Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Arutan.pl - Tylko u nas realne nagrody! Start 19.12.2014r

Mikolajek1233

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

no tak, podstawimy 5 osób z administracji :D Nie przesadzaj! :D Is? gdybyśmy robili serwer pod is to by były kostiumy, pety itp itd ;)

Ale po co zaprzeczać, że serwer jest pod IS? Przecież dobrze wiemy, że KAŻDY serwer jest nastawiony pod zarobek ze wspomnianego właśnie item shopu, zaprzeczanie jest zwyczajnym oszukiwaniem. 

No chyba, że jest się idiotą i marnuje pieniądze i czas na postawienie serwera który się nie zwróci. 

Pytanie powinno brzmieć czy rozgrywka będzie pay2win. Oczywiście, że będzie. Pd'ki, lizaki, pierścienie, zmianki, dodania itp. Metin, z założenia jest grą P2W, chyba nie powstał serwer na którym nie można było zakupić pdka i innych ulepszaczy dających +50%, dropu, expa, czy kasy. To nie LoL gdzie kupujecie sobie skina. Gdybyście nie robili serwera pod IS (co nie jest możliwe) to właśnie dalibyście te wspomniane kostiumy bez żadnych bonów - tak po prostu żeby człowiek się wyróżniał (al'a skiny LoL)

Tak już wygląda ten świat i nie ma się co oszukiwać, pierwszą 99 wbije ten który najwięcej załaduje w IS + będzie miał dobrą ekipę (+ jeśli oczywiście wykluczamy ingerencje administracji). 

Tak mam zamiar zagrać na serwerze, bo mi się po prostu podoba. Nie lubię jednak sytuacji gdy administracja już na starcie Was (nie Nas bo ja wiem jak to działa) oszukuje. I tak pewnie też załaduje w is'a, ale tylko dlatego, że mam mniej czasu na samo granie, a grać po prostu lubię. 

• Odpowiedzi 198
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Szefie czyli według ciebie LoL jest też pod is bo masz podwójne ip i podwójny exp.Administracja serwera jeszcze ani razu nie powiedziała ''to jest w is bo serwer musi z czegoś zarobić'' tylko ''Chyba cie pojebało że jakieś kostiumy 50% moby 10khp będą na tym serwerze''.W isie nie spotkasz nic prócz najpotrzebniejszych rzeczy.Serwer jest pod graczy nie pod is 

Opublikowano

Ale po co zaprzeczać, że serwer jest pod IS? Przecież dobrze wiemy, że KAŻDY serwer jest nastawiony pod zarobek ze wspomnianego właśnie item shopu, zaprzeczanie jest zwyczajnym oszukiwaniem. 

No chyba, że jest się idiotą i marnuje pieniądze i czas na postawienie serwera który się nie zwróci. 

Pytanie powinno brzmieć czy rozgrywka będzie pay2win. Oczywiście, że będzie. Pd'ki, lizaki, pierścienie, zmianki, dodania itp. Metin, z założenia jest grą P2W, chyba nie powstał serwer na którym nie można było zakupić pdka i innych ulepszaczy dających +50%, dropu, expa, czy kasy. To nie LoL gdzie kupujecie sobie skina. Gdybyście nie robili serwera pod IS (co nie jest możliwe) to właśnie dalibyście te wspomniane kostiumy bez żadnych bonów - tak po prostu żeby człowiek się wyróżniał (al'a skiny LoL)

Tak już wygląda ten świat i nie ma się co oszukiwać, pierwszą 99 wbije ten który najwięcej załaduje w IS + będzie miał dobrą ekipę (+ jeśli oczywiście wykluczamy ingerencje administracji). 

Tak mam zamiar zagrać na serwerze, bo mi się po prostu podoba. Nie lubię jednak sytuacji gdy administracja już na starcie Was (nie Nas bo ja wiem jak to działa) oszukuje. I tak pewnie też załaduje w is'a, ale tylko dlatego, że mam mniej czasu na samo granie, a grać po prostu lubię. 

sprawa wygląda tak, stratni i tak jesteśmy a dokładniej sponsor :D IS hmmmm jest dość ubogi, bez rzeczy, które najczęściej są kupowane (prócz PD). Oszukiwać nie mamy celu bo uwierz, że kasy poszło sporo w ten projekt, mamy nadzieję, że wam się sposoba a gdy wejdziecie do gry spodoba jeszcze bardziej :D IS jest dla osób, którym się nie chce danej rzeczy szukać w grze, napiszę jeszcze tutaj, że wszystko co jest w item shop jest dostępne również w grze ( Nie piszę tutaj o PD dniowych) poza tym, można cała reszte zdobyć w  grze :)

