Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Laneris S1 [Dedyk] [Easy]

SUREK

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

NIE POLECAM, nic nie potrafią zrobić, banują ludzi za prawdę, a do tego te lewe przekręty ze znajomymi. 

Jakieś dowody ?? bo pisać sobie każdy może ...

• Odpowiedzi 931
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jakieś dowody ?? bo pisać sobie każdy może ...

Grałam przed 1 resetem, byłam w gildii OnlyFun tam była taka Natalia która miała dostęp do takiego konta, cała gildia latała w full eq, eq is, pety, wszystko co chcieliśmy to dostawaliśmy. Mówiła nam też że gdy bana dostaniemy to mamy jej mówić, konto dostała od jakiegoś znajomego który dostał to konto od Izumiego. Najlepsze jest to że wiele takich kont było na serwerze. Była rekrutacja na forum co do GM, nikt nie dostał odpowiedzi tam a ciągle pojawiali się nowe osoby w teamie które pisały że wysyłały podania im na ''PW'' oraz że się znają itd. Gdy ja oraz parę innych osób ruszyliśmy ten temat ostatnio na forum, wszyscy wyrwaliśmy perma na ip :) 

Pozdrawiam panów oraz Surka który nie potrafi poprawnie pisać :) 

Opublikowano

Grałam przed 1 resetem, byłam w gildii OnlyFun tam była taka Natalia która miała dostęp do takiego konta, cała gildia latała w full eq, eq is, pety, wszystko co chcieliśmy to dostawaliśmy. Mówiła nam też że gdy bana dostaniemy to mamy jej mówić, konto dostała od jakiegoś znajomego który dostał to konto od Izumiego. Najlepsze jest to że wiele takich kont było na serwerze. Była rekrutacja na forum co do GM, nikt nie dostał odpowiedzi tam a ciągle pojawiali się nowe osoby w teamie które pisały że wysyłały podania im na ''PW'' oraz że się znają itd. Gdy ja oraz parę innych osób ruszyliśmy ten temat ostatnio na forum, wszyscy wyrwaliśmy perma na ip :)

Hmm.. Bardzo ciekawe ;) jeśli to prawda to razem z ekipą odejdziemy.

Czy masz dowody w postaci filmu / ss ??

Opublikowano

Hmm.. Bardzo ciekawe ;) jeśli to prawda to razem z ekipą odejdziemy.

Czy masz dowody w postaci filmu / ss ??

Nie mam i teraz żałuje że nie robiłam screenów bo zawsze wszystko było na szybkości przed wojną, dawanie vipów, petów itd. 

Mam tylko jakieś urywki z rozmowy z Izumim i jednym z jego gm. 

rgmfp3.png

Tu jeszcze nie byłam pewna czy rozdaje itemy, widziałam tylko jak ktoś dostawał perma i nagle UB.

gjczs3.png

xl8ndw.png

Opublikowano

Powiedz mi gdzie są takie osoby w team?

NIE POLECAM, nic nie potrafią zrobić, banują ludzi za prawdę, a do tego te lewe przekręty ze znajomymi. 

Ehh, kiedy i gdzie...  bo z tego co wiem tylko JA [HA]SuReK mam dostęp do przedmiotów.

Nie mam i teraz żałuje że nie robiłam screenów bo zawsze wszystko było na szybkości przed wojną, dawanie vipów, petów itd. 

Mam tylko jakieś urywki z rozmowy z Izumim i jednym z jego gm. 

rgmfp3.png

Tu jeszcze nie byłam pewna czy rozdaje itemy, widziałam tylko jak ktoś dostawał perma i nagle UB.

gjczs3.png

xl8ndw.png

No i co tutaj widzisz? Ja widzę izumiego który pisze "ok" bo nie chce rozmawiać z taką osobą. 

A co do CreatiVe to jest on administratorem z tego powodu że go znamy(zaufanie) + pomagał nam przy serwerze więc liczy się dla Laneris(NIE MA DOSTEPU DO ITEMKÓW)

Po 2 ten SS jest z listopada widzę ;/

Nie wiem co o tym myśleć ... Może @SuReeK się wypowiesz ?? :c

Na serwerze nigdy nie było przekrętów i nie będzie, to jest po prostu wymysł.

