Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Old-CavalosMT2.eu [Dedyk] [Easy]

Jemilo.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dużo czyli ile ?

Bo tak się składa, że ja grałem jeszcze wtedy kiedy te perły jak woda leciały i mam połowę depo zapełnione :D

Ile dokładnie to nie wiem musisz popytać graczy, ale na pewno więcej warte niż były :)

• Odpowiedzi 579
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ostatnio jak gralem bylo z 200 online w godzinach szczytu :P do tego banują konta jesli ktoś je chce sprzedać hahaha nie polecam serwera :)

Administracja jest do tego smieszna xD Pytaja sie jednego Admina reszta teamu o np. czy ma mu dac bana bo ma wh itp hahha smieszni :D

Opublikowano

Dlaczego nie działa forum ?

Musieliśmy zmienić pakiet bo ciągłe DDosy, czekamy na aktywacje ze strony serwerowni.

Ostatnio jak gralem bylo z 200 online w godzinach szczytu :P do tego banują konta jesli ktoś je chce sprzedać hahaha nie polecam serwera :)

Administracja jest do tego smieszna xD Pytaja sie jednego Admina reszta teamu o np. czy ma mu dac bana bo ma wh itp hahha smieszni :D

Tak banujemy jeżeli sprzedaż kont/itemów itd. jest za realne zł :)

Mi się nawet nie załącza ;D

Nie ma takiej możliwości, żeby się nie włączyło ew. antywirus coś usunął.

Opublikowano

Serwer po prezentacji zachęca do gry, aczkolwiek mam pytanie. Ile osób w godzinach południowych online? Chcę odpowiedzi kogoś z Teamu, nie pierwszego lepszego gracza.

Opublikowano

Musieliśmy zmienić pakiet bo ciągłe DDosy, czekamy na aktywacje ze strony serwerowni.

Tak banujemy jeżeli sprzedaż kont/itemów itd. jest za realne zł :)

Nie ma takiej możliwości, żeby się nie włączyło ew. antywirus coś usunął.

A powiedz mi, czy naprawdę jesteście aż tak uparci by banować konta graczom którzy chcą zmienić serwer ?

Jakoś na większości serwerach mają na to wyjeban* i zamykają na to oko bo wiedzą, że jeśli jeden gracz odejdzie to ten kto kupi to konto zawita na dany serwer i być może zwita z ekipą.

A tutaj, że nie dość jest mało graczy to jeszcze banują konta widać, że dopiero raczkujecie...

2e7beb469d579.gif

" Ten kawałek będzie leciał w furach wielu,

więc pozdrawiam pasażerów, elo "

Opublikowano

No raczkują raczkują :P pvp rozwala system 110lvl kładzie 250 :D wystarczy na bs wybonować eq i już :) bez sensu serwer skille całe gówno biją i pvp polega na hitaniu i nic innego... co to za serwer... :D jak grałem to w godzinach szczytu grało 200 osób a to było gdzieś tydzień po starcie więc dobrze to nie wyglądało :D

Opublikowano

Polecam serwer.

Byłem topowym graczem na Starym cavalosie ^^.

Tutaj nie jest źle ;]

10/10.

Na starym cavalosie w 2/3 dni gry miałeś max lvl + max eq, nie wiem co to za wyczyn.

Opublikowano

3 razy pobierac i 3 raz sie zatrzymuje na 96% ;)

Spróbuj pobrać z drugiego hostingu :)

Serwer po prezentacji zachęca do gry, aczkolwiek mam pytanie. Ile osób w godzinach południowych online? Chcę odpowiedzi kogoś z Teamu, nie pierwszego lepszego gracza.

ok 300.

grałem nie polecam pvp odbywa się na HITY wszyscy bija na hity gdyż bije się więcej niż Um ;]...

A więc powiadasz, że Surą BM czy też wojem mentalem wygrasz ze mną hitami?

A powiedz mi, czy naprawdę jesteście aż tak uparci by banować konta graczom którzy chcą zmienić serwer ?

Jakoś na większości serwerach mają na to wyjeban* i zamykają na to oko bo wiedzą, że jeśli jeden gracz odejdzie to ten kto kupi to konto zawita na dany serwer i być może zwita z ekipą.

A tutaj, że nie dość jest mało graczy to jeszcze banują konta widać, że dopiero raczkujecie...

