym sprzetem sa dyskryminowani xD

Chociaz to dziwne,bo sadzilem,ze tak malo skomplikowany serwer o konstrukcji cepa pojdzie bez najmniejszych problemow

Srij9JT.png

Opublikowano

50 lvl wbity

na tym lvlu na szponach w v2 full spot z vip z is i cienko leci musze przyznac

Na mapie yang leca w miare.

Serwer świetny, bo czuć klimat.

10/10

"Upadli powstaną"

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...