Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Laneris S1 [Dedyk] [Easy]

SUREK

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czy na serwerze jest balans postaci ? ogarne expa Daggerem ? może ktoś poleci kim grać ? 

Surą WP Się przyjemnie expi. BM-em spokojnie ogarniam to luz. Polecam pod PVP BM-a

• Odpowiedzi 931
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jak to możliwe że wbija 2 lv naraz ?? :O

bu.png

bo jest exp dodany :P + 25% + pd + vip i masz 125% i inne duperele ;)

hahahah widzę że został nadal bug z starego Lanerisa przed reaktywacją, przyznaj że jesteś gównem z nie technikiem xD ... Pamiętasz jak się pytałeś kogoś, co zrobić aby CH tak nie padały? hahahah.. iZumi sam dzieciak 17 letni i surMistrz 18 latek podbijają świat Metina xDD .. Z tego co słyszłam to iZumi się wyparł że już nie jesteś w team i mają innego technika a widzę że próbował w konia zrobić xD Przyznaj się kto Wam naprawił 3/4 bugów, bo Ty ciemnota na pewno nie :D :D :D Jak ja żałuję że nie mam starego gg gdzie dostałam ss-y jak chciałeś sprzedać pliki Wasze za 1000 zł potem za 800 zł i tak spadałeś na dół 

Opublikowano

hahahah widzę że został nadal bug z starego Lanerisa przed reaktywacją, przyznaj że jesteś gównem z nie technikiem xD ... Pamiętasz jak się pytałeś kogoś, co zrobić aby CH tak nie padały? hahahah.. iZumi sam dzieciak 17 letni i surMistrz 18 latek podbijają świat Metina xDD .. Z tego co słyszłam to iZumi się wyparł że już nie jesteś w team i mają innego technika a widzę że próbował w konia zrobić xD Przyznaj się kto Wam naprawił 3/4 bugów, bo Ty ciemnota na pewno nie :D :D :D Jak ja żałuję że nie mam starego gg gdzie dostałam ss-y jak chciałeś sprzedać pliki Wasze za 1000 zł potem za 800 zł i tak spadałeś na dół 

Gdzie jest nowy "technik" ja tu widze tylko siebie, a Ty patrzysz dalej co było 2 lata temu(więcej minek się nie dało)?

"A pamiętasz, a pamiętasz" - co było a nie jest nie pisze się w rejestr

dałeś swoją opinie to wyjdź :)

Legenda Metin2!

sig_team.png

Opublikowano

Gdzie jest nowy "technik" ja tu widze tylko siebie, a Ty patrzysz dalej co było 2 lata temu(więcej minek się nie dało)?

Zmień okulary, bo właśnie odpowiedziałeś kobiecie głupcze. 

Kiedy dodacie coś do IS? bo tam mało rzeczy jest. ( facepalm )

­

Opublikowano

Po 1 (iZumi) 18 lat po drugie nazywanie dzieciakiem osoby która jest wstanie sama się utrzymać jest żałosne.  Wbijesz do tematu napiszesz post który nic nie wnosi i czujesz się lepsza/lepszy? 

Po tym co piszesz jestem wstanie stwierdzić, że próbujesz się dowartościować w internecie lecz z marnym skutkiem. 

Pamiętajcie o konkursie na sm który znajduje się na fanpage jak i o update aby zobaczyć wszystkie zmiany trzeba będzie uruchomić poprzez  laneris.patcher 

6222704500-1434194730.png

Opublikowano

No z tego co pisałam z iZumi, nie pamiętam już numery na stare gg, to bym Ci pokazała jak pisał że SurMistrza już nie ma w Team, bo jest nowy technik. Wiesz wątpię abyś w 2 latach tak się podszkolił :D

Po 1 (iZumi) 18 lat po drugie nazywanie dzieciakiem osoby która jest wstanie sama się utrzymać jest żałosne.  Wbijesz do tematu napiszesz post który nic nie wnosi i czujesz się lepsza/lepszy? 

Po tym co piszesz jestem wstanie stwierdzić, że próbujesz się dowartościować w internecie lecz z marnym skutkiem. 

Pamiętajcie o konkursie na sm który znajduje się na fanpage jak i o update aby zobaczyć wszystkie zmiany trzeba będzie uruchomić poprzez  laneris.patcher 

Wybacz, idź za nimi w ogień, może Ci dadzą parę Sm. Tak jak przed reaktywacją GM pozwalali sobie itemy na głowną postać przekladać :D Po co mi dowartościowanie w internecie? Nic mi to nie da lepiej się w Rl dowartościowywać xDD .. Udowodni że jestem dzieckiem, ja tylko piszę jak było przed reaktywacją a to że znów nabija ileś tam lvl na przód to jest to samo co tam było i tylko przepraszam że tak napiszę Idioci się nabiorą na jego wypowiedź w tym kierunku. 

