Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Arutan.pl - Tylko u nas realne nagrody! Start 19.12.2014r

Mikolajek1233

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 198
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jak dla mnie, to prezentacja trochę uboga, nie zachęcacie za bardzo do gry.

Powodzenia panowie.

1gif_ssppphn.gif

Opublikowano

Polecam serwer godny uwagi napewno będzie spora konkurencja i wrócą czasy walki o spoty itp gdyż brakowało takiego serwera a PL to juz nie to samo . Nie moge sie doczekać . Co do administracji polecam bardzo bardzo pomocni pomagający non-stop na TS nie tak jak na innych wielkich serwerach gdzie sie admini pochowają po kanałach i sie boją wyjść ta administracja cały czas coś robi i ulepsza juz sama strona wiele onich mówi. 1 słowym POLECAM !!!

Opublikowano

średniawka mi się wydaje,po tylu latach spędzonych w metinie jakoś nie przekonuje mnie ten serwer do siebie... (nic nowego,a nawet bieda) ;D

Opublikowano

Nie lubię hardów, napierdolisz w is a potem bęc nie ma servera ]:

Opublikowano

Nie lubię hardów, napierdolisz w is a potem bęc nie ma servera ]:

to tak samo jak my bysmy powiedzieli, wjebane 25 tys w serwer i nagle benc serwera nie ma?? :P Bez przesady...

@Edit Nie po to team siedzie 24/7 na dobe przy serwerze by padł ;)

Specjalista
Opublikowano

przepraszam Cię bardzo lecz ten serwer nie jest nawet najmniejszą konkurencją dla Malestii  ;)

Oj mam inne wrażenie,własnie przeglądnąłem komentarze i widać co się dzieje pod prezentacją Malestii.

Co do serwera to polecam jak najbardziej,Mikolajek się napracował nad nim i to dość sporo.

Mam nadzieje że wszystko bd dopracowane na ostatni guzik na start serwer.

Pozdrawiam i życzę powodzenia.

Pomogłeś,pomogę kiedy tylko brachu mogę!

graphic.png

Opublikowano

Wy startujecie 19 grudnia, a 20 grudnia startuje Thespia, będzie konkurencja.

Arutan zapowiada się dosyć fajnie dla graczy, którzy chcą cofnąć się w czasie.

Ile przewidujecie online?

Opublikowano

Nie można aktualnie przewidywać ile będzie online :D Mogę cię jedynie zapewnić że administracja nie oszczędza na reklamie więc jeśli jakiś youtuber jest zainteresowany nagrywaniem to na pewno się tu pojawi ;) A o brak rywalizacji nie ma co się martwić.Już 2 tygodnie przed startem były już zadeklarowane 4 gildie które chcą być najlepsze ;)

Opublikowano

Wy startujecie 19 grudnia, a 20 grudnia startuje Thespia, będzie konkurencja.

Moc, siła, jebnięcie! Nie sugerujemy się konkurencją :D Tak to żaden z terminów nie był by odpowiedni jak byśmy na to patrzeli :P

Opublikowano

Serwer jest na dłuższa mete więc start nie przesądza tutaj o tym czy serwer wypali czy nie wypali jak to jest w przypadku większości serwerów ;)

Opublikowano

Ludzie za takimi serwerami nie przepadają i wiem, że nawet przy dobrej reklamie na serwerze nie będzie grało nawet 100 osób. Można to dokładnie zauważyć po aktywności osób na mpc i po wypowiedziach. Moim zdaniem serwer jest dla osób którzy są cofnięci w czasie i tyle. No ale powodzenia, może się mylę ;) 

xD 

Opublikowano

Chłopaki ja wam życzę powodzenia z całego serca lecz czarno to widzę..

Teraz gracze metin'a są bardzo wymagający ( chcą dużo nowości , estetyki itp ).

Wy nam tu przedstawiacie starego PL z roku 2010/2011 max. ( Zobacz ile na Polskim Metinie się pozmieniało ) ( Dodane dużo nowości do item shopu itp ).

Słowem Końcowym ..

Gracze chcą grać w metka ale z nowościami i aby było co raz łatwiej.

Pozdrawiam.

80905622020518233637.png

Opublikowano

Wy nam tu przedstawiacie starego PL z roku 2010/2011 max. ( Zobacz ile na Polskim Metinie się pozmieniało ) ( Dodane dużo nowości do item shopu itp ).

Słowem Końcowym ..

Pozdrawiam.

Tyle się pozmieniało na pl i graczy jest mniej.

