Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Laneris S1 [Dedyk] [Easy]

SUREK

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 931
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Mam kilka pytanek.

Skąd bronie 75? Czy dam radę expić solo daggerem bez buffa na mapkach +100?

Opublikowano

Mam kilka pytanek.

Skąd bronie 75? Czy dam radę expić solo daggerem bez buffa na mapkach +100?

Bronie 75 kupujemy u handlarzy lecz cena jest dosyć wysoka 1kkk < to jakieś 10 min dropienia yangów w v2 :)  

Dasz radę spokojnie :) 

Opublikowano

10 min dropienia w v2? Jakoś tego nie widzę bo ledwo mam 100kk... ;/

Okej poprawiłem po przerwie będą taniej te itemki 

Opublikowano

Zumi napraw jeszcze metinologię v6 i nowy bug doszedł... zbugowane 3 stronne, na 16 punktach bije tyle, że głowa mała. :) Popraw to, bo bodziaki w dwuręce koszą all .

denzel.png

Opublikowano

Naprawię jak dostanę na nowego kompa. Nie wiem kiedy to będzie ale mam nadzieje, że dzisiaj dostanę wiadomość.  

- Zmiany się podobają? 

Opublikowano

Ta nowa tarcza exp będzie leciała na kazdym lv? I czy została ona już wprowadzona.

Tak, zmiany fajne oby tak dalej. :)

Nowa tarcza jest od lv 95.  

- Została wprowadzona wystarczy pobrać łatkę 

-  Dropi z nowego bossa który po przerwie technicznej będzie się znajdował na mapie 95 lv (resp co 10min) 

+ dodatkowo z tego bossa będzie można wydropić niebieskie rosy na (atak) 100% na drop 

- Jaki to boss sami się przekonacie :P

Bony tarczy - 650 obrony, 30% silny przeciwko potworom, nno. 30% szansa na drop 

Opublikowano

Zrób jeszcze te lizaki! nie widać jakie bonusy dają ! a to ważne

To w następnym update zostanie poprawione :) 

Opublikowano

Serwer fajny. Grałam przed resetem postaci, wydawało mi się, że było łatwiej xD. Woj body na +100 ma troszkę trudno bo pada jak kupka na spotach :P

Opublikowano

Serwer fajny. Grałam przed resetem postaci, wydawało mi się, że było łatwiej xD. Woj body na +100 ma troszkę trudno bo pada jak kupka na spotach :P

Wiesz co teraz  powinno być dużo łatwiej z tą tarczą 650 obrony nno, 30 na moby. 

Dzisiaj OX i ZUO :) 

Opublikowano

serwer jak dla mnie amatora to zajefajny byle by tylko nie cofało itemów na zuo

Opublikowano

Było to spowodowane "crashem" db, ale już problem został naprawiony, nie powinna się ukazać już taka sytuacja.

Legenda Metin2!

sig_team.png

Opublikowano

Ile osób online w godzinach szczytu ?

500/600 

Prezentacja bardzo ładne i ciekawi mnie również ilość graczy. Wszystko pięknie ładnie, ale szykujesz może jakąś aktualizację?

Aktualizacje są co 2/3 dni jedne większe drugie mniejsze.Staram się robić wszystko, żeby grało się jak najlepiej. Jest to serwer easy/4fun typowy do zabawy jeśli takiego szukasz to zapraszam :) 

Lepiej by było, gdyby zostały dodany z 2 sloty w EQ. Czasem brakuje miejsca :(

Jeśli chodzi o source to nigdy nie zostanie wprowadzony. 

Mam nadzieje, że bardziej ograniczone miejsce w ekwipunku nie utrudni wam rozgrywki. 

Surek wyjaśnił Ci co było przyczyną tego zdarzenia. Mam nadzieje, że więcej takie sytuacje nie będą miały miejsca (problem rozwiązany) 

Jutro lub we wtorek pojawi się kolejna aktualizacja. 

Wniesie kilka nowych rzeczy na serwer ale więcej dowiecie sie śledząc nasz fanpage link znajduje się na stronie głównej. 

Opublikowano

@H.81

jak tu z Healerem, dam rade bez smoka sobie wbic max lvl bez męczenia sie i porobic eq bez dropka ?

no i jak z pvp daje rade ? zwiększenie ataku zmodyfikowane ?

😅

Opublikowano

@H.81

jak tu z Healerem, dam rade bez smoka sobie wbic max lvl bez męczenia sie i porobic eq bez dropka ? 

no i jak z pvp daje rade ? zwiększenie ataku zmodyfikowane ?

Spokojnie dasz radę wystarczy dropnąć tarcze do expa co nie jest trudne. Tarcza dropi z bossa na mapie 95. (nowy boss) 

Szamanem dasz radę wszystko zrobić w tym momencie.  

+ od jutra będą nowe kd do expa więc tym bardziej dasz radę. 

Opublikowano

Kolejny serwer na plikach Aline? Zbroja dalej ta sama na ostatni lvl na ninje...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...