Taaak? to podaj mi nazwę takiego serwera na który wejdę i będę sprzedawał itemy za zł i nie wyłapie bana. Tylko nie wliczajmy serwerów na które administracja ma wyj****e od paru miesięcy.

No raczkują raczkują :P pvp rozwala system 110lvl kładzie 250 :D wystarczy na bs wybonować eq i już :) bez sensu serwer skille całe gówno biją i pvp polega na hitaniu i nic innego... co to za serwer... :D jak grałem to w godzinach szczytu grało 200 osób a to było gdzieś tydzień po starcie więc dobrze to nie wyglądało :D

Hm tak prawdą było, że na początku mogłeś 110 lvl rozwalić 250 ale teraz nie ma takiej możliwości po aktualizacji eq :). Ps. na starcie było ponad 600 osób :)

Na starym cavalosie w 2/3 dni gry miałeś max lvl + max eq, nie wiem co to za wyczyn.

Tak to prawda ale na tym zostało to co nieco zmienione. Teraz trzeba się trochę namęczyć żeby mieć all pro :)

Opublikowano

ok 300.

Taaak? to podaj mi nazwę takiego serwera na który wejdę i będę sprzedawał itemy za zł i nie wyłapie bana. Tylko nie wliczajmy serwerów na które administracja ma wyj****e od paru miesięcy.

Hm tak prawdą było, że na początku mogłeś 110 lvl rozwalić 250 ale teraz nie ma takiej możliwości po aktualizacji eq :). Ps. na starcie było ponad 600 osób :)

Tak to prawda ale na tym zostało to co nieco zmienione. Teraz trzeba się trochę namęczyć żeby mieć all pro :)

Choćby serwer Verturi2.eu -.- tam na legalu ludzie robią tematy na forach w grze spamują, że selają eq za przelew itp... i administracja nie odpowiada za to... i takie coś się chwali bo widać, że nie chcą tylko kasy nabić sobie... A co do tych 600 osób to chyba wszyscy expili na mapach powyzej 150 bo jakos nigdzie tyle osob nie zdalo sie zobaczyc ani w m1 ani na mapach na ktorych inni expia... hmmm czyżby licznik podkręcany? :)

Teraz trzeba się nameczyc by zdobyc eq? To osoby, ktore juz maja eq to nie musza sie meczyc gdyz zrobili eq jak sie robilo je w 1 dzien... Tak to wywnioskowalem z twojego postu ;) 

Opublikowano

Choćby serwer Verturi2.eu -.- tam na legalu ludzie robią tematy na forach w grze spamują, że selają eq za przelew itp... i administracja nie odpowiada za to... i takie coś się chwali bo widać, że nie chcą tylko kasy nabić sobie... A co do tych 600 osób to chyba wszyscy expili na mapach powyzej 150 bo jakos nigdzie tyle osob nie zdalo sie zobaczyc ani w m1 ani na mapach na ktorych inni expia... hmmm czyżby licznik podkręcany? :)

Teraz trzeba się nameczyc by zdobyc eq? To osoby, ktore juz maja eq to nie musza sie meczyc gdyz zrobili eq jak sie robilo je w 1 dzien... Tak to wywnioskowalem z twojego postu ;)

Ta? hehe to ciekawy serwer w takim razie po co IS na takim serwerze jak legalnie można sprzedawać eq za realne zł, w sumie może się nie znam nie wnikam. Zobacz sobie na ssy które zamieszczałem w tym temacie czy na fanpage czy był licznik podkręcony :) . To źle wywnioskowałeś, ponieważ zostało wprowadzone nowe eq na wyższy poziom czyli eq do danego lvl robisz szybko a potem juz trzeba trochę się namęczyć. Czyli nikt nie został pokrzywdzony..

Opublikowano

Ta? hehe to ciekawy serwer w takim razie po co IS na takim serwerze jak legalnie można sprzedawać eq za realne zł, w sumie może się nie znam nie wnikam. Zobacz sobie na ssy które zamieszczałem w tym temacie czy na fanpage czy był licznik podkręcony :) . To źle wywnioskowałeś, ponieważ zostało wprowadzone nowe eq na wyższy poziom czyli eq do danego lvl robisz szybko a potem juz trzeba trochę się namęczyć. Czyli nikt nie został pokrzywdzony..

