Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Laneris S1 [Dedyk] [Easy]

SUREK

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zakładanie i prowadzenie serwerów też uważasz za zabawę? Nie sądzisz, że to trochę śmieszne?

Śmieszne jest to co wypisujesz :)

Tak dla jasności 

Hobby (pasjapot. konik) – czynność wykonywana dla relaksu w czasie wolnym od obowiązków. Może łączyć się ze zdobywaniem wiedzy w danej dziedzinie, doskonaleniem swoich umiejętności w pewnym określonym zakresie, albo też nawet z zarobkiem — głównym celem pozostaje jednak przyjemność płynąca z uprawiania hobby.

Hobbyści-amatorzy liczni są w niektórych dziedzinach nauki, np. entomologiabotanikazoologia, przyczyniając się do ich rozwoju. Wiele dyscyplin naukowych zawdzięcza swoje początki hobbystom, np. polska trichopterologia rozwijana była przez Józefa Dziędzielewicza.

Przykładowe rodzaje hobby (dotyczy czynności wykonywanych amatorsko): 

• Odpowiedzi 931
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Tak dla jasności 

Hobby (pasjapot. konik) – czynność wykonywana dla relaksu w czasie wolnym od obowiązków. Może łączyć się ze zdobywaniem wiedzy w danej dziedzinie, doskonaleniem swoich umiejętności w pewnym określonym zakresie, albo też nawet z zarobkiem — głównym celem pozostaje jednak przyjemność płynąca z uprawiania hobby.

Hobbyści-amatorzy liczni są w niektórych dziedzinach nauki, np. entomologiabotanikazoologia, przyczyniając się do ich rozwoju. Wiele dyscyplin naukowych zawdzięcza swoje początki hobbystom, np. polska trichopterologia rozwijana była przez Józefa Dziędzielewicza.

Nie grasz w lola? a to ciekawe bo jakoś co innego słyszałem -,-. Serwera nie polecam zaniedługo restart a technik czyt izumi gówno umie.

Opublikowano

Nie grasz w lola? a to ciekawe bo jakoś co innego słyszałem -,-. Serwera nie polecam zaniedługo restart a technik czyt izumi gówno umie.

Hłe hłe to ktos Ci nakłamał bo nie gram :) surek zaraz powie całą prawdę o tym :)

Jak gówno potrafię to po co grałeś na lanersie i pisałeś mi czy nie chce zgody? Wtf? 

Nie ośmieszaj się. 

PS : Jak tam po drugim dniu testów gimbazjalnych? Idź się lepiej uczyć :D 

Opublikowano

Tak dla jasności 

No odpowiedz mi na to  pytanie chyba, że nie potrafisz. Zakładanie i prowadzenie serwerów też uważasz za zabawę? 

P.S: Mi nie chodzi o hobby ... A poza tym tak mi się chwaliłeś na gg, że nie chcesz mieć wgl już serwerów, i nigdy nie zamierzasz mieć. Dziwne troszkę ;)

Opublikowano

Ja się tobie chwaliłem? Wiesz co to słowo oznacza?? Bo chyba nie ;-) napisałem Ci że dla mnie to jest hobby nawet definicję masz kur... Wracając do tego że nie będę robił serwerów i tak było przez 2mc potem mi się zmieniło nie powinno Cię to obchodzić :-).

Opublikowano

Że kto? 

I nie damy żebyś mógł sobie nabić posty :)

Człowieku od kiedy k***a ja gram w lola? Zapytaj ZabQ i całej administracji ts na którym siedziałem do póki pan AKA najmądrzejszy... A z resztą nie będę takich spraw na mpc wyciągał. Wracając do tematu nie gram w lola! Ogólnie grałem 20x w życiu no ale... Ty wiesz lepiej. 

Wiem, że forum jest w słabym stanie i nikt go robić nie będzie przynajmniej w tym mc.  

Jak ktoś pisze, że laneris stoi na moim komputerze to nie mam zamiaru nic mu odpisywać bo widać, że ta osoba ma IQ świni.  

Wiem, że wasze komputery nigdy się nie psują no cóż :*  

Moje zajęcia w internecie traktuje jako hobby nie jako prace. 

Nabić postów? Jak widzisz, konto mam sporo czasu a tylko 150 postów, więc nie wiem o czym Ty mówisz. Ja tutaj daje swoje zdanie o tym syfie Laneris. 

2. IQ świni? Wiesz, ja nie robię serwa z kolegą i robię ciągle restarty bo ,,bugi dla was to czarna magia". 

3. Czy ja napisałem że serwer stoi na twoim kompie? Widać jakie masz pojęcie i ,,mózg" skoro nawet nie umiesz wyciągnąć faktów z easy odpowiedzi. 

