Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Arutan.pl - Tylko u nas realne nagrody! Start 19.12.2014r

Mikolajek1233

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No tak ale ytberow 500 subów nawet nie ma co brać... Jakbym miał tej kapuchy na rozwój serwera mt2. to pierwsze co robię to lecę przekupić wallandera, uzurpatora, respecta i zabQ.

ZabQ ma swój serwer więc jasna rzecz nie nagra, Respect będzie, Uzurpator ta sama sytuacja co ZabQ, Wallander - Nikt nie będzie biegał i się prosił, dawaliśmy stawkę grubo ponad 100% przebicia ale cóż nikt nie ma  5lat by się prosić ;)

• Odpowiedzi 198
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

ZabQ ma swój serwer więc jasna rzecz nie nagra, Respect będzie, Uzurpator ta sama sytuacja co ZabQ, Wallander - Nikt nie będzie biegał i się prosił, dawaliśmy stawkę grubo ponad 100% przebicia ale cóż nikt nie ma 5lat by się prosić ;)

Szczegółowo ogarnąłem prezkę, ale jeszcze nie wiem paru rzeczy (albo jestem niespostrzegawczy): jak z ku? Kufry i te sprawy i ogółem drop z metków. Czy podwyzszone szanse na kamole? Ja jestem właśnie zwolennikiem zarabiania na metinach właśnie z powodu kamoli kd i ku. Metiny 15 - 45 to zwoje egzo i rady, a co z późniejszymi metinami? Co ma mnie przekonać żebym chciał zarabiać właśnie np. w piekle?
Opublikowano

Szczegółowo ogarnąłem prezkę, ale jeszcze nie wiem paru rzeczy (albo jestem niespostrzegawczy): jak z ku? Kufry i te sprawy i ogółem drop z metków. Czy podwyzszone szanse na kamole? Ja jestem właśnie zwolennikiem zarabiania na metinach właśnie z powodu kamoli kd i ku. Metiny 15 - 45 to zwoje egzo i rady, a co z późniejszymi metinami? Co ma mnie przekonać żebym chciał zarabiać właśnie np. w piekle?

mapki zarobokowe to red las/grota, jeżeli chodzi o metiny polecam zarobek w red las, wszystko jest wybalansowane tak jak powino  być, Ku 55 do G ale co 10h

Opublikowano

mapki zarobokowe to red las/grota, jeżeli chodzi o metiny polecam zarobek w red las, wszystko jest wybalansowane tak jak powino być, Ku 55 do G ale co 10h

Nie zrozumieliśmy się. :/ Chodzi mi o to, jak będą lecieć ku i kamole z metinów. Czy np. będzie pudelko z 1 ku do metinów 25 lv a np. do mrtinów 70 lvl pudełko 5 ku? Jak to z tym będzie?

I jeszcze co do is : będzie psc?

Opublikowano

Nie zrozumieliśmy się. :/ Chodzi mi o to, jak będą lecieć ku i kamole z metinów. Czy np. będzie pudelko z 1 ku do metinów 25 lv a np. do mrtinów 70 lvl pudełko 5 ku? Jak to z tym będzie?

I jeszcze co do is : będzie psc?

PSC będzie, co do KU to 1 metin = 100% na KU, nie dodawaliśmy żadnych szkat ponieważ byłoby tego przepelnienie

Opublikowano

PSC będzie, co do KU to 1 metin = 100% na KU, nie dodawaliśmy żadnych szkat ponieważ byłoby tego przepelnienie

To z 1 metina 1 ku tylko? Niezależnie od poziomu metina? Ja bym jednak dał jakieś pudła z ku. Przepełnienie ku na rynku to dosyć częsta choroba hardow ale pudla 1-3 ku moglibyscie dac.

Na prawdę paysafecard będzie? Isamu pisał, że na serwach mt2 takich nigdy nie będzie, bo z nich czerpie się za małe zyski i dla psc to nieopłacalne. I jak to będzie z oddawaniem kasy za psc jeśli serw padnie? 100% tak jak przy przelewach czy 50% jak sms?

Opublikowano

To z 1 metina 1 ku tylko? Niezależnie od poziomu metina? Ja bym jednak dał jakieś pudła z ku. Przepełnienie ku na rynku to dosyć częsta choroba hardow ale pudla 1-3 ku moglibyscie dac. Na prawdę paysafecard będzie? Isamu pisał, że na serwach mt2 takich nigdy nie będzie, bo z nich czerpie się za małe zyski i dla psc to nieopłacalne. I jak to będzie z oddawaniem kasy za psc jeśli serw padnie? 100% tak jak przy przelewach czy 50% jak sms?

