Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Laneris S1 [Dedyk] [Easy]

SUREK

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 931
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Wie ktoś jak naprawić problem z C++?

Surek patrz strone wstecz dałem SS-a z C++ :(

Zainstalujcie 

http://www.microsoft.com/en-us/download/details.aspx?id=5555

jeżeli nadal to samo 

http://www.mpcforum.pl/topic/993950-microsoft-visual-c-runtime-error-zajrzyj-tutaj/

Jeżeli win Vista w góre CMD uruchamiać jako administrator.

image.png

Opublikowano

Zainstalujcie 

http://www.microsoft.com/en-us/download/details.aspx?id=5555

jeżeli nadal to samo 

http://www.mpcforum.pl/topic/993950-microsoft-visual-c-runtime-error-zajrzyj-tutaj/

Jeżeli win Vista w góre CMD uruchamiać jako administrator.

Wybacz, ale mam XPK'a a komenda na cmd nie dziala, a c++ mam all pobrane. ;-)

Opublikowano

Powie mi ktoś co można zrobić z tymi bonusami czy nie? Wszyscy ich nie widzą? Nie wiadomo jakie kostiumy i wierzchowce są wartościowe, a jakie nie...

Opublikowano

Był reset postaci? Grałem na tym serwerze do polowy grudnia , wchodze teraz i nie ma mojej postaci.

Nie, nie było żadnego resetu, serdecznie zapraszamy na serwer. :)

Legenda Metin2!

sig_team.png

Opublikowano

Był reset postaci? Grałem na tym serwerze do polowy grudnia , wchodze teraz i nie ma mojej postaci.

Tak, wprowadzili source, pobugowali wszystko w c**j i wystartowali od nowa, hajs się musi zgadzać...

Nie polecam syfu. 

@SuReeK okłamując swoich graczy nie jesteś godzien bycia administratorem, hipokryto. 

­

Opublikowano

Tak, wprowadzili source, pobugowali wszystko w c**j i wystartowali od nowa, hajs się musi zgadzać...

Nie polecam syfu. 

@SuReeK okłamując swoich graczy nie jesteś godzien bycia administratorem, hipokryto. 

­

Masz datę startu serwera w prezentacji i od tamtego dnia żadnego restartu nie było.  Serwer trzyma się już dobre kilka miesięcy. Typowy polaczek co 10 zł w portfelu nie ma, a się wypowiada na temat hajsu.  Zazdrościsz? 

6222704500-1434194730.png

Opublikowano

Masz datę startu serwera w prezentacji i od tamtego dnia żadnego restartu nie było.  Serwer trzyma się już dobre kilka miesięcy. Typowy polaczek co 10 zł w portfelu nie ma, a się wypowiada na temat hajsu.  Zazdrościsz? 

Smiechłem.

Opublikowano

hahahahahaahahahahahahahhahaahahaha

''Nie znam się, to się wypowiem'' 

Typowa niedojrzała cebulka..

Weź po prostu zachowaj godność przyzwoitego człowieka i mi nie odpisuj ''cebulko''

Ile online? kiedy coś zrobicie oprócz dodania rzeczy do is?

­

Opublikowano

hahahahahaahahahahahahahhahaahahaha

''Nie znam się, to się wypowiem'' 

Typowa niedojrzała cebulka..

Weź po prostu zachowaj godność przyzwoitego człowieka i mi nie odpisuj ''cebulko''

Ile online? kiedy coś zrobicie oprócz dodania rzeczy do is?

­

debil.jpg

"Typowa niedojrzała cebulka.. "  Tekst na poziomie 10latka.

Ty masz jakieś plany w życiu oprócz hejtowania na mpcforum? Czy to jest Twoim całym życiem?Bo sądząc po postach to typowy hejter.

Na Twoje posty nie odpowiem ani razu ze względu że offtopujesz już setki razy mój temat.

Serdecznie zapraszamy jutro raty ;)!

Legenda Metin2!

sig_team.png

Opublikowano

debil.jpg

"Typowa niedojrzała cebulka.. "  Tekst na poziomie 10latka.

Ty masz jakieś plany w życiu oprócz hejtowania na mpcforum? Czy to jest Twoim całym życiem?Bo sądząc po postach to typowy hejter.

Na Twoje posty nie odpowiem ani razu ze względu że offtopujesz już setki razy mój temat.

Serdecznie zapraszamy jutro raty ;)!

Okej, ja jestem 10 latkiem, a Ty dalej okłamuj swoich graczy i wstawiaj głupie memy.

Jakiś Ty dorosły..

Serwer dno i tyle w temacie, żegnajcie, bo szkoda mi klawiatury na *****.

­

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...