W mojej wypowiedzi chodziło o to że masz komputer drewniany ,,stawiać" nie znaczy że Ty jesteś jego założyciel, stawiałeś go z ,,sponsorem Surkiem" więc? Śmieszy mnie że nazywasz się technikiem, jak nie potrafisz naprawić bugów co innym zajęli by max jeden dzień ( jest to maksymalny czas),

Hobby jest grą w metina, a nie zakładanie serwów, hobby to by było jakbyś nie brał pieniędzy, a je bierzesz więc :) nie trafiłeś z wiki i ,,grypsami".

Honor straciliście jak polegliście na bugach, ale z tym licznikiem to już  w ogóle podbiliście polskie rynki MT2. 

Więc jeżeli chcesz kogoś zjechać, czytaj dokładnie i ze zrozumieniem. 

Tak jak pisałem UP, nie polecam serwa gdy każdy się czegoś dorobi ,,Im włączy się pomysłowy Dobromir i zaczną robić klienty na których jest więcej bugów niż na wszystkich serwerach MT2

nvldxrgjp_whsqpxs.jpg

I czy tak zachowuje się normalny człowiek? I po tym fakcie ,,znowu nie daliście rady", więc po co te kozaczenie? :)

xumxysfjp_whsqpns.jpg

Poezja :)

Hobby (pasjapot. konik) – czynność wykonywana dla relaksu w czasie wolnym od obowiązków. Może łączyć się ze zdobywaniem wiedzy w danej dziedzinie, doskonaleniem swoich umiejętności w pewnym określonym zakresie, albo też nawet z zarobkiem — głównym celem pozostaje jednak przyjemność płynąca z uprawiania hobby.

Może łączyć się ze zdobywaniem wiedzy w danej dziedzinie, doskonaleniem swoich umiejętności w pewnym określonym zakresie, albo też nawet z zarobkiem — głównym celem pozostaje jednak przyjemność

Właśnie ,,nawet z zarobkiem" a stawianie serwa MT2 to głównie zarobek, ale co ja się będę z tobą kłócił, jak nie jesteś w połowie na mym toku myślenia więc dalsza konwersacja nie ma sensu, iż i tak nie pojmiesz tego co piszę i będziesz pisał ciągle to samo olewając dalsze czynniki które wymieniam. Więc kasę z IS polecam wydać na rehabilitację. 

Ale masz like, bo urzekła mnie twoja historia tak bardzo że aż wspomogę Cię. 

6222704500-1434194730.png

Opublikowano

Nabić postów? Jak widzisz, konto mam sporo czasu a tylko 150 postów, więc nie wiem o czym Ty mówisz. Ja tutaj daje swoje zdanie o tym syfie Laneris. 

2. IQ świni? Wiesz, ja nie robię serwa z kolegą i robię ciągle restarty bo ,,bugi dla was to czarna magia". 

3. Czy ja napisałem że serwer stoi na twoim kompie? Widać jakie masz pojęcie i ,,mózg" skoro nawet nie umiesz wyciągnąć faktów z easy odpowiedzi. 

W mojej wypowiedzi chodziło o to że masz komputer drewniany ,,stawiać" nie znaczy że Ty jesteś jego założyciel, stawiałeś go z ,,sponsorem Surkiem" więc? Śmieszy mnie że nazywasz się technikiem, jak nie potrafisz naprawić bugów co innym zajęli by max jeden dzień ( jest to maksymalny czas),

Hobby jest grą w metina, a nie zakładanie serwów, hobby to by było jakbyś nie brał pieniędzy, a je bierzesz więc :) nie trafiłeś z wiki i ,,grypsami".

Honor straciliście jak polegliście na bugach, ale z tym licznikiem to już  w ogóle podbiliście polskie rynki MT2. 

Tak jak pisałem UP, nie polecam serwa gdy każdy się czegoś dorobi ,,Im włączy się pomysłowy Dobromir i zaczną robić klienty na których jest więcej bugów niż na wszystkich serwerach MT2

nvldxrgjp_whsqpxs.jpg

I czy tak zachowuje się normalny człowiek? I po tym fakcie ,,znowu nie daliście rady", więc po co te kozaczenie? :)

xumxysfjp_whsqpns.jpg

Opublikowano

nvldxrgjp_whsqpxs.jpg

xumxysfjp_whsqpns.jpg

Może łączyć się ze zdobywaniem wiedzy w danej dziedzinie, doskonaleniem swoich umiejętności w pewnym określonym zakresie, albo też nawet z zarobkiem — głównym celem pozostaje jednak przyjemność

Właśnie ,,nawet z zarobkiem" a stawianie serwa MT2 to głównie zarobek, ale co ja się będę z tobą kłócił, jak nie jesteś w połowie na mym toku myślenia więc dalsza konwersacja nie ma sensu, iż i tak nie pojmiesz tego co piszę i będziesz pisał ciągle to samo olewając dalsze czynniki które wymieniam. Więc kasę z IS polecam wydać na rehabilitację. 