Nie mówmy tutaj o padnięciu, ty się boisz powiedzmy o swoje 30zł, to co by miał powiedzieć sponsor ładując kilkanaście tysięcy w serwer? Nie ma opcji by ten serwer padł :)

Udostępniam wam prezentację jaką przygotował KozaKE, dziękujemy.

Opublikowano

Nie mówmy tutaj o padnięciu, ty się boisz powiedzmy o swoje 30zł, to co by miał powiedzieć sponsor ładując kilkanaście tysięcy w serwer? Nie ma opcji by ten serwer padł :)

Udostępniam wam prezentację jaką przygotował KozaKE, dziękujemy.

https-~~-//www.youtube.com/watch?v=iSP5EflAK38

Na filmie mistrzunio mówił, że jeśli serwer by padł to wtedy oddaje się graczom kasę którą wydaki na is. W przypadku sms jest to połowa takiej kasy a w przypadku przelewu całość. A jak jest z psc? Jak wyglądałoby oddawanie psc?
Opublikowano

Na filmie mistrzunio mówił, że jeśli serwer by padł to wtedy oddaje się graczom kasę którą wydaki na is. W przypadku sms jest to połowa takiej kasy a w przypadku przelewu całość. A jak jest z psc? Jak wyglądałoby oddawanie psc?

Zwracamy tyle ile trafia do nas.

Opublikowano

Zwracamy tyle ile trafia do nas.

Ty tak serio? Zarobicie " załóżmy " sporą sumkę serwer padnie po 2 tygodniach ( przykład) i będziecie oddawać kase??

GG wp . DObra ściema .

L7VaIos.jpg

Opublikowano

Ty tak serio? Zarobicie " załóżmy " sporą sumkę serwer padnie po 2 tygodniach ( przykład) i będziecie oddawać kase??

GG wp . DObra ściema .

dobra wyjdź :D Tyle co poszło w ten serwer to ty na oczy nie widziałaś więc serio wyjdź :P

@Edit Każdego dnia jest średnio wydawane po 1000zł na serwer by było stabilnie więc nie napierdzielajcie głupich postów "jak serwer padnie" bo jeszcze nie padł ;)

Opublikowano

GG wp . DObra ściema .

W bajki to ja nie wierzę, nie jedni tak mówili a z kasą spier******.

Po co pisać takie rzeczy, skoro wiadomo jak to będzie wyglądać?

Typowe biedaki. To, że wy polecicie na każdą złotówkę to nie oznacza, że administracja tego serwera taka jest. Nie znacie ich, a i tak wiecie lepiej co zrobią, a czego nie zrobią.

YebacBiede B)

Opublikowano

Typowe biedaki. To, że wy polecicie na każdą złotówkę to nie oznacza, że administracja tego serwera taka jest. Nie znacie ich, a i tak wiecie lepiej co zrobią, a czego nie zrobią.

Biedaki? Hah. Jeżeli chcesz to mogę Ci pokazać stan mojego konta, tylko żebyś potem nie leciał do mamy i mówił żeby Ci telefon dała :)

PS: @Mikolajek1233 serwer może i nie padnie, lecz nie bardzo wierzę w to, że oddacie kasę tym którzy wydali ją na serwer.

Poradnik - Maestria Bohaterów Opowiadanie League Of Legends 1/2 Podanie na Moderatora
Opublikowano

Biedaki? Hah. Jeżeli chcesz to mogę Ci pokazać stan mojego konta, tylko żebyś potem nie leciał do mamy i mówił żeby Ci telefon dała :)

PS: @Mikolajek1233 serwer może i nie padnie, lecz nie bardzo wierzę w to, że oddacie kasę tym którzy wydali ją na serwer.

Nie bierzemy pod uwagę wogóle tego, że serwer padnie.

Opublikowano

Nie bierzemy pod uwagę wogóle tego, że serwer padnie.

Ja to doskonale rozumiem, reszta pewnie też, ale nigdy nie wiadomo co się stanie.

Doskonale powinieneś o tym wiedzieć, że jeżeli na serwerze zostanie Ci 10 osób to z pewnością nie bd on dalej ON.

Poradnik - Maestria Bohaterów Opowiadanie League Of Legends 1/2 Podanie na Moderatora
Opublikowano

Ja to doskonale rozumiem, reszta pewnie też, ale nigdy nie wiadomo co się stanie.

