Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Laneris S1 [Dedyk] [Easy]

SUREK

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Bo dawaliśmy 1000x dowody z komendy /w a jak komuś coś nie pasuje to niech wyjdzie z prezentacji.  

Serwer jest darmowy, nikt nikomu grać na nim nie każe więc ja nie wiem po co spinać. Rozumiem gdyby jeszcze ten IS był zrobiony tak, że bez niego grać się nie da ale teraz gdzie wszystko nawet pety w grze można zdobyć i spinać? Ktoś mi wytłumaczy po co?! Zdanie osób 3 na mój temat mało mnie interesuje więc zapraszam do hejtowania mnie jak i serwera :)

Boże naprawdę jesteś taki tępy? Wstawcie te ss, żeby zamknęli mordy i tyle... chyba że wolicie mieć mniej graczy. :)

Dziwisz się czemu tak piszą? Jednego dnia było 40 graczy, a następnego restarcik i 1200 po takich błędach z waszej strony.  o.O

Zapewne twoja odpowiedź będzie w stylu "Dowody już dawaliśmy", "Nie podoba się, to nie graj". Beka...

denzel.png

• Odpowiedzi 931
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Boże naprawdę jesteś taki tępy? Wstawcie te ss, żeby zamknęli mordy i tyle... chyba że wolicie mieć mniej graczy. :)

Dziwisz się czemu tak piszą? Jednego dnia było 40 graczy, a następnego restarcik i 1200 po takich błędach z waszej strony.  o.O

Zapewne twoja odpowiedź będzie w stylu "Dowody już dawaliśmy", "Nie podoba się, to nie graj". Beka...

i co wstawią tego ss'a i potwierdzi się, że licznik kręcony :) 

Opublikowano

Jak z bossami na mapie od 185? Resp jak dawniej co chwile czy jak przy upadku serwa zmieniliscie na 30min czy 1h nie wiem. Jak jest teraz? :)

Exp od 180 do 185 dalej z 3 pd 6/7h? :)

Opublikowano

Hah! 

Ludzie już zrobili sobie za***iste eq, chcieli się trochę pobawić, a tu reset postaci. Ja sam straciłem dobrą parte(20um/10lud/15siła(chyba, dość dawno już nie grałem)/10 zaklęcia). I co? Ile starych graczy zawita na serwer?

Oddaliście chociaż SM lub rzeczy, które były za nie kupione ludziom z poprzedniej eeeee... edycji(?) czy to też zostało zresetowane? 

Zmieniliście coś na serwerze czy tylko za***aliście graczom dobre postacie i eq?

1,2k graczy? 

Gratulację. 

Jestem ciekawy ile się utrzyma taka liczba. :)

Jakbym pomógł, to liczę na +   xD 

Opublikowano

Up licznik podkrecony wiecej razy niz jest bugow na tym gownie.

Topic.

Serwer dno

Pliki dno

Reklama dno

Ilosc graczy dno

Administracja dno

Pytam graczy. Po c**j tu gracie???

Opublikowano

Up licznik podkrecony wiecej razy niz jest bugow na tym gownie.

Topic.

Serwer dno

Pliki dno

Reklama dno

Ilosc graczy dno

Administracja dno

Pytam graczy. Po c**j tu gracie???

Bo głupota gimba nie zna granic :D

jTcRYR7.jpg

Opublikowano

aqlkvyadmlps.jpg

Powiadają... Jaki właściciel taki serwer, coś w tym jest.

Miałem styczność z owym "założycielem serwera" normalnie masakra że takie pokemony chcą wybijać się z swoimi marnymi serwerami wśród profesjonalistów -.-

Może i macie autorską grafikę ale żadnych innych nowości po za tym nie widzę.

Tak tak hejtuję... Hejtuję bo to gówno po raz kolejny chce wchodzić na rynek po czym niebawem i tak upadnie, sensu nie widzę po za zarobieniem paru groszy :huh:

Życzę powodzenia może ktoś naiwny będzie grał, rozsądnym osobom radzę odpuścić sobie ^_^

Opublikowano

aqlkvyadmlps.jpg

Powiadają... Jaki właściciel taki serwer, coś w tym jest.

Miałem styczność z owym "założycielem serwera" normalnie masakra że takie pokemony chcą wybijać się z swoimi marnymi serwerami wśród profesjonalistów -.-

Może i macie autorską grafikę ale żadnych innych nowości po za tym nie widzę.