Opublikowano

Szefie czyli według ciebie LoL jest też pod is bo masz podwójne ip i podwójny exp.Administracja serwera jeszcze ani razu nie powiedziała ''to jest w is bo serwer musi z czegoś zarobić'' tylko ''Chyba cie pojebało że jakieś kostiumy 50% moby 10khp będą na tym serwerze''.W isie nie spotkasz nic prócz najpotrzebniejszych rzeczy.Serwer jest pod graczy nie pod is 

Albo jesteś głupi albo nie umiesz czytać - jesteś głupi. Przeczytaj jeszcze raz to co napisałem, jak dalej nie rozumiesz zawołaj mamę, może coś poradzi. Jak nie to zapraszam na prywatne korepetycje z rozumienia tekstu czytanego. 

sprawa wygląda tak, stratni i tak jesteśmy a dokładniej sponsor :D IS hmmmm jest dość ubogi, bez rzeczy, które najczęściej są kupowane (prócz PD). Oszukiwać nie mamy celu bo uwierz, że kasy poszło sporo w ten projekt, mamy nadzieję, że wam się sposoba a gdy wejdziecie do gry spodoba jeszcze bardziej :D IS jest dla osób, którym się nie chce danej rzeczy szukać w grze, napiszę jeszcze tutaj, że wszystko co jest w item shop jest dostępne również w grze ( Nie piszę tutaj o PD dniowych) poza tym, można cała reszte zdobyć w  grze :)

No wiadomo, że jesteście stratni przed startem, ale tak jak napisałem w pierwszym poście, nikt nie inwestuje w coś co potencjalnie się nie zwróci. 

Tutaj chodzi o odkłamywanie pojęć. Jasne, zgadzam się ze wszystkim. Jednak Metin2 zawsze był i będzie P2W [Zapłać aby WYGRAĆ, przypominam że w świetle rankingu wygranym jest 1 osoba, która osiągnie 99 lvl(Nie Ty pryszczaty lamusie co osiągnąłeś wszystko bez is'a)]  - co nie znaczy, jak sam napisałeś, że nie można dojść do czegoś bez inwestowania pieniędzy. Oczywiście wszystko to osiągniemy, ale prawdopodobnie wydając 30-50% czasu więcej. I tutaj nie ma się co kłócić. 

W poście nie zwracam się BEZPOŚREDNIO do żadnej z osób wypowiadających się przede mną, mimo iż używam opcji "cytuj".

Jeśli chodzi o serwer to wygląda obiecująco i chcę się na nim pobawić. Mam nadzieję, że ze znajomymi. 

Powodzenia na starcie.

Opublikowano

Yosaie zrobiła wam piękny trailer :P

Polecam mikołaj stara się przy projekcie świadczą o tym efekty jego ciężkiej pracy.

Grę tutaj polecam.

1EPZ6G.gif

Opublikowano

Propsy za serwer,w końcu jakiś który nie pozwoli wbicie max lvl w kilka dni :)

Wymagający i odstrasza graczy ,ale tych słabszych graczy.

Przyjmuje zlecenia dot. web masterki.

while(!$success){
....try();
}

Opublikowano

Redemption jest to raczej spowodowane tym że wcześniej była zapowiedź która miała 500 odpowiedzi +i koło 30k wyświetleń a po co ludzie mają wbijać 2 raz w tą samą prezke

Opublikowano

Slabe zainteresowanie prezką. Ile przewidujecie osób na start?

ile przewiduje? Tyle ile będzie ;p wybacz głupie pytanie głupia odpowiedź, słabe zainteresowanie jest spowodowane poprzednią zapowiedzią na której było 30k wyświetleń ;)

Opublikowano

ile przewiduje? Tyle ile będzie ;p wybacz głupie pytanie głupia odpowiedź, słabe zainteresowanie jest spowodowane poprzednią zapowiedzią na której było 30k wyświetleń ;)

Może inaczej: Jaką macie reklamę?
Opublikowano

budżet na reklamę, trzymałbym się jednak tej górnej granicy :)

@"Edit" 7-10 tys zł.

Wolałbym abyś reklamę przedstawił mi konkretniej. Gdzie i u kogo reklamujecie serwer.
Opublikowano

napiszę może ilu youtuberów zamiast u kogo. Około 20-25 youtuberów, a u kogo to już zobaczycie sami ;)

No tak ale ytberow 500 subów nawet nie ma co brać... Jakbym miał tej kapuchy na rozwój serwera mt2. to pierwsze co robię to lecę przekupić wallandera, uzurpatora, respecta i zabQ.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...