Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Laneris S1 [Dedyk] [Easy]

SUREK

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 931
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

jak chcecie sm'y to idźcie do izumiego, ja od ręki 200k dostałem :D

a ja miliard, weź z takimi tekstami to też moge;>

Z czego ?????????????????

Jaki konkurs ??????????????

Kiedy ???????????????????

Śmiechłem...

Fanpage

Legenda Metin2!

sig_team.png

Opublikowano

SuReK Ja ci jedno powiem. Pier dolisz jak potłuczony. Omamiasz graczy, wyciągasz od nich chajs, zamykasz serwer, zakładasz kolejny dla chajsu i jeszcze bezczynnie oszukujesz innych. I tak wszyscy znają cb więc nie musisz się głupimi, oczojebnymi tekstami tłumaczyć. Byłem też w twoim teamie. Jak chcesz, to też mogę pokazać kilka ss'ów z naszej rozmowy  ;) niech inni gracze wiedzą jaki ty jesteś :>

Opublikowano

Najpierw piszecie że wszystko pod hajs potem że komuś 200k sm dałem za free . No brawo mózgi :-D 0 myślenia z waszej strony.

Opublikowano

Czekam tylko az zwiniecie interes :D i zrobicie v5 laneris bez bugow z dwa razy wieksza iloscia graczy niz jest teraz xD

Opublikowano

Wejdziecie czasami na te MPC i tyle z waszej strony, a Surek z Zumim sobie w lola grają lub na innym serwerku. Zainteresowanie serwerem = 0.

Specjalnie zrobiłem temat z bugami (było chyba TYLKO 8 rzeczy do ogarnięcia) to Zumi napisał, że będzie robił co mu się podoba i że nie obchodzi go to co piszę, więc pozdro.

Okłamujcie graczy dalej i te wasze 1.2k graczy, nie ma więcej niż 400 na bank. :)

Jak zaczniecie coś naprawiać i interesować się serwerem to dopiero wtedy zmienię zdanie, bo póki co może sobie pisać... ;)

Co do wypowiedzi Surka, napisałeś że ta komenda zlicza tylko graczy z M1? No to brawo jeśli uważasz, że na twoim serwie w m1 jinno jest 81 graczy tak jak na ss to jebij się w łeb, 30 nawet w godzinach szczytu nie ma (może z BS jest).

denzel.png

Opublikowano

Wejdziecie czasami na te MPC i tyle z waszej strony, a Surek z Zumim sobie w lola grają lub na innym serwerku. Zainteresowanie serwerem = 0.

Specjalnie zrobiłem temat z bugami (było chyba TYLKO 8 rzeczy do ogarnięcia) to Zumi napisał, że będzie robił co mu się podoba i że nie obchodzi go to co piszę, więc pozdro.

Okłamujcie graczy dalej i te wasze 1.2k graczy, nie ma więcej niż 400 na bank. :)

Jak zaczniecie coś naprawiać i interesować się serwerem to dopiero wtedy zmienię zdanie, bo póki co może sobie pisać... ;)

Co do wypowiedzi Surka, napisałeś że ta komenda zlicza tylko graczy z M1? No to brawo jeśli uważasz, że na twoim serwie w m1 jinno jest 81 graczy tak jak na ss to jebij się w łeb, 30 nawet w godzinach szczytu nie ma (może z BS jest).

TheChelios oni się już nie zmienią. Gdyby tak nastąpiło to by był cud wspaniały. 

Już zauważyłem, że następne ich serwery startują więc nie ma na co liczyć. Stanie się z nimi to samo co z poprzednimi ,a ja osobiście mówię do graczy. Nie radze wam grać na ich serwerach.stracicie tylko swoje nerwy, czas i hajs.

Opublikowano

TheChelios oni się już nie zmienią. Gdyby tak nastąpiło to by był cud wspaniały. 

Już zauważyłem, że następne ich serwery startują więc nie ma na co liczyć. Stanie się z nimi to samo co z poprzednimi ,a ja osobiście mówię do graczy. Nie radze wam grać na ich serwerach.stracicie tylko swoje nerwy, czas i hajs.

Jakie serwery, słucham? To co sponsoruje nie powinno Cie interesować. Na laneris są planowane aktualizacje za kilka dni, nie gadaj bredni.

Legenda Metin2!

sig_team.png

Opublikowano

Jakie serwery, słucham? To co sponsoruje nie powinno Cie interesować. Na laneris są planowane aktualizacje za kilka dni, nie gadaj bredni.

Mhm sponsorujesz ;) właśnie widać jak sponsorujesz. do tego jesteś technikiem ( w pewnym sensie, bo po tygodniu już chęć mija i olewasz). Mówisz, że od dedyka, ale bugami się też zajmujesz. a jeżeli jakim serwerem, to podam 2 przykładowe choć nwm bo może też i jest więcej: -AslanMt2, -Mories

I nie próbuj mi tu i innym jakieś pierdoły wmówić, że ty tylko sponsorujesz...

