Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Laneris S1 [Dedyk] [Easy]

SUREK

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kolejny serwer na plikach Aline? Zbroja dalej ta sama na ostatni lvl na ninje...i

I co kurw... z tego ze na plikach ważne się  gra ,a nikt ci nie narzuca tu grac wiec nie pitol mi tu .Inne gry w które grałem tez były na kogoś plikach i nikomu to nie wadziło ,no ale zawsze musi się znaleźć  1 owca 

• Odpowiedzi 931
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ale co do zbroi wypadałoby zmienić wygląd. Zumi, długo Ci to nie zajmie to weź wgraj coś fajnego, żeby pasowała do reszty zbrojek 180lv.

Mowa tu o zbroi Ninja 180 lv oczywiście.

denzel.png

Opublikowano

Znowu balans postaci wygląda jak na początku serwera... no gratulacje.

Wojownik (Dwuręka) - Ja rozumiem, że 60 um to za dużo, ale żeby od razu 25... ? Dwuręka bije tak samo jak jednoręka = bez użyteczna. Zrób żeby miała 40 UM i załatwi to sprawę.

Ninja - Został poprawiony, ale dla innych klas nie dorównuje, bo hitami same miss (o tym zaraz)

Sura - Ma duże dmg (45-50k palec), ale ma tylko 2 skile. Powinno zostać mi lekko zmniejszone dmg, żeby bił ok. 40k palec + hity (o tym zaraz)

Szaman - Smok bije te 25-30k bez kryta, ale szaman z buffem ma naprawdę na każdym skilu kryt, więc jest bardzo mocny, a wy jeszcze owalacie woja...

Teraz coś o hitach. Ludzie... w biżuterii jest tyle bloku ciosów, że każdy hit to miss... musicie to zmniejszyć, bo obecnie na tym serwie hity się nie liczą i każdy to potwierdzi. Co to za body, dagger, wp bez hitów? 

PS. Zumi, nie wiem skąd ty wziąłeś te 150k duchowe mentala, ale żaden wojownik nie uderzy w pvp więcej jak 130k duchowe. Mało bije nawet 120k, więc naprawdę nie wiem. Oczywiście przy full IS i jak broń miała 60 um, bo teraz przy full IS jakieś 100k duchowe nie więcej, a w lizakach po 85k... 

denzel.png

Opublikowano

Co do postu na fb, na temat nowego eq. 

Super, że chcecie dodać nowe eq, ale bez przesady... 4 sety na jeden raz? Eq dodaje się stopniowo po jednym secie, a nie jebniesz od razu z 10 najlepiej...

3/4 osób, które chcą te eq to jakieś 150 lv, które nie mają pojęcia co piszą.

Proponuję dodać jeden set broni na 180 level, tarcze na 180 level, aby wyrównało się z biżuterią.

Jak już macie na siłę wciskać większy level i biżu to dodajcie 220 lv i jeden set na 200 lv lub jeszcze jeden na 220. :)

Po jakimś czasie dodać zbroję na 200 lv, miecz i tarczę. W późniejszych planach bronie na 220 lv, zbroję i tarczę, żeby się równało. 

Takim sposobem macie nowości na długi termin, a dla graczy było by to dobrym rozwiązaniem.

Nie ma sensu wkładać więcej. Te rzeczy które napisałem (nawet bez broni, zbroi i tarczy 220lv) zajmą tyle czasu, że na długo będziecie mieli spokój.

Przecież dużo osób chce sobie zrobić eq na paru postaciach, również eq klasowe, więc dodawanie 4 setów eq, zwłaszcza na raz... to zbyt wiele.

---------------

Mam nadzieję, że pozytywnie rozpatrzysz mój post i trochę się nad tym zastanowisz, bo ta opcja którą napisałem będzie chyba najlepsza. Trzeba stopniowo. ^^

PS. Ogarnijcie w końcu, metinologię V6 i balans postaci...

Pozdrawiam.

denzel.png

Opublikowano

up. nie martw się o to że administracja wprowadzi za dużo setów na ten serwer. Na ten serwer nie zostanie wprowadzony ani jeden set, z jednego prostego powodu. Administracji brakuje umiejętności. Post na facebooku, miał zwiększyć aktywność i zrobił to jak widać. Pozdro

Opublikowano

Dzisiaj na serwer zostały dodane nowe mounty.  

