Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Arutan.pl - Tylko u nas realne nagrody! Start 19.12.2014r

Mikolajek1233

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 198
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Dowiedziałem się, że reklama będzie dosyć spora. To jest oczywiście bardzo dobre, ale przy takich serwerach jakie startują teraz ( które jednak mogą być poważnym zagrożeniem dla Arutana) administracja musi na prawdę uważać, żeby nie zrazić do siebie graczy. Jak narazie to nawet jeśli mam do wyboru takie serwery jak ascarial s2, malestia.pl, balmora s2 to i tak wybiorę spokojnie Arutana, no chyba, że coś spieprzą. Ale uwierzcie mi, że rozmawiałem wczoraj z administratorem, założycielem serwera i to jest na prawdę równy gość, który będzie na 100% jak nie 200 dbał o swój serwer a może przede wszystkim o swoich GRACZY. Jestem tego pewien i dlatego Arutan będzie czymś na polskiej scenie privów ;)

Opublikowano

1.ale chodzi mi tutaj o ten rzekomy "zwrot" pieniędzy, to jest bujda.

2.W bajki to ja nie wierzę, nie jedni tak mówili a z kasą spier******.

Po co pisać takie rzeczy, skoro wiadomo jak to będzie wyglądać?

Denerwuje mnie takie pierdolenie.

Ale nigdzie nie napisałem tego, co mi wcześniej przytoczyłeś, więc skończ pisać głupoty na mój temat.

Podyskutowałem z Mikolajem, i powiedziałem mu co i jak :) Nie rozumiem po co się wtrącasz jeżeli nic nie wiesz.

Poradnik - Maestria Bohaterów Opowiadanie League Of Legends 1/2 Podanie na Moderatora
Opublikowano

Nie wiem czemu nie wierzycie typkowi z tą kasą. On raczej jest pewny ze server nie padnie, a przynajmniej od razu i dlatego pisze o zwrocie kasy. A co do serva, czy resp i ilosc metinow jest taka sama jak na pl? I co do tych ku to moze warto by dodac do metinow 60+ po 2 ku?

ZR_o79.gif

Opublikowano

Nie wiem czemu nie wierzycie typkowi z tą kasą. On raczej jest pewny ze server nie padnie, a przynajmniej od razu i dlatego pisze o zwrocie kasy. A co do serva, czy resp i ilosc metinow jest taka sama jak na pl? I co do tych ku to moze warto by dodac do metinow 60+ po 2 ku?

Nienawidze jak ktoś piedzieli bzdury a NIE WIE tak na prawdę co będzie! :D Błagam was, omińcie to szerokim łukiem i pozostawcie to nam ;) Co do KU myślę, że tak będzie dobrze jak jest, resp taki sam

Opublikowano

Po przeglądnięciu listy serwerów które wychodzą/wyszły mniej więcej w tym czasie ten serwer wydaje się być idealny dla mnie!

Długo czekałem na jakiś konkretny, wymagający serwer, na którym będzie długa i ciekawa rozgrywka, z wieloma gildiami, które będą rywalizować o miano TOP (mam nadzieję).

Reklama widzę, że jest konkretna, kasy nie brakuje - powinniście się przebić.

Po chwilowej rozmowie na TS'ie z Administracją stwierdzam, że może to być jeden z lepszych projektów. (wiem, wiem zawsze pozory mogą mylić, ale wydaje mi się w tym przypadku, że tak nie będzie)

Brak petów/kostiumów/koni/kamieni G-P świadczy według mnie tylko o jednym... To nie jest serwer na miesiąc, więc myślę, że nagrody za ranking będą na 100% rozdane.

Gdyby mieli założenie, że po miesiącu serwer zamykają - po pierwsze nie robiliby tak dużej reklamy, pod drugie wypchaliby itemshop wszystkim, czym się tylko da.

Co do samego serwera - Z tego co się dowiedziałem GŁOWY AZREAELA(o ile zrozumiałem) to jest to mega pomysł, nigdzie nie widziałem czegoś takiego, więc gratulacje!

Jeśli to wypali, to będzie na prawdę super.

Co do KU, proponowałbym nie dodawać szkat z X ilością KU z metka, ponieważ jest to wymagający serwer. Fakt, na początku nie będzie łatwo o zwojowanie skilli, ale z czasem Aury, Ostrza, czy Silne Ciała będą miały swoją wartość,

a na większości serwerów, gdy każdy wyzwojuje, bo jest ich nadto KU drastycznie tracą na wartości i głownie niskie LvL'e na tym tracą.  Co o tym sądzi Administracja?

Truta tylko z rippera - super pomysł, cofniemy się w czasie, gdy truta była rarytasem :)

Ogółem, PÓKI CO wszystko wygląda pięknie, oby tak dalej.

Na serwerze na pewno zawitam z ekipą i życzę Wam, żeby wszystko wypaliło tak jak sobie tego wszyscy życzą :)

Opublikowano

Po przeglądnięciu listy serwerów które wychodzą/wyszły mniej więcej w tym czasie ten serwer wydaje się być idealny dla mnie!

Długo czekałem na jakiś konkretny, wymagający serwer, na którym będzie długa i ciekawa rozgrywka, z wieloma gildiami, które będą rywalizować o miano TOP (mam nadzieję).

