Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Old-CavalosMT2.eu [Dedyk] [Easy]

Jemilo.

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 579
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jebn** ty się w łeb jak twoim zdaniem gra tutaj mniej niż 100 osób

To niech administracja pokaże ss z komendy /w ile jest osób, czemu nie chcą tego zrobić? no właśnie. 

61487_10201049932547461_1025965916_n.jpg

Opublikowano

To niech administracja pokaże ss z komendy /w ile jest osób, czemu nie chcą tego zrobić? no właśnie. 

Bo ta komenda pokazuje tylko jeden channel. Gra dużo ludzi na serwerze ;)

"Problemem nie jest problem.

Problemem jest twoje nastawienie do problemu."

http://fabko.ovh - technik serwerów csgo:-)

Opublikowano

Witajcie

Chciałbym Was Serdecznie zaprosić na konkurs OX .

Który odbędzie się w sobotę i niedziele o godz 18.00 ch1 Uriel pierwsza runda, natomiast druga runda o godzinie 20.00.

Wstęp od 100 levela.

Tym razem czekają na Was wspaniałe nagrody.

Także do zobaczenia w sobotę i niedziele o godz 18.00 u Uriel

Oraz zwiększony exp od piątku do niedzieli godz. 23.59 o 50%

Ps. Prosiłbym o zaktualizowanie klienta patcherem zostało parę rzeczy zmienionych, naprawionych i dodanych.

(Jeżeli nie możesz zaktualizować klienta zapewne się nim bawiłeś więc należy ściągnąć oficjalnego czystego klienta z naszej strony) :)

:ninja: Również szykuje się kilka aktualizacji, oraz na dniach odświeżymy prezentacje :ninja:

Opublikowano

http://prntscr.com/5qoo28

Może by nieco zwiększyć maksymalny poziom?

Hm lvl 250 narazie zostanie z czasem może zwiększymy. Póki co chcemy dodać te nowe sety biżuterii do 250lv bo są tylko dwa. Oraz dodać dungeon z którego będą leciały ulepki na nowe biżu. Z pewnością będziecie się mniej nudzili ;) + odświeżymy prezkę żeby było wiadomo co i jak.

Opublikowano

ile jest osób tak średnio online bo zastanawiam się nad grą.

Średnio to ciężko powiedzieć ponieważ brak licznika osób online. Ale w godzinach szczytu 350+. Myślę, że się to zmieni oczywiście na plus po aktualizacji, wykupieniu paru youtuberów oraz po nowej prezce :) już na dniach.

Opublikowano

Średnio to ciężko powiedzieć ponieważ brak licznika osób online. Ale w godzinach szczytu 350+. Myślę, że się to zmieni oczywiście na plus po aktualizacji, wykupieniu paru youtuberów oraz po nowej prezce :) już na dniach.

Chyba Ci sie serwery pomyliły ;)

Siemano moge ss  m1 ; ) ? 

Jinno:

http://iv.pl/images/72587473209258648025.jpg

Shinsoo:

http://iv.pl/images/80101806260765033389.jpg

Chunjo:

http://iv.pl/images/17363085027942002947.jpg

@Jemilo. , gdzie te Twoje 350 graczy? bo chyba nie expi xD

Opublikowano

Mr Scooby6 twój ss chyba jest trochę nie aktualny kiedy to było zwiększony exp, po 2 trzeba było pokazać dzień i godzinę :)

Tu masz ss z dzisiaj: 011216533_wrwwpre.jpg
Jak będę miał czas to dodam resztę. Po 2 jak byś umiał czytać to pisałem, że w godzinach szczytu 350+ a nie gdy większość jest w szkole oraz w pracy. Nie wiem czemu tak ci zależy na obaleniu serwera ale Ci się nie uda. Zresztą to co już odwalałeś na serwerze to takim zachowaniem pokazałeś, że masz max 15 lat :)

Opublikowano

Mr Scooby6 twój ss chyba jest trochę nie aktualny kiedy to było zwiększony exp, po 2 trzeba było pokazać dzień i godzinę :)

Tu masz ss z dzisiaj: 011216533_wrwwpre.jpg

Jak będę miał czas to dodam resztę. Po 2 jak byś umiał czytać to pisałem, że w godzinach szczytu 350+ a nie gdy większość jest w szkole oraz w pracy. Nie wiem czemu tak ci zależy na obaleniu serwera ale Ci się nie uda. Zresztą to co już odwalałeś na serwerze to takim zachowaniem pokazałeś, że masz max 15 lat :)

SS jest zrobiony dzisiaj:

91048338956349400326.jpg

Specjalnie dla Ciebie zrobie je jutro z otwartym czatem, a co do  tego wieku (w przeciwieństwie do niektórych w waszym teamie) to mam o kilka więcej ;)

PS: Nie zatajaj ile graczy gra, bo i tak każdy widzi..

Opublikowano

SS jest zrobiony dzisiaj:

91048338956349400326.jpg

Specjalnie dla Ciebie zrobie je jutro z otwartym czatem, a co do  tego wieku (w przeciwieństwie do niektórych w waszym teamie) to mam o kilka więcej ;)

PS: Nie zatajaj ile graczy gra, bo i tak każdy widzi..

Czy ja coś zatajam? Jak bym chciał to bym zrobił licznik i podkręcił x4 to by było zatajanie a tak wyłączyłem bo twierdzono, że jest podkręcony. Po prostu robię SS i wrzucam :).  Skończmy tą rozmowę bo już robi się niepotrzebny spam.

A co do twojego zachowania zdania nie zmienię.

Opublikowano

No z nieba mi spadliście! :D Wszystko jest cacy, takiego czegoś szukałem. Według mnie prezka troche uboga no ale coż, zobaczymy jak to będzie w praniu. :) Już się rejestruje i pobieram.

Opublikowano

No z nieba mi spadliście! :D Wszystko jest cacy, takiego czegoś szukałem. Według mnie prezka troche uboga no ale coż, zobaczymy jak to będzie w praniu. :) Już się rejestruje i pobieram.

Dzięki ! Hm prezka zostanie uzupełniona jakoś w weekend i wgl będzie nowa. Będzie ciekawiej ;)

Opublikowano

Jedziemy dziś lub jutro update. Wbijamy na server sporo nowości będzie, pozdrawiam ;d

Myślę, że w weekend bo trochę tego jest ;)

Zagram nie ma co.

A szukacie moderatora forum?

Hmm chwilowo nie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...