Ale masz like, bo urzekła mnie twoja historia tak bardzo że aż wspomogę Cię. 

B***h please, takie rozmowy na pw ;/

@BlackEndWhite @1361622928-U485574.pngH.81 @TheLisek

Wypowiadamy się na temat serwera, nie offtopicujemy.

W dziale obowiązuje kultura.

Za kolejne posty będą już leciały warny.

Dzięki!

izumi nie gra w lola <lel>

Legenda Metin2!

sig_team.png

Opublikowano

dodacie do prezki all bizu i jej ulepszanie? administracja zajmie sie serwerem i zacznie w koncu cos robic?

przydalby sie jakis konkurs zuo czy o.. 

erfgreg.png

Opublikowano

Nie polecam serwera administracja ponizej 15 lat zrobią zwykły serwer bez zadnych dodatków na dzisiejsze czasy to niema sensu . Owszem próbowali  zrobić source ale jak im wyszło tak wyszło ;). Gorącymi słowami nie polecam !.

Nie mają poniżej 15 lat. Serwer pod względem gry jest bardzo dobry, więc sensu nie ma to co piszesz. Jedyną wadą serwera jest to, że Administracja robi sobie wakacje. 

denzel.png

Opublikowano

Nie mają poniżej 15 lat. Serwer pod względem gry jest bardzo dobry, więc sensu nie ma to co piszesz. Jedyną wadą serwera jest to, że Administracja robi sobie wakacje. 

:) dzisiaj będzie kilka zmian.

Nie polecam serwera administracja ponizej 15 lat zrobią zwykły serwer bez zadnych dodatków na dzisiejsze czasy to niema sensu . Owszem próbowali  zrobić source ale jak im wyszło tak wyszło ;). Gorącymi słowami nie polecam !.

Yeah człowiek hejer witam witam!

Legenda Metin2!

sig_team.png

Opublikowano

No okej mam 15 lat co z tego za za kilkanaście miesięcy kończę osiemnastkę to nie ważne <beka>  

Dajcie nam tydzień lub dwa i na pewno zobaczycie większe zainteresowanie serwerem z naszej strony w tym momencie tyko [GM] siedzą na serwerze z tego względu iż ja sam mam za dużo na głowie. Ale wszyscy co grali troszkę wcześniej > 3 tyg temu widzieli, że cały czas coś robiłem. Po świętach to się zmieni :)

Więc jak ktoś jeszcze chce hejtować proszę bardzo :)

Opublikowano

Tylko nie dodawajcie znowu jakieś nowe sety eq, bo mało kto ma te skończone. :)

Naprawcie błędy (Zumi mój temat Ci na gg dałem, tam jest prawie all bugi) i przydałoby się jak byście dodali z 2 sloty eq, bo się nie mieści. xD

denzel.png

Opublikowano

Tylko nie dodawajcie znowu jakieś nowe sety eq, bo mało kto ma te skończone. :)

Naprawcie błędy (Zumi mój temat Ci na gg dałem, tam jest prawie all bugi) i przydałoby się jak byście dodali z 2 sloty eq, bo się nie mieści. xD

Nie dodamy zakładek eq z racji, że source nie przypadło wam do gustu. 

Laneris zostanie taki jaki jest tylko będziemy  usuwać bugi więc spokojnie :)

Opublikowano

Nie dodamy zakładek eq z racji, że source nie przypadło wam do gustu. 

Laneris zostanie taki jaki jest tylko będziemy  usuwać bugi więc spokojnie :)

source nie przypadł do gustu ? ... source zawsze OK, ja tam słyszałem, że pełno bugów nowych się pojawiło jak przeszliście na source 

Opublikowano

czesc, zawsze sobie mowie: nie bede gral juz na tym jeban** Lanerisie

Ale nie moge się oprzeć, jak serwer stoi z liczba online, jak z pvp? Nadal dagger ma sztylety na 120 z 1500 dmg?

Opublikowano

czesc, zawsze sobie mowie: nie bede gral juz na tym jeban** Lanerisie

Ale nie moge się oprzeć, jak serwer stoi z liczba online, jak z pvp? Nadal dagger ma sztylety na 120 z 1500 dmg?

Akurat teraz dagger jest najsłabszym ogniwem w pvp.

denzel.png

Opublikowano

Padł już, czy co? Nie mogę się połączyć.

Jest problem w serwerowni właśnie do nich napisaliśmy trzeba chwile poczekać i będzie ON! 

@Edit 

Już ON! 

najprawdopodobnije tak ;< strona też nie działa ;3 

Nic nie padło! 

@ ON!!! 

Opublikowano

• Witam możemy wam zaprezentować nowe kodowanie strony co daje wiele możliwości między innymi takich jak. 

• 1 -  Historię konta 

2 - koło fortuny 

3 -  Lotto 

i wiele więcej.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...