Opublikowano

Mhm sponsorujesz ;) właśnie widać jak sponsorujesz. do tego jesteś technikiem ( w pewnym sensie, bo po tygodniu już chęć mija i olewasz). Mówisz, że od dedyka, ale bugami się też zajmujesz. a jeżeli jakim serwerem, to podam 2 przykładowe choć nwm bo może też i jest więcej: -AslanMt2, -Mories

I nie próbuj mi tu i innym jakieś pierdoły wmówić, że ty tylko sponsorujesz...

Dla tych serwerów co wymieniłeś daje dedyka i reklame tylko, mało wiesz dużo piszesz pomagam przy serwerze na K ale to jest nieważne. :>

Legenda Metin2!

sig_team.png

Opublikowano

Dla tych serwerów co wymieniłeś daje dedyka i reklame tylko, mało wiesz dużo piszesz pomagam przy serwerze na K ale to jest nieważne. :>

mhm reklamy i dedyka powiadasz. Na razie tak ale potem tykasz się rzeczy, z których potem się nie wywiązujesz i masz to potem daleeeeko w d***e.

Opublikowano

mhm reklamy i dedyka powiadasz. Na razie tak ale potem tykasz się rzeczy, z których potem się nie wywiązujesz i masz to potem daleeeeko w d***e.

Nie będę surka bronił. 

1. Ale co Ciebie interesują jego sprawy? 

2. Znasz go, że się tak o nim wypowiadasz? 

3. Zrób coś sam potem oceniaj innych -,- 

@W piątek godz 17 konkurs OX zapraszam wszystkich  <3

Opublikowano

Ohh, dalej nie dodaliscie ss z graczmi on-line. Coz, sądzę że no robicie w konia ludzi, laneris v3 ludzi on-line 83 za dwa dni serwer on-line i na starcie 1,2k, next sprawa jezeli by bylo 1,2 luda to m1 by wyglądalo innaczej, look np na pandorę//dreikon. Tam tez expia i jakos cale m1 zawaloje. Tyle ze tam w chunjo m2 wiecej niz u was na m1 jinno. Dajcie mi gm'a to zliczę wam ludzi (Co wam zalezy? I tak połowa mpc miała gm'a u was). iZumi, śmieszny człowiek robcie z siebie top technikow mt2 a nie umiecie dodac rzeczy do handlary bo sie buguja, nie liczac innych.

Surek top technik aka sponsor,

//Postacie zbugowaly się, a co w tym czasie robil surek? Czytal kazdy mozliwy tut na mpc, i co z tego? Serwer restart.

Zumi (Damski nick ale do rzeczy), słyszalem ze padl Ci komp, upss nie masz dostępu do navi i edit plikow? Tak to jest jak się stawia mt2 na drewnianym kompie, ale coz taka kolej rzeczy.

Jestescie juz nudni, kazdy was tu jedzie i tyra nie potraficie naprawic bugow o kilku mies. Grac w lol'a? Dorosłe postanowienie gm'ow ,,Ty dawaj walimy Lanris v963 (niczy Moda na Sukces) bo brak mi na skina, na to pewnie surek,,ok będziemy pro" ale co jak juz kase uzbierali a ich znowu okradli :(. Czyli v964.

Mialem pisac ,,czekam na hejty", ale raczej tak się nie stanie

///Nie polecam! Serwer ciagle restart, eq znika, bugi ze szkoda gadac.

6222704500-1434194730.png

Opublikowano

Nie będę surka bronił. 

1. Ale co Ciebie interesują jego sprawy? 

2. Znasz go, że się tak o nim wypowiadasz? 

3. Zrób coś sam potem oceniaj innych -,- 

@W piątek godz 17 konkurs OX zapraszam wszystkich  <3

1. Mnie huja interesują jego sprawy, ale interesuje mnie to dlaczego tak oszukujecie ludzi i pierdolicie jakieś smęty graczom, a w rzeczywistości jest inaczej.

2.ja swój pierwszy komentarz napisałem, a to, że on tak wszczął ten dialog, to huja mnie nawet interesuje, jak się do niego odnoszę, a jak on do mnie.

3. ty mi nie  musisz mówić jaki mam być ;)

A poza tym zobaczcie. Forum jak z dupy wyciągnięte. Sajgon na nim panuje. Strona ponoć miała być inna a co?

i to jest właśnie wasza praca ...

Opublikowano

igimbus nadal w teamie jako developer? gz, jestem ciekawy co on tam szczególnego robi.

możecie dać ss prawdziej liczby online tak jak kiedyś pisałem?

would u miss me? 1105814451671351221478.png

Opublikowano

igimbus nadal w teamie jako developer? gz, jestem ciekawy co on tam szczególnego robi.

możecie dać ss prawdziej liczby online tak jak kiedyś pisałem?

Że kto? 