Jakoś więcej ludzi tam gra i nawet jak się pytałem administracji to mówili sami, że wychodza ladnie na plus ;)

Opublikowano

ok 300.

Co masz na myśli "trochę namęzyć", czyli jest jak kiedyś czy nie? Zastanawiam się nad "powrotem", jak z ludźmi, jakie ilości?

Opublikowano

Co masz na myśli "trochę namęzyć", czyli jest jak kiedyś czy nie? Zastanawiam się nad "powrotem", jak z ludźmi, jakie ilości?

Jest co nieco zmienione tzn. np: dodane nowe eq, a żeby go zrobić jest wymagane poświęcenie trochę czasu :) Z ludźmi no nie najgorzej.

Opublikowano

Powiem trochę o serwerze bo grałem na nim od samego początku.

Serwer nie jest taki jak stary, jest tylko stworzony na jego podstawie, aktualnie są dodawane różne rzeczy typu nowa biżuteria (90-140-190-240lv)

Są dodane również kostiumy, fryzury jak i pety dostępne w itemshopie, można je również wygrać na oxie (jeśli będzie)

Na serwerze w godzinach szczytu jak jest 100 osób, to święto.

Administracja jest leniwa, niezbyt chętna do pomocy.

Exp? Jest gorszy niż na serwerach medium. Od 110lv do 117lv z pd, 50% expa włączonego przez administracje i dodatkowym pierscieniu z itemshopu (również 50%)

wyexpienie trwało 1h 20min! Nie chcę wspominać jak jest na mapce od 180lv, bo tam dopiero wolno leci, jak Cie nie stać pakować w is, nawet nie startuj na ten serwer. 

Drop na nowe biżu? Tak jak  z expem, gorzej niż na mediumach. Gram aktualnie na innym mediumie i w 2 tygodnie można się spokojnie dorobic całego ekwipunku, czego nie można zrobić na cavalosie no chyba że sie dropi 24/7 non stop co oczywiście nie jest możliwe bo bossy i metki są rozmieszczone na mapkach exp

Apropo bossów - nie majac 250, zrobionego biologa, broni na max lv przynajmniej 55śr i buffa 100%+ nie ma co się brać za bossy, bo boss jednym "hitem" czy też skillem kładzie każdego, a ubicie jego nie bijąc pod scianą 5-6 minut nie wchodzi w gre.

No dobra, zrobiliśmy biżu, mamy cały ekwipunek is itd...

Co się dzieje? Stoimy w m1 i patrzymy jeden na drugiego, bo ludzie sie spinają o to że sie bijemy.

Jeszcze pare kwestii apropo przedmiotów z is.

Ja mając 4 komplety is (4x kostium, 4x fryz i 4x pet) straciłem wszystko, jakoś magicznie, nie bijąc na wolnym ani nie dając passów nikomu do konta, podobnie jak 75% serwera.

Administracja uważa że to nie możliwe.

Żadna postać nie jest równa innej postaci.

Administracja typu: 

Moderator forum, przez pierwszy miesiąc grał, potem zwątpił, tłumaczy się zepsutym kompem.

Moderator ts3, poszedł na inny serwer.

Administrator forum, wszedł czy tez weszła tylko raz zrobili CH**OWY regulamin i na forum jest samowolka.

Osoby typu zwykli GM, widziałem ich w grze raz, zresztą data ostatniego logowania mówi sama za siebie. 

Ranga w grze Tutor, daje nam przed nickiem [T]Nick, ponoć jest ich dwóch, co najsmieszniejsze mają za zadanie pomagać, ale jak mają to robić skoro ich wgl nie ma na serwerze? 
Handel, który totalnie leży. Na początku serwera wydropić 10k każdej perły to była kwestia tygodnia lub wyexpienia jednej postaci do 250lv (wtedy się dało expić) i wydropić 10k brył to również kwestia wbicia 250lv więc pieczemy 2 pieczenie na jednym ogniu, ale po pewnym czasie sie to zmieniło, ludzie którzy się dorobili i wyexpili stoją w m1 wszystko kupują bo ich stać, nowy gracz wejdzie chcąc wydropić 100 bryłek musi dymać od 100 do 170-175lv razem z monetą z is (tak na expie z is, pd i expie 50% od administracji)

Jak dla mnie wielki nie wypał i stracone 2 miesiące gry. 

I wszystko jasne...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...