Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Arutan.pl - Tylko u nas realne nagrody! Start 19.12.2014r

Mikolajek1233

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Powiem, że serwer idealny dla mnie i mogę stwierdzić, że wpadnę z ekipą . Mam nadzieje, że nikt nie wbije 99 przez miesiąc 

• Odpowiedzi 198
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Podoba mi się prezentacja serwera, interface klienta, ciekawe systemy i umiejętności teamu :)

Polecam i powodzenia.

Opublikowano

ja bym proponowal kilka zmian wiadomo ze hard ale...

depo na stale wiadomo ze jest to jest 

lapka ktora podnosi kaske 

buty wiatru rozumiem ze stary klimat metina ale bracie idziesz 2km na godzine a z racji ze nie bedzie pierscionka tp to by sie przydalo

pierscien jezyka + globalny chat 

no i jezeli byscie sie uparli przy tych butach na nie to chociaz pierscien tp z podstawowymi lokacjami 

prosze wybaczyc te prosby ale to sa takie lekki podstawy aby byla ta gra nadal hard ale nie mozolna 

pozdrawiam 

W Pelni się zgadzam . Grać ma się przyjemnie, a zbieranie yangów i bieganie przy szybkosci ruchu 120 nie jest za przyjemne

Opublikowano

Global chat również jest bardzo istotną rzeczą. Niekazdy gra w jinno, a jak wiadomo w chunjo, czasem też w shinsoo są trudności w handlu bez globala

Opublikowano

Zagrałbym ale ten brak 3ręki i butów wiatru mnie odstrasza :/ bo bieganie 3,5km/h jest nie fajne ._.

Koledzy wyżej napisali, że buty wiatru będą od startu, 3cia ręka również . A co z global chatem?

Opublikowano

Ale nie rozumiem o czym wy mówicie, buty są na start dodatkowo są z misji oraz szkatułek serwerowych a 3ręka jest, jedynie zastanawiają się nad powiększonym depo. Pozdrawiam

graphic.png

Opublikowano

Globalny chat ma swoje plusy i minusy (osobiście za nim nie przepadam).Ludzie przeważnie wybierają chunjo bo chcą mieć  spokój a przez globalny chat ciągle będą mieli spam.Niech zostanie teraz tak jak jest i nie mieszajmy :)

Opublikowano

Globalny chat ma swoje plusy i minusy (osobiście za nim nie przepadam).Ludzie przeważnie wybierają chunjo bo chcą mieć spokój a przez globalny chat ciągle będą mieli spam.Niech zostanie teraz tak jak jest i nie mieszajmy :)

Spokój przed wołaczem? oO

Już chyba czas na prezentację - im wcześniej tym lepiej.

Opublikowano

no nie wiem ja przedstawilem swoje propozycje i mysle ze sa jak najbardziej podstawowe bez jakiegos placzu o byle co 

reszta jest super ale wyobrazcie sobie po co gracze beda zakladali 100 postaci aby itemki trzymac przeciez wiadomo skoro beda ulepszacze trzeba bedzie trzymac all 

co do pierscionka tp bylaby to fajna opcja z podstawowymi lokacjami bez tego bedzie slaba gospodarka serwera i ludzie np z chunjo jak bedzie ich malo beda biegac do jinno :( 

mam nadzieje ze administrator zerknie pod tym wzgledem 

pozdrawiam

1098661510207295168367114346251903210680

Opublikowano

widze ze nie tylko ja glowie sie czy zaczac tutaj gre 

nom ale takie szczegoly odpychaja bo chyba nikt do m2 nie bedzie 2km na godzine mykal a pozniej do m1 bo biologa trzeba dac...

i 150 postaci bo duzo ulepszaczy

Opublikowano

widze ze nie tylko ja glowie sie czy zaczac tutaj gre 

nom ale takie szczegoly odpychaja bo chyba nikt do m2 nie bedzie 2km na godzine mykal a pozniej do m1 bo biologa trzeba dac...

i 150 postaci bo duzo ulepszaczy

Dlaczego 2km na godzine ? Poty fioletowe, buty wiatru .. ?

graphic.png

Opublikowano

dobra widze ze ta konwersacja nie ma sensu ja po prostu zaproponowalem a bedzie jak wy tam chcecie 

wejde zobacze ale mnie osobiscie to odpycha 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...