Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Arutan.pl - Tylko u nas realne nagrody! Start 19.12.2014r

Mikolajek1233

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 198
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ciekawe te nagrody. Może zagram dłużej, ale nieukrywam, że startuje teraz pare hardów i się waham. no cóż, zobaczymy jak Arutan będzie nastawiony po is . 

Opublikowano

jak nastawiony po is? Nie rozumiem :P

Miałem na myśli pod IS, ucięło mi literkę . Poczytałem parę postów i zostałem mile zaskoczony pod względem isa, a mianowicie : Brak kostiumów, ppk, wierzchowców petów i innych badziewi, które wyszczuplają nam portfel . Raczej zagram, ale niestety obawiam się o frekwencję, zobaczymy ile osób zawita :)

P.S Na Reklame nigdy nie skąpić 

Opublikowano

Miałem na myśli pod IS, ucięło mi literkę . Poczytałem parę postów i zostałem mile zaskoczony pod względem isa, a mianowicie : Brak kostiumów, ppk, wierzchowców petów i innych badziewi, które wyszczuplają nam portfel . Raczej zagram, ale niestety obawiam się o frekwencję, zobaczymy ile osób zawita :)

P.S Na Reklame nigdy nie skąpić 

Reklama jest bardzo dobra! ;) Wystarczy wpisać na yt Arutan.pl :) Zapraszamy

Opublikowano

Co do prezentacji, krótka i treściwa, ale mogłaby być ciut większa czcionka, bo w niektórych fragmentach niedowidzę i musze głowe przyblizać. Pytanko co do ślubu. Od którego lvla i jaka różnica poziomów? tak jak na pl? A pierscionek u npc czy misja i is?

Opublikowano

Co do prezentacji, krótka i treściwa, ale mogłaby być ciut większa czcionka, bo w niektórych fragmentach niedowidzę i musze głowe przyblizać. Pytanko co do ślubu. Od którego lvla i jaka różnica poziomów? tak jak na pl? A pierscionek u npc czy misja i is?

Pierścionek misja i is, level jak na pl

Opublikowano

Moglibyście usunąć pierścionek na "status użycia" żeby nie było np 50 użyć tylko jednak żeby był stały, albo dać go z jakiejś misji na niski poziom. f5

graphic.png

Opublikowano

ja bym proponowal kilka zmian wiadomo ze hard ale...

depo na stale wiadomo ze jest to jest 

lapka ktora podnosi kaske 

buty wiatru rozumiem ze stary klimat metina ale bracie idziesz 2km na godzine a z racji ze nie bedzie pierscionka tp to by sie przydalo

pierscien jezyka + globalny chat 

no i jezeli byscie sie uparli przy tych butach na nie to chociaz pierscien tp z podstawowymi lokacjami 

prosze wybaczyc te prosby ale to sa takie lekki podstawy aby byla ta gra nadal hard ale nie mozolna 

pozdrawiam 

1098661510207295168367114346251903210680

Opublikowano

UWAŻAJCIE BO W TEAMIE ARUTANA ( MISTRZUNIO ) JEST Z RUMUNI , BĘDZIE KRADŁ NA 100% XDDDDDD

Tak poza tym to co w końcu z tymi skrzynami?

Beda te dłonie krya w niej czy nie xD?

giphy.gif

Potrzebujesz reklamy serwera Metin2?

Konkretny Youtuber zaprasza Cię do swojej oferty!

http://www.mpcforum.pl/topic/1249870-reklama-serwer%C3%B3w-metin2-youtube-8700-facebook-4100-grupa-metin2-3100/page-1
Opublikowano

A jak tutaj jest z cofaniem skilli? Normalnie są zwoje u NPC?

za 800k u handlarki :)

UWAŻAJCIE BO W TEAMIE ARUTANA ( MISTRZUNIO ) JEST Z RUMUNI , BĘDZIE KRADŁ NA 100% XDDDDDD

Tak poza tym to co w końcu z tymi skrzynami?

Beda te dłonie krya w niej czy nie xD?

Po pierwsze nie z Rumuni tylko z Hiszpani :D Po drugie on będzie tak kradł jak z Ciebie youtuber (przekazać kazał) xD

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...