Pisałem niejednokrotnie że tylko ja mam dostęp do przedmiotów żaden z administracji tgm/mod/gm/sgm/ga nie ma dostępu do przedmiotów, więc proszę was, rozumiem zazdrość no ale cóż.

Legenda Metin2!

sig_team.png

Opublikowano

Powiedz mi gdzie są takie osoby w team?

Ehh, kiedy i gdzie...  bo z tego co wiem tylko JA [HA]SuReK mam dostęp do przedmiotów.

No i co tutaj widzisz? Ja widzę izumiego który pisze "ok" bo nie chce rozmawiać z taką osobą. 

A co do CreatiVe to jest on administratorem z tego powodu że go znamy(zaufanie) + pomagał nam przy serwerze więc liczy się dla Laneris(NIE MA DOSTEPU DO ITEMKÓW)

Po 2 ten SS jest z listopada widzę ;/

Na serwerze nigdy nie było przekrętów i nie będzie, to jest po prostu wymysł.

Pisałem niejednokrotnie że tylko ja mam dostęp do przedmiotów żaden z administracji tgm/mod/gm/sgm/ga nie ma dostępu do przedmiotów, więc proszę was, rozumiem zazdrość no ale cóż.

Przestań pier**lić głupoty, latały osoby z kontami od was i jeszcze GM mieli tajne konta wypełnione w sm którymi normalnie grali i byli w gildiach, przykład Nico czy jakoś mu tam. Zawsze wszystko wypieraliście, a konta latały z rąk do rąk, od gildii do gildii. 

Kto chce i tak będzie grał na waszym szajstwie bo nie będzie świadomy co się dzieje, ja grałam sobie w luksusach bo jesteście kretynami i myślicie że nic się nie wyda :D

@Edit: Aby już nie spamować, Surek najwidoczniej oprócz problemów z pisownią masz jeszcze problemy z oczami bo nie widzisz że jestem kobietą.

Opublikowano

@Kompany

Tak bronisz serwera, przyjdzie jedna osoba coś napisze i już się wahasz. Tylko czekać, aż zaczniesz najeżdżać na Administrację i serwer. :)

Na serwerze gram i nie widziałem aby w tej odsłonie jakiś GM/TGM miał prywatną postać, więc...

PS. Tak, liżę d*** dla administracji, więc możesz sobie już darować taki post.  xD

denzel.png

Opublikowano

Przestań pier**lić głupoty, latały osoby z kontami od was i jeszcze GM mieli tajne konta wypełnione w sm którymi normalnie grali i byli w gildiach, przykład Nico czy jakoś mu tam. Zawsze wszystko wypieraliście, a konta latały z rąk do rąk, od gildii do gildii. 

Kto chce i tak będzie grał na waszym szajstwie bo nie będzie świadomy co się dzieje, ja grałam sobie w luksusach bo jesteście kretynami i myślicie że nic się nie wyda :D

Dobrze, dobrze, masz swoją teorię ok, dałeś opinie dziękujemy.

Serdecznie zapraszam na serwer coraz więcej online!

Legenda Metin2!

sig_team.png

Opublikowano

­

w jaki sposób można zmienić nick bo na stronce się nie da?

a jest wg. taka możliwość ? :)

Też mnie to ciekawi.

­46883540656645472816.png

Opublikowano

­

a jest wg. taka możliwość ? :)

Też mnie to ciekawi.

Na stronie pisze zmień nick ale jak sie w to wchodzi to no4found czy cuś. Więc może Surek się wypowiesz?..

qhnkxc.jpg

Opublikowano

Na stronie pisze zmień nick ale jak sie w to wchodzi to no4found czy cuś. Więc może Surek się wypowiesz?..

A posiadasz 120 SM?

Legenda Metin2!

sig_team.png

Opublikowano

@Edit: Aby już nie spamować, Surek najwidoczniej oprócz problemów z pisownią masz jeszcze problemy z oczami bo nie widzisz że jestem kobietą.

Słuchaj mordko, Nico był GM'em na Demi**** ;o. Postaci Prywatnych na serwie nikt nie ma i nie będzie miał, więc albo nabijasz sobie posty albo serio aż tak nie umiesz czytać i serwery Ci się pomyliły. 

Cóż, pis joł. 

6222704500-1434194730.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...