Dziękuje za uwagę.

Opublikowano

No z tego co pisałam z iZumi, nie pamiętam już numery na stare gg, to bym Ci pokazała jak pisał że SurMistrza już nie ma w Team, bo jest nowy technik. Wiesz wątpię abyś w 2 latach tak się podszkolił :D

Wybacz, idź za nimi w ogień, może Ci dadzą parę Sm. Tak jak przed reaktywacją GM pozwalali sobie itemy na głowną postać przekladać :D Po co mi dowartościowanie w internecie? Nic mi to nie da lepiej się w Rl dowartościowywać xDD .. Udowodni że jestem dzieckiem, ja tylko piszę jak było przed reaktywacją a to że znów nabija ileś tam lvl na przód to jest to samo co tam było i tylko przepraszam że tak napiszę Idioci się nabiorą na jego wypowiedź w tym kierunku. 

Dziękuje za uwagę.

O k***a, od kiedy był inny technik Ty masz schizę jakąś? Na KAŻDEJ wersji Lanerisa byłem ja jako Sponsor/Technik więc dużo wiesz widzę.

Jak by ktoś Ci pokazał że zarabia 1mln zł mc też byś uwierzyła? ciekawe.

A co "przekładania eq na prywatne postacie" u nas nikt z GM'ów nie ma prywatnej postaci więc? iZumi miał tylko i wyłącznie do nagrywania ale nic nie było przekładane.

A teraz grzecznie wyjdź bo tylko spamujesz w temacie, więcej razy nie odpowiem.

Legenda Metin2!

sig_team.png

Opublikowano

O k***a, od kiedy był inny technik Ty masz schizę jakąś? Na KAŻDEJ wersji Lanerisa byłem ja jako Sponsor/Technik więc dużo wiesz widzę.

A co "przekładania eq na prywatne postacie" u nas nikt z GM'ów nie ma prywatnej postaci więc? iZumi miał tylko i wyłącznie do nagrywania ale nic nie było przekładane.

jesteś juz powoli wkurwiający..

jesteś technikiem, a prostego buga na expa nie umiesz naprawic ;f

To juz asfen więcej potrafi niz ty. ;f

A co do serwera

Nie polecam ;3

Opublikowano

­

jesteś juz powoli wkurwiający..

jesteś technikiem, a prostego buga na expa nie umiesz naprawic ;f

To juz asfen więcej potrafi niz ty. ;f

A co do serwera

Nie polecam ;3

Asfena ty w to nie mieszaj xD

Serwer jak serwer Easy aka Alien2, ale to stoi więc sukces.

Powodzenia Surku.

01253622875045164679.jpg

Uwaga na bandziorów z internetu. 12 latkowie zaczęli prężnie szerzyć i wzmacniać swoje szeregi.

Opublikowano

laneris-pl-logo.png

Laneris update V2.0.2

- Bonus Switcher 7 slotowy

- Nowy ekran logowania

- Nowy wybór postaci

- Nowe tworzenie postaci

- Dodane obramówki królestw na czacie

- Nowy wybór królestw

- Możliwość usuwania postaci +100lvl

- Nowe tworzenie postaci

- Możliwość wyboru czionki

- Dodanie "spamera" co 15minut który podaje podstawe informacje

- ItemShop z gry jak na PL

- Nowe okno questów

- Dodane poprawne opisy przedmiotów

- Całkowicie zniwelowane C++

- Zmiana Drzew

- Zmiana podłoża M1

- Powrót do normalnych klimatów(koniec zimy)

- Naprawa pakietu PREMIUM(bonusy nie znikają, jest możliwe 1x przedrostek [VIP])

- Poprawa questów

- Dodanie dniu/nowy o określonych porach dnia

- Poprawa mountów

- Poprawa resetu statystyk(fix)

- Zablokowanie tworzenia sklepików na OX lub na mouncie

- Dodanie panelu bocznego

- Nowy wygląd patchera

- Napraw niedociągnieć klienta

- Zmiejszona waga klienta jeżeli pobierzecie od 0 ale nie trzeba można aktualizować

- Dodana szybka zmiana eq

- System AP(Punkty umiejętności)

- Dodanie prawidłowo zliczania statystyk:

~ Zabójstw ogólem

~ Zabitych potworów

~ Zabitych graczy

~ Zabitych bossów

~ Zniszczonych metinów

~ Punktów osiągnieć

System PO krótki opis:

- punkty przyznawane są za zabijanie bossów/metinów a także wbijanie poziomów

- punkty możemy wymienić u npc "Seon-Pyeong" który jest w każdym M1

Jakie nagrody sami odkryjecie :)

KLIENT DOSTĘPNY NA STRONIE GŁÓWNEJ/ LUB AKTUALIZACJA PATCHEREM lecza nie jest to obowiązkowe ;)

Update z nowym lvl'em + biżuterią/eq pojawia się tuż po IEMIE czyli jakoś po 16 marca.

