Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Laneris S1 [Dedyk] [Easy]

SUREK

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 931
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Uznałem że wrócę, być może jednak warto, zobaczymy czy administracja chociaż trochę się ogarnęła ^^ //edit po spatchowaniu odpaleniu wszystkiego jako administrator wywala po wyborze postaci, pozdrawiam cieplutko 

Opublikowano

Uznałem że wrócę, być może jednak warto, zobaczymy czy administracja chociaż trochę się ogarnęła ^^ //edit po spatchowaniu odpaleniu wszystkiego jako administrator wywala po wyborze postaci, pozdrawiam cieplutko 

Spróbuj na nowo ściągnać bo jeżeli masz tego 1 klienta to Ci nie zadziała.

Ten serwer był,jest i będzie zjebany tak samo jak i chety ZabQ...Pozdro od Czajnika z Nawasielców

Jak ZabQ tutaj nie gra :O

Legenda Metin2!

sig_team.png

Opublikowano

Surek, laneris to chyba twoj pierwszy projekt, ktory stoi powyzej kilku msc. Jestem pelen podziwu. Dam rade nadgonic topke w dwa dni?

w 3 spokojnie.

Stoi powyżej kilku miesięcy bo padł 2 razy :D

od listopada stoi ta wersja ;)

Legenda Metin2!

sig_team.png

Opublikowano

Przepraszamy za krótką przerwę techniczną była spowodowana pracami konserwacyjnymi na wszystkich naszych serwerach, za utrudniania przepraszamy!

Legenda Metin2!

sig_team.png

Opublikowano

SureeK wybrałem postać i mnie wywala co jest 5? Pozdrawiam Johny :*

Fajnie, fajnie a w tej bajce były smoki(złodzieju)?

PS: serdecznie zapraszam na serwer :)

Legenda Metin2!

sig_team.png

Opublikowano

Nawet miło mi się gra tutaj. Kolega polecił mi ten serwer i nie żałuję. Tylko jedynym minusikiem serwera jest mała ilość graczy... ­

|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||­

​|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||

​|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||

Opublikowano

Nawet miło mi się gra tutaj. Kolega polecił mi ten serwer i nie żałuję. Tylko jedynym minusikiem serwera jest mała ilość graczy... ­

Dzięki.

Serdecznie zapraszamy do gry!

Legenda Metin2!

sig_team.png

Opublikowano

Jak cofnac berka, silne na g?
Czemu nie moge ulepszyc broni do expa na + dla szamana? Bron po trucie na 95lv. Widze ze pilnujecie bugow ze teraz szamanem bede gowno bil na spocie i w bossy w z bronia na +0.

/Team olewa graczy, czekam na odpowiedz od wczoraj i macie mnie w d***e :) Pozdrawiam, nie wiem czy bede nadal tutaj gral.

2lj00au.jpg

Opublikowano

Jak cofnac berka, silne na g?

Czemu nie moge ulepszyc broni do expa na + dla szamana? Bron po trucie na 95lv. Widze ze pilnujecie bugow ze teraz szamanem bede gowno bil na spocie i w bossy w z bronia na +0.

/Team olewa graczy, czekam na odpowiedz od wczoraj i macie mnie w d***e :) Pozdrawiam, nie wiem czy bede nadal tutaj gral.

U npc masz zój, zgłoś na support.

Legenda Metin2!

sig_team.png

Opublikowano

serwera nie polecam bug na bugu bugiem pogania ! broń do expa na 95+1 można ino ulepszyć dalej się nie da i inne takie administracja zamiast bugi naprawić to tylko eventy robi bez sens.. tak tracicie graczy

wilowo.jpg

Opublikowano

U npc masz zój, zgłoś na support.

Mowisz o zwoju ktory cofa skila na 17pkt.? Jezeli wejdzie na 17 punktach wbija od razu P spowrotem takze Wojownik ma tutaj juz nie potrzebnego skila bo silne tak duzo defa dodaje ze to poezja z takim szyciem jakie bedzie wchodzilo na niego.

/Zreszta, nie wazne juz skonczylem gre na tym czyms :D Nie polecam, jak ktoś nie cierpi bugów na podstawowych aspektach gry jak ulepszenie broni do expa :)

2lj00au.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...