Ohh, dalej nie dodaliscie ss z graczmi on-line. Coz, sądzę że no robicie w konia ludzi, laneris v3 ludzi on-line 83 za dwa dni serwer on-line i na starcie 1,2k, next sprawa jezeli by bylo 1,2 luda to m1 by wyglądalo innaczej, look np na pandorę//dreikon. Tam tez expia i jakos cale m1 zawaloje. Tyle ze tam w chunjo m2 wiecej niz u was na m1 jinno. Dajcie mi gm'a to zliczę wam ludzi (Co wam zalezy? I tak połowa mpc miała gm'a u was). iZumi, śmieszny człowiek robcie z siebie top technikow mt2 a nie umiecie dodac rzeczy do handlary bo sie buguja, nie liczac innych.

Surek top technik aka sponsor,

//Postacie zbugowaly się, a co w tym czasie robil surek? Czytal kazdy mozliwy tut na mpc, i co z tego? Serwer restart.

Zumi (Damski nick ale do rzeczy), słyszalem ze padl Ci komp, upss nie masz dostępu do navi i edit plikow? Tak to jest jak się stawia mt2 na drewnianym kompie, ale coz taka kolej rzeczy.

Jestescie juz nudni, kazdy was tu jedzie i tyra nie potraficie naprawic bugow o kilku mies. Grac w lol'a? Dorosłe postanowienie gm'ow ,,Ty dawaj walimy Lanris v963 (niczy Moda na Sukces) bo brak mi na skina, na to pewnie surek,,ok będziemy pro" ale co jak juz kase uzbierali a ich znowu okradli :(. Czyli v964.

Mialem pisac ,,czekam na hejty", ale raczej tak się nie stanie

///Nie polecam! Serwer ciagle restart, eq znika, bugi ze szkoda gadac.

I nie damy żebyś mógł sobie nabić posty :) 

Człowieku od kiedy k***a ja gram w lola? Zapytaj ZabQ i całej administracji ts na którym siedziałem do póki pan AKA najmądrzejszy... A z resztą nie będę takich spraw na mpc wyciągał. Wracając do tematu nie gram w lola! Ogólnie grałem 20x w życiu no ale... Ty wiesz lepiej. 

1. Mnie huja interesują jego sprawy, ale interesuje mnie to dlaczego tak oszukujecie ludzi i pierdolicie jakieś smęty graczom, a w rzeczywistości jest inaczej.

2.ja swój pierwszy komentarz napisałem, a to, że on tak wszczął ten dialog, to huja mnie nawet interesuje, jak się do niego odnoszę, a jak on do mnie.

3. ty mi nie  musisz mówić jaki mam być ;)

A poza tym zobaczcie. Forum jak z dupy wyciągnięte. Sajgon na nim panuje. Strona ponoć miała być inna a co?

i to jest właśnie wasza praca ...

Wiem, że forum jest w słabym stanie i nikt go robić nie będzie przynajmniej w tym mc.  

Opublikowano

Że kto? 

I nie damy żebyś mógł sobie nabić posty :) 

Człowieku od kiedy k***a ja gram w lola? Zapytaj ZabQ i całej administracji ts na którym siedziałem do póki pan AKA najmądrzejszy... A z resztą nie będę takich spraw na mpc wyciągał. Wracając do tematu nie gram w lola! Ogólnie grałem 20x w życiu no ale... Ty wiesz lepiej. 

Wiem, że forum jest w słabym stanie i nikt go robić nie będzie przynajmniej w tym mc.

Nawet jezeli nie grasz w lola,dlaczego nie ustosunkujesz sie do calosci wypowiedzi liska? Czlowiek ma racje :)

Srij9JT.png

Opublikowano

Ja naprawde nie wiem, czy wszyscy ludzie doszczętnie na kase lecą? To jest już 3 start tego syfu, i założe się, że znowu padnie po kilku tygodniach, tak żeby tylko zarobić, a wytłumaczą to "jakimś bugiem, którego nie potrafią naprawić". Nie zagram, a nawet nie polecam, kolejny serwer only is, taka jest moja opinia, poza tym serwer ma złamaną opinie. Dziękuje i nie polecam :x

Opublikowano

Nawet jezeli nie grasz w lola,dlaczego nie ustosunkujesz sie do calosci wypowiedzi liska? Czlowiek ma racje :)

Jak ktoś pisze, że laneris stoi na moim komputerze to nie mam zamiaru nic mu odpisywać bo widać, że ta osoba ma IQ świni.  

Wiem, że wasze komputery nigdy się nie psują no cóż :*  

Moje zajęcia w internecie traktuje jako hobby nie jako prace. 

Opublikowano

Jak ktoś pisze, że laneris stoi na moim komputerze to nie mam zamiaru nic mu odpisywać bo widać, że ta osoba ma IQ świni.  

Wiem, że wasze komputery nigdy się nie psują no cóż :*  

Moje zajęcia w internecie traktuje jako hobby nie jako prace. 

Zakładanie i prowadzenie serwerów też uważasz za zabawę? Nie sądzisz, że to trochę śmieszne?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...