Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Laneris S1 [Dedyk] [Easy]

SUREK

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

serwera nie polecam bug na bugu bugiem pogania ! broń do expa na 95+1 można ino ulepszyć dalej się nie da i inne takie administracja zamiast bugi naprawić to tylko eventy robi bez sens.. tak tracicie graczy

I co to rozumiem że bug jest? Podaj mi 3 bugi które widzisz.

Mowisz o zwoju ktory cofa skila na 17pkt.? Jezeli wejdzie na 17 punktach wbija od razu P spowrotem takze Wojownik ma tutaj juz nie potrzebnego skila bo silne tak duzo defa dodaje ze to poezja z takim szyciem jakie bedzie wchodzilo na niego.

/Zreszta, nie wazne juz skonczylem gre na tym czyms :D Nie polecam, jak ktoś nie cierpi bugów na podstawowych aspektach gry jak ulepszenie broni do expa :)

Okej, dzięki.

Legenda Metin2!

sig_team.png

• Odpowiedzi 931
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nie polecam serwera :) administracja obiecuje różne dodatki, max. lvl miałbyć zwiększony, nie jest. miało być eq, nie ma.

administracja tylko ma serwer pod hajsy, nawet się nie zajmuje tym co ktoś pisze o nim.

Serwer i tak ma dosyć złą opinie, poza tym.. zarobić zarobiłem coś na tym syfie, ale te bugi, nawet nie macie czasu poświęcić 30 minut na odbugowanie kostiumów ? mieczy ? itd. nie spotkałem się jeszcze nigdzie żeby administracja miała problem z ogarnięciem serwera pod takim łatwym wzgledem.

Nawet balansu nie potraficie zrobić dokładnie..

Opublikowano

I co to rozumiem że bug jest? Podaj mi 3 bugi które widzisz.

Okej, dzięki.

i tak nie naprawisz bo wam się nie chce jedyne co to  $$$$$$$$$$$$$$$$$

wilowo.jpg

Opublikowano

Surek czy ten udpate wgl bedzie? czy laneris zostaje bez zmian.Graczy ubywa chcieliby cos nowego

Będzie będzie, ale na razie po prostu nie znajduje odpowiednio czasu na to.

Legenda Metin2!

sig_team.png

Opublikowano

No ok mam nadzieje ze wszystko ogarniesz i w wakacje upka ^^

W ostatnim czasie mam ostry "zapierdol" za co serdecznie przepraszam, ale postaram się ogarnąć do następnego tygodnia i za robotę się zabrać :)

Legenda Metin2!

sig_team.png

Opublikowano

Cytat z prezentacji Lanerisa:
Na Naszym serwerze zostały wprowadzone również średnie i umiejętności do broni na 65 lv co pomoże z balansować klasy postaci.  
Trzeba pamiętać również o tym, że na następnym poziomie tych broni już nie możemy zmieniać bonusów czyt.(śr, um)

Pytanie brzmi: Czy jest to już nieaktualne? Ponieważ jakoś nie chcą mi średnie/um wchodzić do broni 65 :D (Niby głupie pytanie i sory że zawracam głowę, ale na serwerze od graczy ciężko coś sie dowiedzieć)

Pozdrawiam.

Opublikowano

Cytat z prezentacji Lanerisa:

Na Naszym serwerze zostały wprowadzone również średnie i umiejętności do broni na 65 lv co pomoże z balansować klasy postaci.  

Trzeba pamiętać również o tym, że na następnym poziomie tych broni już nie możemy zmieniać bonusów czyt.(śr, um)

Pytanie brzmi: Czy jest to już nieaktualne? Ponieważ jakoś nie chcą mi średnie/um wchodzić do broni 65 :D (Niby głupie pytanie i sory że zawracam głowę, ale na serwerze od graczy ciężko coś sie dowiedzieć)

Pozdrawiam.

Tak to jest nieaktualne, zapomniałem edytować :P

Zapraszamy na serwer:)

Legenda Metin2!

sig_team.png

Opublikowano

ok rozumiem ze gra troche ludzi a jak z klasami ninja daje rade  w pvp>?

Graj szamanem od kiedy był pierwszy start lanerisa xxxxx czasu temu bo ten to już 3 czy nawet i 4  szaman był najlepszy w pvp

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...