Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

harnaś

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Serwer ogólnie spoko, ale mam masę problemów.

Po użyciu pelerynki ustawionej na f1-f4 ZA KAŻDYM RAZEM wywala blue screena. Na innych serwerach nie było z tym problemu.

Masa itemów się nie wyświetla, domyślam się że trzeba odpalić autopatcher i tu kolejny problem. Wyskakują jakieś błędy...

• Odpowiedzi 394
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Serwer wygląda fajnie, harnas raczej ogarnia to wszystko, wiec polecam. Załatwić mu tylko reklame i  grać! : )

1691169.jpeg

Metin to nie wszystko. 

Opublikowano

Serwer ogólnie spoko, ale mam masę problemów.

Po użyciu pelerynki ustawionej na f1-f4 ZA KAŻDYM RAZEM wywala blue screena. Na innych serwerach nie było z tym problemu.

Masa itemów się nie wyświetla, domyślam się że trzeba odpalić autopatcher i tu kolejny problem. Wyskakują jakieś błędy...

Co za system? Moze zmień zgodnosc? Jestes pierwsza osoba, ktora ma ten problem szczerze mowiac.

Opublikowano

Co za system? Moze zmień zgodnosc? Jestes pierwsza osoba, ktora ma ten problem szczerze mowiac.

Win7, nie mam pojęcia w czym może być problem, bo to jedyny serwer na którym mam taki problem. Autopatch już działa.

Opublikowano

Win7, nie mam pojęcia w czym może być problem, bo to jedyny serwer na którym mam taki problem. Autopatch już działa.

To może zmien zgodność, albo odpal jako administrator, whatever.

Opublikowano

Opowiedzcie coś o serwie i ile ludzi gra? Prosze :)

50 osób w godzinach szczytu 

20005891622422024071.jpg

Ładowanie trwa...

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Serwer upada :D?

Szkoda bo fajnie się zapowiadał szczególnie sety

Opublikowano

Serwer upada :D?

Szkoda bo fajnie się zapowiadał szczególnie sety

Wszystko stoi i ma się dobrze, nie wiem skąd ty to wyciągnąłeś.

Opublikowano

Harnaś osobiście ma wyjebane na ten serwer. Wystarczy wejść w Jego profil i widać zdjęcie Nowego serwera;) Nie polecam wszystkich jego serwerów jakie zrobił/zrobi .

Opublikowano

Harnaś osobiście ma wyjebane na ten serwer. Wystarczy wejść w Jego profil i widać zdjęcie Nowego serwera;) Nie polecam wszystkich jego serwerów jakie zrobił/zrobi .

To był jego pierwszy debiut. Więc jak na pierwszy raz i tak dobrze mu poszło. Grało nawet po 300 osób, bez reklamy na YT, so?

Opublikowano

Nie mam wyjebane na serwer, za to mam szczerze wyjebane na takie komentarze. Ostatnio wgrałem kilka poprawek na serwer, a to co mam na profilu to jest inna kwestia i moja sprawa, która Cie nie powinna interesować szczerze mówiąc. Gdybym nie zjebał startu przez błąd w plikach, pewnie do tej pory by się trzymała liczba osób która była na starcie.

Poza tym gdybym miał wyjebane, już bym go dawno zamknął a mimo wszystko trzymam, bo jednak są gracze którzy ciągle tam siedzą i sobie grają, nie bede im odbierać przyjemności.

• 2 miesiące temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...