Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

harnaś

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 394
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Oprócz tego że problemy z rejestracją i kodem captcha to wszystko w porządku :D 
Czy ja jestem ślepy czy tu nie ma strony, w prezentacji? 
Wbijam dzisiaj nocka, nie ma lipy będę pierwszzy w rankingu chłopaki do zobaczenia 

Opublikowano

@partiid

Oprócz tego że problemy z rejestracją i kodem captcha to wszystko w porządku  :D 
Wbijam dzisiaj nocka, nie ma lipy będę pierwszzy w rankingu chłopaki do zobaczenia 

Jest.

A problemy z czym miałeś? tam wystarczy kod przepisać, łatwy. :D

Maksymalny poziom -  170

Maksymalne pkt statystyk - 125

Maksymalne Bonusy - Nie

BS w kliencie - Nie

Typ serwera - Easy

Strona - www.shayen.eu

Forum - www.forum.shayen.eu

Dobrze lecą yangi na nowych mapkach?

Opublikowano

Oprócz tego że problemy z rejestracją i kodem captcha to wszystko w porządku :D 

1822158.jpeg

Maksymalny poziom -  170

Maksymalne pkt statystyk - 125

Maksymalne Bonusy - Nie

BS w kliencie - Nie

Typ serwera - Easy

Strona - www.shayen.eu

Forum - www.forum.shayen.eu

Nie ma opcji, że wbijesz TOP1, bo TOP1 jest Neandre xD A no i gildia Impressive zawsze TOP1 <3

@Quake. Całkiem dobrze, na wyspie setaou od 85 do 95 poleciało mi jakieś hmm, 500-600kk?

tenor.gif

Opublikowano

bd jakaś reklama ? :P bo 200 online to niezbyt dużo ;P

Będzie, tylko nie wiem kiedy harnaś to ogarnie. Podobno miały być już reklamy jak prezkę wstawi :P

Jak na razie była prezka u WeeZy'ego (tydzień temu) i u Harper (8h temu).

tenor.gif

Opublikowano

Będzie, tylko nie wiem kiedy harnaś to ogarnie. Podobno miały być już reklamy jak prezkę wstawi :P

Tak właśnie się stanie. Aktualnie trwają rozmowy z youtuberami. 

Opublikowano

Została dodana ankieta zapraszam do głosowania.

BS ilu slotowy będzie? Bo coś widzę wygraną opcji 2 :D

1 slotowy powinien być, bo to i tak dobrze ;p

tenor.gif

Opublikowano

Dodasz bs to bedzie bardzo duzy + dla servera bo jak wiemy wiekszosc ludzi jak nie 98% gra i bedzie gralo na bs :)

Troche popraw drop na mapie 85 bo w stosunku do dropu na mapie 95 to prawie nic nie leci xD

100  [+]

300  [+]

500  [+]

700  [+]

900  [+]

1100[+]

1300[+]

1500[+]

1600[+]

1700[+]

1800[+]

Opublikowano

Nwm jak innym ale mi znikla zbrona(epik po stalce)+7 a wylogowalem sie o 22:55 specjalnie przed przerwa ,loguje 23:07 nie ma zbr...

Nastepnym razem gsave robcie..

100  [+]

300  [+]

500  [+]

700  [+]

900  [+]

1100[+]

1300[+]

1500[+]

1600[+]

1700[+]

1800[+]

Opublikowano

Żeby przyciągnąć graczy, jakieś nowości powinno być widać zaraz po wejściu na serwer. Dropią z metinów przedmioty nieskończone. Ze skrzynek także dostajemy przedmioty nieskończone. Po co? Zwykłe niedopracowanie. A takie niedopracowanie odstrasza graczy w tym i mnie. Póki co słabiutko :P

1377774857-U369478.png

Opublikowano

Serwer sie prezentuje nie wiem po jaką cholere ten set dla szpanu i pokazywanie że ktoś zmienił wyglądy podstawowych npc ale reszta całekiem fajna wiec polecam ;p

Opublikowano

Prezentacja ładnie, estetycznie się prezentuje. Mam nadzieję, że wchodząc na serwer nie zawiodę się. 

//

Opublikowano

Serwer sie prezentuje nie wiem po jaką cholere ten set dla szpanu i pokazywanie że ktoś zmienił wyglądy podstawowych npc ale reszta całekiem fajna wiec polecam ;p

Tak troche nostalgicznie z setem legendarnym dla tych co chcą sobie przypomnieć stare czasy ;-)

Opłaca sie wbić ?

Jasne, graczy przybywa, dziś konkurs Ox także można też wygrac coś ciekawego.

Opublikowano

Tak troche nostalgicznie z setem legendarnym dla tych co chcą sobie przypomnieć stare czasy ;-)

Jasne, graczy przybywa, dziś konkurs Ox także można też wygrac coś ciekawego.

Nie dodawaj BS'a, ten kto bedzie potrafil wgrac to bedzie mial na czym zarabiac ^^. Trzeba bylo zresetowac konta bo i tak itemkow nie bylo, mniej graczy bedziesz miec

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...