Reklama widzę, że jest konkretna, kasy nie brakuje - powinniście się przebić.

Po chwilowej rozmowie na TS'ie z Administracją stwierdzam, że może to być jeden z lepszych projektów. (wiem, wiem zawsze pozory mogą mylić, ale wydaje mi się w tym przypadku, że tak nie będzie)

Brak petów/kostiumów/koni/kamieni G-P świadczy według mnie tylko o jednym... To nie jest serwer na miesiąc, więc myślę, że nagrody za ranking będą na 100% rozdane.

Gdyby mieli założenie, że po miesiącu serwer zamykają - po pierwsze nie robiliby tak dużej reklamy, pod drugie wypchaliby itemshop wszystkim, czym się tylko da.

Co do samego serwera - Z tego co się dowiedziałem GŁOWY AZREAELA(o ile zrozumiałem) to jest to mega pomysł, nigdzie nie widziałem czegoś takiego, więc gratulacje!

Jeśli to wypali, to będzie na prawdę super.

Co do KU, proponowałbym nie dodawać szkat z X ilością KU z metka, ponieważ jest to wymagający serwer. Fakt, na początku nie będzie łatwo o zwojowanie skilli, ale z czasem Aury, Ostrza, czy Silne Ciała będą miały swoją wartość,

a na większości serwerów, gdy każdy wyzwojuje, bo jest ich nadto KU drastycznie tracą na wartości i głownie niskie LvL'e na tym tracą.  Co o tym sądzi Administracja?

Truta tylko z rippera - super pomysł, cofniemy się w czasie, gdy truta była rarytasem :)

Ogółem, PÓKI CO wszystko wygląda pięknie, oby tak dalej.

Na serwerze na pewno zawitam z ekipą i życzę Wam, żeby wszystko wypaliło tak jak sobie tego wszyscy życzą :)

Ja również uważam, aby nie wprowadzać szkatułek KU na serwer ponieważ to zniszczy cały zarobek na księgach, dlatego że będzie tego przepełnienie i straci to swoją wartość.

Opublikowano

Nienawidze jak ktoś piedzieli bzdury a NIE WIE tak na prawdę co będzie! :D Błagam was, omińcie to szerokim łukiem i pozostawcie to nam ;) Co do KU myślę, że tak będzie dobrze jak jest, resp taki sam

Jesli resp w lesie jest taki sam, to przy takiej czestotliwosci spadania metkow i dosc duzej liczbie graczy bedzie sie raczej ciezko dorobic  :)  

ZR_o79.gif

Opublikowano

I to się ceni :)

Jakbyś mógł to napisz mi, czy z czasem będą wprowadzone pety/kostiumy itd.

Wszystko zależy od graczy, zależy jak gracze zadecydują, w pierwszym miesiącu jednak na pewno nie, po pierwszym miesiącu zaczną pojawiać się ankiety

Opublikowano

Fajne rozumowanie,  jednak mam nadzieję, że nie będzie petów typu 4k HP, 25 na potwory, 200 obrony, czy 3k HP, 20 na ludzi, 20 szybkości zaklęć?

Opublikowano

Fajne rozumowanie,  jednak mam nadzieję, że nie będzie petów typu 4k HP, 25 na potwory, 200 obrony, czy 3k HP, 20 na ludzi, 20 szybkości zaklęć?

Nie, nie nie ma takiej opcji nawet, jeżeli będą to ze zbalansowanymi bonusami by zwykły gracz bez peta miał również szansę wygrać PvP :)

Opublikowano

Co do medali - Porównując medal złoty z brązowym, czas jest inny, a czy szansa na przyjęcie jest również większa adekwatnie do rodzaju medalu, czy po prostu chodzi tutaj jedynie o czas?

I drugie pytanie: Czy na start każdy gracz otrzyma w końcu trzecią rękę na dłuższy czas, czy trzeba będzie radzić sobie bez? Jeśli już było to wybaczcie, nie mogłem tego znaleźć.

Opublikowano

Co do medali - Porównując medal złoty z brązowym, czas jest inny, a czy szansa na przyjęcie jest również większa adekwatnie do rodzaju medalu, czy po prostu chodzi tutaj jedynie o czas?

I drugie pytanie: Czy na start każdy gracz otrzyma w końcu trzecią rękę na dłuższy czas, czy trzeba będzie radzić sobie bez? Jeśli już było to wybaczcie, nie mogłem tego znaleźć.

3 rękę damy na start na długi czas, jest to spore ułatwienie gry. Co do medali różnią się tylko czasem :)

Opublikowano

3 rękę damy na start na długi czas, jest to spore ułatwienie gry. Co do medali różnią się tylko czasem :)

no i super :)

Jedynie mam nadzieję, że nie zrobicie 58590 eventów na start, żeby "zachęcić" graczy, bo wtedy sami sobie popsujecie serwer :P

Opublikowano

no i super :)

Jedynie mam nadzieję, że nie zrobicie 58590 eventów na start, żeby "zachęcić" graczy, bo wtedy sami sobie popsujecie serwer :P

Tutaj nie ma opcji by popsuć gospodarkę serwera, 1 góra 2 eventy, bądź 2 po ukończeniu 1 (chodzi o eventy dłuższe jak jeden raz czy 1 dzień)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...