Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Old-CavalosMT2.eu [Dedyk] [Easy]

Jemilo.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Strona wam nie działa... bynajmniej mi się nie chce załadować to jest to człowiek pobierze clienta a gdy chce konto zarejestrować ch*j strzela.

@Edit
Wow w końcu wczytało...

0f836d5c65f1a4b0gen.png

Sygnatura by xDefQonOnex | Zakaz kopiowania.

• Odpowiedzi 579
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Strona wam nie działa... bynajmniej mi się nie chce załadować to jest to człowiek pobierze clienta a gdy chce konto zarejestrować ch*j strzela.

@Edit

Wow w końcu wczytało...

Strona w kodowaniu BombWorka to musi się długo wczytywać. Już zmieniliśmy na nowe kodowanie,  jeszcze tylko małe poprawki i strona wejdzie w życie :)

Opublikowano

Nie chce nic mówić ani pisać ale kiedy macie zamiar odbugować surze WP ostrze? Bo na mapie 95 jak bije w moby do hp mi leci i ginę,bez ostrza hp full i je dedam...

Dokładniej opisze to tak jak wjechać  w m1 pieską na ostrzu i  sura deda...

0f836d5c65f1a4b0gen.png

Opublikowano

Nie chce nic mówić ani pisać ale kiedy macie zamiar odbugować surze WP ostrze? Bo na mapie 95 jak bije w moby do hp mi leci i ginę,bez ostrza hp full i je dedam...

Dokładniej opisze to tak jak wjechać  w m1 pieską na ostrzu i  sura deda...

To nie jest bug, to tak jest ustawione. Ostrze też dodaje do PŻ parę tam % ..

Opublikowano

No to jeśli nie bug to uporajcie się z tym aby tak nie było jakoś konkurencja (Inne serwery) mają wszystko cacy i nie dzieje się tak...

0f836d5c65f1a4b0gen.png

Opublikowano

Cholera, grałem z miesiąc wcześniej i przestałem z myślą, że przez ten czas dojdzie trochę graczy...

No nic, zassyam klienta i trzeba teraz sobie hasło przypomnieć do konta :D

2e7beb469d579.gif

" Ten kawałek będzie leciał w furach wielu,

więc pozdrawiam pasażerów, elo "

Opublikowano

a to ostrze nie mialo dodawac kradziezy hp od mobow/graczy?

ban na statusy since 09.2015 :(

Opublikowano

zróbcie coś z obroną w epickim EQ sama zbroja daje 600 defa na 240lv po co tyle? + hełm z 200 defa,  wiekszosc na serwie nie gra na um tylko na hity gdzie skil 20k a hit 15.

Opublikowano

a to ostrze nie mialo dodawac kradziezy hp od mobow/graczy?

zróbcie coś z obroną w epickim EQ sama zbroja daje 600 defa na 240lv po co tyle? + hełm z 200 defa,  wiekszosc na serwie nie gra na um tylko na hity gdzie skil 20k a hit 15.

Teraz akurat bawiliśmy się z WM i testowaniem nowego kodowania strony i nie było za dużo czasu. Na dniach weźmiemy zbroje i reszta na warsztat ;)

Opublikowano

Zrezygnowałem po wgraniu clienta wyskoczył błąd

"Rób co chcesz" - 3 słowa które sprawiają że kompletnie nie wiesz co robić

Złośliwość - hobby ludzi inteligentnych

Opublikowano

I tak grać tam nie będę już gram na wlot przynajmniej antywirus mi clienta nie spieszy

"Rób co chcesz" - 3 słowa które sprawiają że kompletnie nie wiesz co robić

Złośliwość - hobby ludzi inteligentnych

Opublikowano

Cavalos 2011 Wracamy na salony, pozdrawiam wszystkich graczy starego pięknego Cavalosa od Adama!! :)

Opublikowano

Ile teraz ludzi online ?

Jak cenią się teraz perły ?

2e7beb469d579.gif

Opublikowano

Z tego co wiem to perły są warte 0yang. Eq chodzi po 500b.

Wczoraj mi gość oferował za 250 perły 30b...

2e7beb469d579.gif

Opublikowano

I tak grać tam nie będę już gram na wlot przynajmniej antywirus mi clienta nie spieszy

Chu***y antywirus :D

Już pobieram CLIENTA serwer zapowiada się świetnie po 3 latach przerwy gry w Metina postanowiłem znowu zagrać :D­ jak pobierze się Client to dam EDITA z oceną serwa :P

Zapraszamy :)

Ile online w godzinach szczytu?

ok 300. Teraz zaczeliśmy robić reklamy myślę, że ta liczba wzrośnie :)

Cavalos 2011 Wracamy na salony, pozdrawiam wszystkich graczy starego pięknego Cavalosa od Adama!! :)

Ten Cavalos został trochę zmieniony w sumie musiał zostać. Na start serwera liczba graczy to było ok. 700. Ale jak przystało na cavalosa całe eq można było zrobić w tydzień z max lvl i później nie było co robić, gracze zaczeli odchodzić ponieważ strasznie im się nudziło. Teraz co nieco zredukowaliśmy, dodaliśmy i liczba online zaczyna powoli wzrastać. Na dniach zaktualizuje prezentacje, żeby było wiadomo co zostało pozmieniane :)

Ile teraz ludzi online ?

Jak cenią się teraz perły ?

Z tego co wiem to perły są warte 0yang. Eq chodzi po 500b.

1. ok. 300 online.

2. Raczej nie, drop pereł został dawno temu zredukowany. Teraz już perły są dużo warte :)

Opublikowano

Chu***y antywirus :D

Zapraszamy :)

ok 300. Teraz zaczeliśmy robić reklamy myślę, że ta liczba wzrośnie :)

Ten Cavalos został trochę zmieniony w sumie musiał zostać. Na start serwera liczba graczy to było ok. 700. Ale jak przystało na cavalosa całe eq można było zrobić w tydzień z max lvl i później nie było co robić, gracze zaczeli odchodzić ponieważ strasznie im się nudziło. Teraz co nieco zredukowaliśmy, dodaliśmy i liczba online zaczyna powoli wzrastać. Na dniach zaktualizuje prezentacje, żeby było wiadomo co zostało pozmieniane :)

1. ok. 300 online.

2. Raczej nie, drop pereł został dawno temu zredukowany. Teraz już perły są dużo warte :)

Dużo czyli ile ?

Bo tak się składa, że ja grałem jeszcze wtedy kiedy te perły jak woda leciały i mam połowę depo zapełnione :D

2e7beb469d579.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...