Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

harnaś

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 394
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

kupiłem dziś pajęczy klucz i gdy wszedłem do Magazynu Item Shopu wtedy klucz pokazał się i znikł. 

Takie rzeczy należy zgłaszać na forum serwera i wówczas utracone przedmioty zostaną przyznane. 

Opublikowano

To ja xD Moze i ktos jeszcze xD Tego nie zablokujesz :)

Pewny jesteś?

Usłyszał od kogoś o kick hacku i od razu się nim bawi, bo myśli, że będzie fajny. Smutne ;(

@.harnaś. kiedy dodasz metki na mapy 110/130 i ogarniesz cofanie expa na pd na mapie 130?

tenor.gif

Opublikowano

52097006293503931475.jpg

Chyba nigdy ^^

Już jest w pewnym stopniu to zablokowane, niedługo to bardziej dopieścimy by na pewno nikogo już nie wywaliło. Póki co jest stabilnie, po prostu uciekajcie od postaci 1lvlowych jak takie się w m1 dziwnie zachowuja :p

Opublikowano

nadal zeby orka oddaje sie po 20 min? serio? to jest kur wa easy?

Opublikowano

Tak, dropią tez eliksiry poszukiwacza, czy jakos tak co usuwaja czas.

Opublikowano

Działa serwer? spatchowałem klienta i mam ''...'' przy channelach, wtf?

wyłącz antywirusa ;) bo niektórym podobno wirusy wyskakują :>

Opublikowano

spatchowałem klienta do najnowszej wersji i nie da rady expic bo postac sie buguje gdziekolwiek sie tepne. dolina, dt, v2...

Opublikowano

Jakoś ludzie już są na konarach i dalej. Kilka osób skończyło już biologa. A serwer startował w sobotę. Eliksiry poszukiwacza dropią z blasków. Pod F6 masz oddawanie biologa. Nie jest jakoś trudno.

@Skurwensyn. chwalisz się czy żalisz? Rozumiem jeszcze jakbyś sam stworzył tego cheata, a nie po prostu wszedł na stronę francoiza i ściągnął to. Nie masz nic lepszego do roboty?

tenor.gif

Opublikowano

chcialem zagrac ale caly czas wykrywa mi wirusy ;/ 

po wylaczeniu antywirusa niby bylo ok ale w trakcie patchowania przerywa i wylacza sie autopatcher.. 
no nic pozostaje mi tylko zyczyc wam powodzenia i rozwoju :)

Opublikowano

Takie rzeczy należy zgłaszać na forum serwera i wówczas utracone przedmioty zostaną przyznane. 

od wczoraj 0 odpowiedzi. 

rsz_ish6nntkdak3pdvq7i3v.jpg

Opublikowano

mam nadzieje ze szybko ci padnie serwer albo ktos rozwali tak jak ty to robiles serwer dno nie polecam ze wzgledu na admina rozwala inne serwy bo jego to szit i nikt na tym nie gra :)

Opublikowano

mam nadzieje ze szybko ci padnie serwer albo ktos rozwali tak jak ty to robiles serwer dno nie polecam ze wzgledu na admina rozwala inne serwy bo jego to szit i nikt na tym nie gra :)

Szkoda, że nie masz na to żadnych dowodów i Twoja wypowiedź jest warta tyle ile kupka piasku na pustyni.

@.harnaś. kiedy rozpocznie się event świąteczny? Będą jakieś pieczęcie renifera, stroje świąteczne itp? Mógłbyś już coś napisać o tym.

tenor.gif

Opublikowano

80 online? Z kim ja mam tu grać? Co z reklamą?

To dlatego, że padają CH, jest środek tygodnia. Po południu dochodzi do +160, a w weekendy +250. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...