Na dzień dzisiejszy można je kupić tylko w naszym itemshopie i nie posiadają bonusów lecz za kilkanaście dni będziecie mogli sami wybrać bony jakie powinny mieć nowe wierzchowce.  

Na serwerze trwa event drop szkatułek blasku księżyca i potrwa 4 dni. 

Gracze online 500 + 

Opublikowano

Dzisiaj na serwer zostały dodane nowe mounty.  

Na dzień dzisiejszy można je kupić tylko w naszym itemshopie i nie posiadają bonusów lecz za kilkanaście dni będziecie mogli sami wybrać bony jakie powinny mieć nowe wierzchowce.  

Na serwerze trwa event drop szkatułek blasku księżyca i potrwa 4 dni. 

Gracze online 500 + 

Widzę, że nic się nie zmieniło. Ciągły update itemshopu, nie gry/ :)

Może jakiś dowód na 500+ graczy online? Na słowo przestałem wierzyć, gdy skończyłem 4 lata.

Opublikowano

Widzę, że nic się nie zmieniło. Ciągły update itemshopu, nie gry/ :)

Może jakiś dowód na 500+ graczy online? Na słowo przestałem wierzyć, gdy skończyłem 4 lata.

Tak i jeszcze milion update itemshopu zrobię bo ku** mogę.  Ty hejtuj dalej. 

Dzisiaj o godz 20 odbędzie się konkurs OX zapraszam. 

Opublikowano

Surek i izumi dalej nic nie potrafią zrobić? bonusy 7 dni za bryłki działają? bugów dalej od zajebania? dalej jest niezbędny vip z is'u do pvp? balans klas jest? zbugowane kostiumy ciągle? dalej darmowe sm'y ludzie dostają? dalej co druga gildia na wojnach na ninja hacku ciśnie? :D

Opublikowano

Surek i izumi dalej nic nie potrafią zrobić? bonusy 7 dni za bryłki działają? bugów dalej od zajebania? dalej jest niezbędny vip z is'u do pvp? balans klas jest? zbugowane kostiumy ciągle? dalej darmowe sm'y ludzie dostają? dalej co druga gildia na wojnach na ninja hacku ciśnie? :D

Dalej ikony do klienta wgrać nie potrafisz? ;( Może poradnik dla Ciebie specjalnie zrobić? 

Nie ośmieszaj się.  xD

Serwer stoi stabilnie nic nie pada gra spora liczba osób.  

PvP jest prawie, że idealnie dopasowane ale wiadomo nie wszystkim da się dogodzić na to nic nie poradzę.  -.-

Opublikowano

up. Jedynymi ośmieszającymi się ludźmi, którzy się wypowiadają w  tym temacie reprezentują administrację.

Wasze wypowiedzi to jak czytać pamiętnik dziesięciolatki. Totalna błazenada składniowa, ortograficzna i interpunkcyjna.

@topic

Nie tylko jak dziesięciolatka używacie języka polskiego, ale także plików serwerowych. Totalne zero wiedzy, pojęcia o edycji. Dwoje bumelantów się spotkało i próbują wyłudzić ostatni grosz od absolwentów przedszkoli.

"PvP jest prawie, że idealne" Czegoś nie rozumiem. Pvp na tym serwerze jest dla ciebie tak samo idealne jak twoje wykształcenie?

Nie polecam serwera najgorszy serwer metin2 w historii, tak zapamiętają "laneris" użytkownicy MPC. :)

Kiedy coś naprawicie? :)

Opublikowano

up. Jedynymi ośmieszającymi się ludźmi, którzy się wypowiadają w  tym temacie reprezentują administrację.

Wasze wypowiedzi to jak czytać pamiętnik dziesięciolatki. Totalna błazenada składniowa, ortograficzna i interpunkcyjna.

@topic

Nie tylko jak dziesięciolatka używacie języka polskiego, ale także plików serwerowych. Totalne zero wiedzy, pojęcia o edycji. Dwoje bumelantów się spotkało i próbują wyłudzić ostatni grosz od absolwentów przedszkoli.

"PvP jest prawie, że idealne" Czegoś nie rozumiem. Pvp na tym serwerze jest dla ciebie tak samo idealne jak twoje wykształcenie?

Nie polecam serwera najgorszy serwer metin2 w historii, tak zapamiętają "laneris" użytkownicy MPC. :)

Kiedy coś naprawicie? :)

o.O Oke  powiedź co tym 600 osobom które teraz grają :) 

Czwartek godz 20 konkurs OX zapraszam :) 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...