Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Laneris S1 [Dedyk] [Easy]

SUREK

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 931
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Widze że znowu laneris startuje który to już start serwera 5 ? Nie polecam nikomu zaczynać chyba że lubicie pograć tydzień i grać od nowa ponieważ restart będzie.

Surek & Ambrozja = start w następny piątek bez bugów ^^

Opublikowano

Już mi się nawet nie chce latać po 6ch i robić ss. 

Chcecie wierzcie, że jest  [1k]  w tej chwili  (207)  graczy a jak nie to nie :)

Hmm, bawiłem się serwerem MT2, i jest taka komenda jak ,,graczy na serwie". Więc nie gadaj że musisz latać na każde ch, iż licznik jest na 100% kręcony :)

/u < tu mozemy sprawdzic obecna ilosc graczy na serwerze ONLINE.

Widać że cienko czytacie te TuT'y. 

6222704500-1434194730.png

Opublikowano

To się robi żałosne, tutaj jak spadnie znów liczba graczy to też zamkniecie i dacie od nowa ? 

Co z SM'ami, przelewami, wymianami EQ? 

Żałosne i odradzam gry server fajny lecz Administracja ma zachłanne zachowanie $_$

nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

To się robi żałosne, tutaj jak spadnie znów liczba graczy to też zamkniecie i dacie od nowa ? 

Co z SM'ami, przelewami, wymianami EQ? 

Żałosne i odradzam gry server fajny lecz Administracja ma zachłanne zachowanie $_$

SM w większości zostały oddane automatycznie. Te osoby które kupiły sm a nie otrzymały ich oddajemy sm'y cały czas na ts. 

Jak ktoś wymienia eq, lub kupuje np na allegro robi to na własną odpowiedzialność.  My nie wyrażamy zgody na wymianę rzeczy np na inne serwery etc to samo tyczy się allegro itd.  Banujemy za to. 

Opublikowano

Sprawa z SM które rzekomo mieli nam oddać;

Beztytuuj_whnwrwh.jpg

A od kiedy takie sprawy  na gg się załatwia? Co? Masz forum,support,ts3 a piszesz na gg. 

Gratuluje. 

Jak ktoś jeszcze nie odzyskał sm proszę napisać na support podając dokładną datę kupna sm login etc. 

O 17 wejdę i będę oddawał. 

A od kiedy to ma znaczenie? Czyli u Ciebie jest tak że jak ktoś napisze na gg to nic nie dostaje? A na forum to od ręki oddajesz? :)

Haha, szkoda czasu. Ciągle coś kręcicie. Jedynie co robicie to pliki marnujecie na ten cyrk. Że tak powiem, jest cyrk ale małp brak:)

6222704500-1434194730.png

Opublikowano

Sprawa z SM które rzekomo mieli nam oddać;

Beztytuuj_whnwrwh.jpg

A od kiedy takie sprawy  na gg się załatwia? Co? Masz forum,support,ts3 a piszesz na gg. 

Gratuluje. 

Jak ktoś jeszcze nie odzyskał sm proszę napisać na support podając dokładną datę kupna sm login etc. 

O 17 wejdę i będę oddawał. 

Opublikowano

Przewijałem prezentacje do momentu zobaczenia okna ze skillami.

Nara. Komu to się w ogóle podoba, 6 skill?

The past has gone

Opublikowano

Wciąż są bronie do pvp z um i śr? 

Nie ma.

Nie polecam serwera, będzie 40 online i znowu restart serwera. Tylko na kasę lecą, podstawowe bugi naprawiają miesiąc, a jak już naprawią to są kolejne.

579571423327107377857.png

Opublikowano

Nić nie jest dokładnie opisane nie wiadomo gdzie się na dungeony wchodzi nawet do tej pory nie znalazłem wejścia do komnaty baronównej żle nie jest ludzi z 500+ będzie nie widać tego tak bo 6 ch, ale połowa kont to boty na BS.

837371446280124127260.png
Opublikowano

serio tu jest 1200 online? :ninja:  

Kumpel popaczał i wypaczał 3x podkręcony licznik. :3

Nie ma to jak hakjery.. :D

jTcRYR7.jpg

Opublikowano

serio tu jest 1200 online? :ninja:  

Nie ma, najwidoczniej lubią mieć satysfakcje z podkręconego licznika, serwera nie polecam topowy gotowiec, bez przyszłości.  

xD 

Opublikowano

Rowniez nie polecam, administracja nieogarnieta.
Pliki sa tak zryte ze nie wiem kto by to ogarną ale na pewno nie oni.

Nie ma sensu tracic czasu na ten server.

Pozdrawiam

715a95fd31834.jpg

Opublikowano

jak coś miałem dostęp do komendy na ilość graczy na 1 edycji, prawilnie przypominam, licznik 3,5  był podkrecony

W 1 edycji  czyli pół roku temu... 

- A ja miałem lowelek kiedyś :( 

@jutro godz 17 event zuo 

Ch1 pustynia. 

Opublikowano

Skoro w pierwszej edycji podkręcaliście licznik, to dlaczego by i nie w tej?

Bo dawaliśmy 1000x dowody z komendy /w a jak komuś coś nie pasuje to niech wyjdzie z prezentacji.  

Serwer jest darmowy, nikt nikomu grać na nim nie każe więc ja nie wiem po co spinać. Rozumiem gdyby jeszcze ten IS był zrobiony tak, że bez niego grać się nie da ale teraz gdzie wszystko nawet pety w grze można zdobyć i spinać? Ktoś mi wytłumaczy po co?! Zdanie osób 3 na mój temat mało mnie interesuje więc zapraszam do hejtowania mnie jak i serwera :) 

Opublikowano

Bo dawaliśmy 1000x dowody z komendy /w a jak komuś coś nie pasuje to niech wyjdzie z prezentacji.  

Serwer jest darmowy, nikt nikomu grać na nim nie każe więc ja nie wiem po co spinać. Rozumiem gdyby jeszcze ten IS był zrobiony tak, że bez niego grać się nie da ale teraz gdzie wszystko nawet pety w grze można zdobyć i spinać? Ktoś mi wytłumaczy po co?! Zdanie osób 3 na mój temat mało mnie interesuje więc zapraszam do hejtowania mnie jak i serwera :)

Wybacz, ale hejty nie biorą się same z siebie.

Serwer musiał sobie czymś na nie zasłużyć :3

Co do tematu to nie polecam serwera, bo Surek i Izumi.

3183514217139531243468.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...