Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Laneris S1 [Dedyk] [Easy]

SUREK

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 931
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

A ten daddy?

Jak ja wiem, to od Daddyego dziewczyna miala passy do jego konta, i sobie robila itemki <lol2>

Tobie się chyba serwery pomyliły. Teraz grzecznie wyjdź.

Legenda Metin2!

sig_team.png

Opublikowano

Tobie się chyba serwery pomyliły. Teraz grzecznie wyjdź.

SuReeK

i tera będziesz gadal ze Daddy czy jak mu tam w teamie co byl jako 3 gm, to dziewczyna sobie robila itemki, bo jeszcze gadalismy na ts, ze  ma passy do gma. :)

Ciau. ;-)

Opublikowano

SuReeK

i tera będziesz gadal ze Daddy czy jak mu tam w teamie co byl jako 3 gm, to dziewczyna sobie robila itemki, bo jeszcze gadalismy na ts, ze  ma passy do gma. :)

Ciau. ;-)

debil.jpg

Po 1.Jak k***a może ktoś robić itemki bez uprawnień skoro u nas NIKT NIGDY nie miał dostępu do itemków, kolego mylą Ci się serwery.

Po 2. Nigdy nie było takiej osob team :/

Teraz grzecznie wyjdź bo to chore co wypisujesz zaraz mi powiesz że Obame mam w team ;/

Myli Ci się serwer Demil** z Laneris ;)

Serdecznie zapraszamy na serwer:)

Legenda Metin2!

sig_team.png

Opublikowano

debil.jpg

Po 1.Jak k***a może ktoś robić itemki bez uprawnień skoro u nas NIKT NIGDY nie miał dostępu do itemków, kolego mylą Ci się serwery.

Po 2. Nigdy nie było takiej osob team :/

Teraz grzecznie wyjdź bo to chore co wypisujesz zaraz mi powiesz że Obame mam w team ;/

Myli Ci się serwer Demil** z Laneris ;)

Serdecznie zapraszamy na serwer:)

TERAZ 2 PYT.

Kiedy naprawisz bląd z c++ oraz ?? ??? ?? ? :)

Opublikowano

TERAZ 2 PYT.

Kiedy naprawisz bląd z c++ oraz ?? ??? ?? ? :)

Ale jak to jest możliwe że Ci to wyskakuje, skoro 99% graczom to nie wyskakuje? Nagraj może demko i podeślij na pw okej?.

Legenda Metin2!

sig_team.png

Opublikowano

Na serwerze spoko się gra tylko byście zmienili grafike czy coś :D

Gdzie grafikę? Masz zaaktualizowanego klienta? Bo grafike mamy autorską w środę dojdzie nowa grafika strony głównej.

Legenda Metin2!

sig_team.png

Opublikowano

Gdzie grafikę? Masz zaaktualizowanego klienta? Bo grafike mamy autorską w środę dojdzie nowa grafika strony głównej.

W sumie racja nie aktualizowałem ale te bronie i zbroje już powoli się nudzą to już wiele ludzi mowi.. byście zrobili jakieś update do 250 lvl czy coś w tym stylu bo stojąc na tym 180-200 to jest nudne nie ma co robić po za pvp :D gdyby byłby ten 250 i te aktualizacje dungeony nowe mapki to serwer byłby jeden z lepszych (szczerze) :D

Opublikowano

W sumie racja nie aktualizowałem ale te bronie i zbroje już powoli się nudzą to już wiele ludzi mowi.. byście zrobili jakieś update do 250 lvl czy coś w tym stylu bo stojąc na tym 180-200 to jest nudne nie ma co robić po za pvp :D gdyby byłby ten 250 i te aktualizacje dungeony nowe mapki to serwer byłby jeden z lepszych (szczerze) :D

Będą ale wszystko w swoim czasie :)

Legenda Metin2!

sig_team.png

Opublikowano

Hmm... miały już być dawno nie ma ich do teraz ;C

Wiesz jak byś zauważył nie ma 95% błędów które były, wszystko na spokojnie robimy nie chcemy zaliczyć żadnej wtopy. Lepiej wolniej a dobrze niż na pośpiech. 

Legenda Metin2!

sig_team.png

Opublikowano

Wiesz jak byś zauważył nie ma 95% błędów które były, wszystko na spokojnie robimy nie chcemy zaliczyć żadnej wtopy. Lepiej wolniej a dobrze niż na pośpiech. 

Ja nic do was nie mam serwer wam bardzo dobrze wychodzi :) tylko by te update sie przydały

Opublikowano

SuRek jutro zrobie ssa z tym blędem. ;-)

sam się przekonasz. ;-)

Jak możesz to na PW pisz bo zaśmiecasz temat.

Serdecznie zapraszam na serwer są włączone raty :)

Legenda Metin2!

sig_team.png

Opublikowano

Dzisiaj o godzinie 12:30 odbył się chwilowy update który miał na celu naprawienie metinologi, serdecznie zapraszamy do gry!

Legenda Metin2!

sig_team.png

Opublikowano

Raczej wbije :)

"Ogarnij dupę, zaciśnij pięści i daj radę. Nieważne, że nie ma dla kogo - ważne, żeby opadły im kopary "

<3 

Opublikowano

Masakra zawsze raty jak ja w ciągu tygodnia nie mam dostępu do kompa a jak w weekend wracam do dupa jest 

Opublikowano

Masakra zawsze raty jak ja w ciągu tygodnia nie mam dostępu do kompa a jak w weekend wracam do dupa jest 

Dzisiaj prawdopodobnie będą znowu raty;)

Serdecznie zapraszamy do gry! Aktualnie 550 online +

Legenda Metin2!

sig_team.png

Opublikowano

Wie ktoś jak naprawić problem z C++?

"Ogarnij dupę, zaciśnij pięści i daj radę. Nieważne, że nie ma dla kogo - ważne, żeby opadły im kopary "

<3 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...