...............................................................

Copyrights by Laneris.pl © 2015

Legenda Metin2!

sig_team.png

Opublikowano

gram na serwie od wczoraj i tam widziałem na forum Komentarze ze nie ma Balansu postaci ktoś wyjaśni co jest nie tak chciałbym wiedzieć ;p 

Opublikowano

gram na serwie od wczoraj i tam widziałem na forum Komentarze ze nie ma Balansu postaci ktoś wyjaśni co jest nie tak chciałbym wiedzieć ;p 

Jest balans, aczkolwek lekko buffa dostanie ninja

Legenda Metin2!

sig_team.png

Opublikowano

Ja ci mówię co Twój przydupas pisał :)

Człowieku oboje wiemy że jak Laneris przed reaktywacją padł chciałeś pliki sprzedać xD ... hahahha nie miał? Człowieku, przed reaktywacją Gm mógł mieć prywatną postać i przekładać sobie chociaż ulepszacze np ten piasek ( nie pamiętam nazwy ) dużo go było potrzeba na zbroje. Może przypomnieć Ci chociaż 1 Gm który przekładał sobie eQ/itemy za zgodą iZumiego? :D

Przyznaj się jesteś zerem a nie technikiem ludziom wciskasz kit że to przez expa raty a to przed reaktywacja też były raty? xDD Jak sobie z Ciebie jaja robili, a Ty myślaleś że piszesz z Hooltrasem i chciałeś aby Ci naprawił CH i coś tam jeszcze. Jak pisałeś za ile chcesz sprzedać pliki, ale widzę nikt Ci nie kupił xDD. Żałosne xDD Nawet nie wiesz jak żałuje że nie pamiętam nr gg ale by tu ludzie mieli z Was pośmiewisko xDD

Taki ps, nie ładnie mieć forum nulled xDD

Opublikowano
laneris-pl-logo.png

- Bonus Switcher 7 slotowy

- Nowy ekran logowania

- Nowy wybór postaci

- Nowe tworzenie postaci

- Nowy wybór królestw

- Możliwość usuwania postaci +100lvl

- Nowe tworzenie postaci

- Dodane obramówki królestw na czacie

- Możliwość wyboru czionki

- Dodanie "spamera" co 15minut który podaje podstawe informacje

- ItemShop z gry jak na PL

- Nowe okno questów

- Dodane poprawne opisy przedmiotów

- Całkowicie zniwelowane C++

- Zmiana Drzew

- Zmiana podłoża M1

- Powrót do normalnych klimatów(koniec zimy)

- Naprawa pakietu PREMIUM(bonusy nie znikają, jest możliwe 1x przedrostek [VIP])

- Poprawa questów

- Dodanie dniu/nowy o określonych porach dnia

- Poprawa mountów

- Poprawa resetu statystyk(fix)

- Zablokowanie tworzenia sklepików na OX lub na mouncie

- Dodanie panelu bocznego

- Nowy wygląd patchera

- Napraw niedociągnieć klienta

- Zmiejszona waga klienta jeżeli pobierzecie od 0 ale nie trzeba można aktualizować

- Dodana szybka zmiana eq

- System AP(Punkty umiejętności)

- Dodanie prawidłowo zliczania statystyk:

~ Zabójstw ogólem

~ Zabitych potworów

~ Zabitych graczy

~ Zabitych bossów

~ Zniszczonych metinów

~ Punktów osiągnieć

System PO krótki opis:

- punkty przyznawane są za zabijanie bossów/metinów a także wbijanie poziomów

- punkty możemy wymienić u npc "Seon-Pyeong" który jest w każdym M1

Jakie nagrody sami odkryjecie :)

Update przebiegł pomyślnie abyście zobaczyli zmiany prosimy o zaaktualizowanie klienta patcherem lub ściągnieciem.

PS: Nie patrzcie na to że kostiumów nie ma w okienko, okienko jest dostosowane pod LIB czyli w następnym updacie będą odbugowane kostiumy + dodane bony do nich :)

............................................................

Copyrights by Laneris.pl © 2015

Legenda Metin2!

sig_team.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...