Doskonale powinieneś o tym wiedzieć, że jeżeli na serwerze zostanie Ci 10 osób to z pewnością nie bd on dalej ON.

dobra, nie chce mi się odpowiadać na głupie komentarze. Zacznijmy od tego, że ja Ci nie mówię "ładuj w IS", wierzyć nie musisz :P "Ładować" też nie, skoro masz wątpliwości. :)

Opublikowano

dobra, nie chce mi się odpowiadać na głupie komentarze. Zacznijmy od tego, że ja Ci nie mówię "ładuj w IS", wierzyć nie musisz :P "Ładować" też nie, skoro masz wątpliwości. :)

Ale jakie głupie komentarze? to się nazywa "dyskusja", najwidoczniej nie masz argumentów by ze mną dyskutować.

Ludzie będą pchali kasę w IS, taka jest kolej rzeczy, ale chodzi mi tutaj o ten rzekomy "zwrot" pieniędzy, to jest bujda.

Ja już nie będę Ci przeszkadzał w prezentacji serwera, swoje Ci wyjaśniłem, a Ty dalej możesz mydlić oczy tym, którzy w to uwierzą.

Powodzenia z serwerem.

Opublikowano

Ale jakie głupie komentarze? to się nazywa "dyskusja", najwidoczniej nie masz argumentów by ze mną dyskutować.

Ludzie będą pchali kasę w IS, taka jest kolej rzeczy, ale chodzi mi tutaj o ten rzekomy "zwrot" pieniędzy, to jest bujda.

Ja już nie będę Ci przeszkadzał w prezentacji serwera, swoje Ci wyjaśniłem, a Ty dalej możesz mydlić oczy tym, którzy w to uwierzą.

Powodzenia z serwerem.

Możesz wejść na teamspeak, poznasz 5/10 budżet i uczciwość administracji, którą potwierdzą gracze, czekający na ten serwer.

Opublikowano

Możesz wejść na teamspeak, poznasz 5/10 budżet i uczciwość administracji, którą potwierdzą gracze, czekający na ten serwer.

Każda Administracja jest uczciwa do pewnego stopnia, to jest wiadome przez wszystkich.

A to, że dasz mi porozmawiać ze swoimi zaufanymi graczami, nic Ci nie da.

Nie osądzam Ciebie i serwera, jedynie chciałem wyjaśnić jak to wygląda z mojej strony :)

Opublikowano

Każda Administracja jest uczciwa do pewnego stopnia, to jest wiadome przez wszystkich.

Nie osądzam Ciebie i serwera, jedynie chciałem wyjaśnić jak to wygląda z mojej strony :)

pozostaw to dla siebie bynajmniej do momentu, w którym się nie przekonasz.

Opublikowano

Jakie masz podstawy do tego żeby oskarżać ich o oszustwo?Jest to ich pierwszy tak wielki projekt i jakoś nikt wcześniej nie oskarżał ich o złodziejstwo.Jeśli nie wierzysz w to że będzie zwrot kasy to nie wierz i graj tak jakby tego nie mówili.Starasz się wmówić ludziom że administracja oszukuje kierując się historią pewnych szczylowatych techników którzy tak nabierali ludzi.

Opublikowano

Jakie masz podstawy do tego żeby oskarżać ich o oszustwo?Jest to ich pierwszy tak wielki projekt i jakoś nikt wcześniej nie oskarżał ich o złodziejstwo.Jeśli nie wierzysz w to że będzie zwrot kasy to nie wierz i graj tak jakby tego nie mówili.Starasz się wmówić ludziom że administracja oszukuje kierując się historią pewnych szczylowatych techników którzy tak nabierali ludzi.

Nie rozumiem twoje zdenerwowania. Gdzie ja ich oskarżyłem? pokaż mi to.

Gdzie ja wmawiam lludziom, że Administracja serwera ich oszukuje?

Człowieku co Ty w ogóle robisz teraz, wtrącasz się w dyskusję a nawet nie przeczytałeś od początku o czym z @Mikolajek1233 rozmawiamy.

On wie o co mi chodzi, Ty nie wiem a mimo to się wpierdalasz.

Najmniejszy piesek, najgłośniej szczeka.

Opublikowano

1.ale chodzi mi tutaj o ten rzekomy "zwrot" pieniędzy, to jest bujda.

2.W bajki to ja nie wierzę, nie jedni tak mówili a z kasą spier******.

Po co pisać takie rzeczy, skoro wiadomo jak to będzie wyglądać?

Denerwuje mnie takie pierdolenie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...