Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Laneris S1 [Dedyk] [Easy]

SUREK

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 931
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Dzisiejszy niezbyt zapowiedziany Event OX.

Podczas Eventu  godz. 20:45, graczy online ok. 680-700. (Obecnie 618)

LanerisOX_weexqaw.jpg 

Serdecznie zapraszamy! :)

Legenda Metin2!

sig_team.png

Opublikowano

Dziś odbyło się parę Eventów (OX i Zuo) organizowanych przez [GM]Mrozik oraz [sGM]Dandys. Mam nadzieję, że spisali się w waszych oczach i dobrze się bawiliście. :P

21:35 - 590 osób online, zapraszam. ;)

denzel.png

Opublikowano

Tak się bawią tym balansem lecz nie wiedzą, że wina leży w tarczach ale co ja tam wiem ;) 

Grałem na każdej odsłonie i grało się fajnie, problem w tym, że nie wiadomo kim grać bo co chwilę jakąś klasę buffują a drugą "nerfią".

Zacząłbym od nowa grać, ale po co jak zagram np daggerem a on gówno robi ;) Zagram takim mentalem który bije sporo ale zaraz znów nic nie bedzie bił.

Polecam administracji zrobić coś z tarczami bo w nich leży wina. :)

ttpng_wxsaxxe.png

Opublikowano

laneris-pl-logo.png

1. Naprawienie bugowaniu expa na Av2

2. Dodanie Wędki i itemki do Rybaka

3. Balans Klas poprawiony został:

- Ninja Dagger

- Ninja Archer

4. Zablokowanie ulepszanie bodziami gdyż są zbędne.

Jest to drobny update ale mamy nadzieje ze się przyda ;)

...............................................................

Copyrights by Laneris.pl © 2015

Legenda Metin2!

sig_team.png

Opublikowano

Kiedyś to grałem na podobnym serwerze. Bodajże Iroqis się nazywał czy coś. O dziwo to też był serwer Surka. 

Co pamiętam to że Zumi coś robił, nie płacili mu więc przestał. W między czasie otworzyli nowy serwer X , Iroquisa  olali do końca a teraz patrzę błędne koło się zamyka.

Otwieramy serwer-pieniążki są-olewamy-nie ma pieniążków-otwieramy serwer-... i tak w koło macieju. Mimo że pliczki fajne szczególnie nie polecam bo to serwer Surka :)

Opublikowano

Kiedyś to grałem na podobnym serwerze. Bodajże Iroqis się nazywał czy coś. O dziwo to też był serwer Surka. 

Co pamiętam to że Zumi coś robił, nie płacili mu więc przestał. W między czasie otworzyli nowy serwer X , Iroquisa  olali do końca a teraz patrzę błędne koło się zamyka.

Otwieramy serwer-pieniążki są-olewamy-nie ma pieniążków-otwieramy serwer-... i tak w koło macieju. Mimo że pliczki fajne szczególnie nie polecam bo to serwer Surka :)

To co piszesz było kiedyś, teraz jest inaczej. 

denzel.png

Opublikowano

Ile razy było to kiedyś bo to nawet szkoda liczyć.

Mimo wszystko polecam zagrać ale to jest serwer Surka to nigdy nie wiadomo. ( A raczej wiadomo. Pytanie brzmi kiedy?)

Opublikowano

Ile razy było to kiedyś bo to nawet szkoda liczyć.

Mimo wszystko polecam zagrać ale to jest serwer Surka to nigdy nie wiadomo. ( A raczej wiadomo. Pytanie brzmi kiedy?)

Serwer stoi od listopada o co Ci chodzi? :O

Otwieramy serwer-pieniążki są-olewamy-nie ma pieniążków-otwieramy serwer-... i tak w koło macieju. Mimo że pliczki fajne szczególnie nie polecam bo to serwer Surka  :)

O k***a, gdyby Twoja teza była prawdziwa to bym nic nie robił na Lanerisie, a co chwile są updaty/eventy, nie ma już ŻADNEGO buga na tym serwerze, więc?

A serwer stoi od listopada więc nie rozumiem, ja jedynie jestem sponsorem na innych serwerach.

Legenda Metin2!

sig_team.png

Opublikowano

Ja nie wiem Surek jak jest. Serwer jest dobry, zastrzeżeń żadnych nie mam. Sam na jeszcze hen hen na Aline i na jednym serwerze świetnie bawiłem i nie wiem czy to twój czy byłeś "sponsorem". Tak to tylko wyglądało z mojej perspektywy  :)

Zastrzeżenia ma każdy do twojej osoby a nie do serwera. :)

Ah podziękować tylko chciałem za Corelisa bo mimo że bug na bugu zabawa przednia ;)

Opublikowano

eeee chłopaki, CHYBA SOBIE ZAGRAM NA WASZYM PRIVIE!

da radę w 2 dni podbić topkę ?

Nawet w 1 dzień. :D

PS

Izumi tutaj jest w teamie? ;-;

Opublikowano

Nawet w 1 dzień. :D

PS

Izumi tutaj jest w teamie? ;-;

Nie nie ma mnie w teamie lanerisa.  

Lanerisa w tym momencie można nazwać dobrym starym serwerem pvp. 

Jeśli właśnie takiego serwera  szukasz, to gorąco polecam.  

­

6222704500-1434194730.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...