Tak tak hejtuję... Hejtuję bo to gówno po raz kolejny chce wchodzić na rynek po czym niebawem i tak upadnie, sensu nie widzę po za zarobieniem paru groszy :huh:

Życzę powodzenia może ktoś naiwny będzie grał, rozsądnym osobom radzę odpuścić sobie ^_^

Kiedy twój serwer wystartuje? Jak nauczysz się ctrl+v na vps za 50 zł zrobić? Zapowiadasz swoje gunwo już kilka mc a nic nie masz dosłownie ,,Nic'' Więc teraz grzecznie wyjdź z prezentacji bo robisz z siebie wielkiego technika <3   

@na weekend damy raty 50% 

Opublikowano

Kiedy twój serwer wystartuje? Jak nauczysz się ctrl+v na vps za 50 zł zrobić? Zapowiadasz swoje gunwo już kilka mc a nic nie masz dosłownie ,,Nic'' Więc teraz grzecznie wyjdź z prezentacji bo robisz z siebie wielkiego technika <3   

@na weekend damy raty 50% 

Lepiej zapowiadać niż żeby padały serwery czyli Twoje :D

Opublikowano

Nie polecam serwera, grałem od poczatku powstawania tego syfu, tylko sie nawkurwiacie i nic poza tym. Zarobią i zwiną interes startujac z nowym laneris bez bugów xD

Opublikowano

Nie polecam serwera, grałem od poczatku powstawania tego syfu, tylko sie nawkurwiacie i nic poza tym. Zarobią i zwiną interes startujac z nowym laneris bez bugów xD

Dobra rozumiem, nie podoba Ci się serwer, ale na ch** pisać to samo w kółko, tak sobie nabiłeś Postmaker'a?

Legenda Metin2!

sig_team.png

Opublikowano

Dobra rozumiem, nie podoba Ci się serwer, ale na ch** pisać to samo w kółko, tak sobie nabiłeś Postmaker'a?

Nawet jeżeli będzie to ten sam tysięczny post, to wciąż jest prawdą :D

3183514217139531243468.png
Opublikowano

Wydaje mi się ze pisze on o tym ,zeby "ostrzec" graczy przed waszym żałosnym serverem

w któym NIC od siebie nie daliście poza kilkunastoma nowymi bugami,

Również nie polecam servera, nie opłaca się tracić czasu na to cos.

Pozdrawiam !

715a95fd31834.jpg

Opublikowano

Nawet jeżeli będzie to ten sam tysięczny post, to wciąż jest prawdą :D

Wiesz niech sobie będzie, ale sorry to jest spam.

Wydaje mi się ze pisze on o tym ,zeby "ostrzec" graczy przed waszym żałosnym serverem

w któym NIC od siebie nie daliście poza kilkunastoma nowymi bugami,

Również nie polecam servera, nie opłaca się tracić czasu na to cos.

Pozdrawiam !

Pierdol, pierdol ja poczytam twoje wypociny :)

48478448470799576021.png

Oddajecie te monety, że Ho Ho.

Zgłoś się na:

support.laneris.pl

#Czekam_na_hejt_w_moją_osobę!

Legenda Metin2!

sig_team.png

Opublikowano

Powiem tak serwer nawet po update jest nudny i monotonny nie polecam, ale administracja jest spoko, szczególnie skecjcior :P

thczcu9udp7h5l0zg.jpg

Opublikowano

nie polecam bo gdy all porobia eq i zaczna sie bawic w pvp znowu jebna restart wiele wiele bugow administracja kompletne nieogary zaluje tylko ze poswiecilem tam 5k minut  i w jednym momencie stracilem topowe bronie na 165 oraz kilka setow eq na 180 (przez zerowe umiejetnosci administracji) jeszcze raz NIE POLECAM SERWERA!

Opublikowano

Wiesz niech sobie będzie, ale sorry to jest spam.

Pierdol, pierdol ja poczytam twoje wypociny :)

Zgłoś się na:

support.laneris.pl

#Czekam_na_hejt_w_moją_osobę!

Zacznijmy od tego, że zasady sobie możesz wyznaczać na swoim syfie. (laneris v.100000) Pozwól moderatorom oceniać co jest spamem, a co treściwym postem. Za nieznajomość regulaminu w tym temacie można tylko i wyłącznie oskarżać ciebie.

ps. W końcu z tym drugim iGimnazjalistą (iZumim) zrobiliście dwa konta. Dobra robota :D

Co do serwera wstydu oszczędźcie. Dajcie sobie spokój. Rozumiem, że każdy w waszym wieku ma ważne wydatki, (sklepik w szkole) ale naprawdę z tych plików nic nie będzie. Chyba nie muszę wam znów wypisywać wszystkich bugów? :)

ps2. ciekawi mnie jakim cudem chcecie dodać raty  :D

ps3. Następny konkurs na facebooku. Mam nadzieje, że umiecie określić "tego czegoś" status prawny. Wszystko jak rozumiem zgodne z kodeksem. 

Powodzenia.

Opublikowano

Jedyna w porządku osoba w Administracji to [GM]Skejcior, reszta szkoda gadać.

Na serwerze gra się fajnie, ale brakuje ręki technika. :)

denzel.png

Opublikowano

jedynej w porządku osoby w administracji nie ma już od 1 edycji tego syfu :D, dawaliście ss'a z /w, to dajcie raz jeszcze, bo czytałem wszystkie posty w tamtych prezkach i nigdziej takiej nie było :)

Opublikowano

Czy licznik na serwerze nie jest kręcony? Mogę prosić zdjęcia z M1 ?

Skąd Truta ?

Licznik kręcony.

Truta od tego NPC obok handlary.

579571423327107377857.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...