9YbAX2Z.png

Opublikowano

Ludzie za takimi serwerami nie przepadają i wiem, że nawet przy dobrej reklamie na serwerze nie będzie grało nawet 100 osób. Można to dokładnie zauważyć po aktywności osób na mpc i po wypowiedziach. Moim zdaniem serwer jest dla osób którzy są cofnięci w czasie i tyle. No ale powodzenia, może się mylę ;)

poprzednia wstępna zapowiedź miała 30k wyświetleń i blisko 500 odpowiedzi ;) Więc śmiem twierdzić, że aktywność bardzo dobra.

Słowem Końcowym ..

Pozdrawiam.

co do nowości wiem jak jest, wchodzą gracze z PLa na teamspeak i mówią, że PL to gówno bo zbyt wiele tego jest w tej chwili ^^ Więc faktycznie zaszaleli.

Opublikowano

Rozmową z administracją prowadzona przez użytkownika Terk.Polecam obejrzeć wywiad.Dużo się dowiecie na temat serwera i administracji ;)

Opublikowano

Dosyc trudny server widze, ale moze wpadne. Btw pelerynki dropia tylko z najmocniejszych bossow? Ulepszacze wymagane na wszystko? Planujecie wprowadzic jakis niskopoziomowy dungeon?

ZR_o79.gif

Opublikowano

Dosyc trudny server widze, ale moze wpadne. Btw pelerynki dropia tylko z najmocniejszych bossow? Ulepszacze wymagane na wszystko? Planujecie wprowadzic jakis niskopoziomowy dungeon?

Pelerynki z red lasu, szkatułki serwerowej, skrzyni azraela, możliwe, że w update damy :)

Opublikowano

Bardzo się uśmiałem czytając / oglądając tą prezentacje czy też wideo prezentacje u youtuberów.

Chcecie zrobić Ravie czy może jeszcze bardziej trudny serwer? 5k graczy na starcie na pewno nie będziecie mieć. A robicie jedną wielką kupe z kilogramem gówna. Mało to serwerów hardów jest? Cały czas w koło każdy dobry serwer leci w tą samą tematyke, napierdolić trylion rzeczy w IS czasowe czy nie czasowe dać 99lvl z expem jak krew z dupy i niech się męczy. Damy tysiąc złotych za wbicie maksmylanego lvl to wbije to pewnie osoba podstawiona przez administrację z full isem za darmo. Druga sprawa z czym do ludzi? Wielki mikołajek samym dropem pelerynek ośmieszył się na maxa, komu się chce grać na serwerze gdzie trzeba patrzeć czy się nie klikło 2 pelerynek przez przypadek. PIS JOŁ

Życzę wam zjebanego startu, bo sram już tym wszystkim co się pojawia na MPC.

| Nie mam sygnatury bo mi ukradli |

Opublikowano

Mi się chce grać na takim serwerze zamiast na easy gdzie każdy ma identyczny ekwipunek ...Widać że wpadłeś tylko hejtować bo pokaż mi drugi serwer gdzie is jest tak ubogi.Podsumowując jeśli Ravia dla ciebie to trudny serwer to widać że jesteś leszczem i grać nie potrafisz a my nie chcemy takich ludzi w społeczności.

\m/ WYPIERDALAJ \m/

Opublikowano

Bardzo się uśmiałem czytając / oglądając tą prezentacje czy też wideo prezentacje u youtuberów.

Chcecie zrobić Ravie czy może jeszcze bardziej trudny serwer? 5k graczy na starcie na pewno nie będziecie mieć. A robicie jedną wielką kupe z kilogramem gówna. Mało to serwerów hardów jest? Cały czas w koło każdy dobry serwer leci w tą samą tematyke, napierdolić trylion rzeczy w IS czasowe czy nie czasowe dać 99lvl z expem jak krew z dupy i niech się męczy. Damy tysiąc złotych za wbicie maksmylanego lvl to wbije to pewnie osoba podstawiona przez administrację z full isem za darmo. Druga sprawa z czym do ludzi? Wielki mikołajek samym dropem pelerynek ośmieszył się na maxa, komu się chce grać na serwerze gdzie trzeba patrzeć czy się nie klikło 2 pelerynek przez przypadek. PIS JOŁ

Życzę wam zjebanego startu, bo sram już tym wszystkim co się pojawia na MPC.

no tak, podstawimy 5 osób z administracji :D Nie przesadzaj! :D Is? gdybyśmy robili serwer pod is to by były kostiumy, pety itp itd ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...