Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

harnaś

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

byłem uprzedzony do serwera bo harnaś nie cieszy się dobrą opinią na forum,lecz widze że nie zamkną serwera po tym jak zgarną pierwszą kasę. jak naprawicie te channele to wpadnę pograć,Powodzenia

No właśnie testujemy nowy silnik, sprawdzamy i dopieszczamy i dziś jeszcze go puścimy Wam go do użytku, sprawdzimy czy nic nie padnie. A co do kasy... nie jestem Shadersem czy Variatkiem kto zna ten wie ze stawiam serwer by sobie airmaxy kupic ;)

• Odpowiedzi 394
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

ja juz dałem sobie spokój z tym serverem miałem dosyc tych chaneli a zycze powodzenia

No własnie po wczorajszej zmianie silnika nic jeszcze nie padło (żaden channel), jeżeli do końca dnia się wszystko utrzyma tzn, że problem mamy z głowy.

Opublikowano

Zmienił już game, wczoraj bodajże... nie padają już channele :P

Truta z tego co wiem dropi z bossów na mapie 110 i pewnie w DT :)

Opublikowano

Prawdopodobnie rozwikłano zagadkę z padającymi channelami.

Ci co odeszli - niech żałują.

Serwer się rozkręca w samym sercu.

Teraz tylko dungeony i reklama z kopyta, mam nadzieję.

Zapraszam, bo naprawdę warto!

Opublikowano

Na Weekend prawdopodobnie możecie się spodziewać lekkiego update serwera, również zostanie zresetowany biolog oraz usunięty czas z niego, powodem tego jest błąd z bonusami które się otrzymuje za niego oraz paru nagród. Również dojdzie biolog powyżej 90 lvla, i będzie aż do 170. Również zobaczymy co jeszcze zrobim z dungeonami, poki co nie działaja.

Opublikowano

Na Weekend prawdopodobnie możecie się spodziewać lekkiego update serwera, również zostanie zresetowany biolog oraz usunięty czas z niego, powodem tego jest błąd z bonusami które się otrzymuje za niego oraz paru nagród. Również dojdzie biolog powyżej 90 lvla, i będzie aż do 170. Również zobaczymy co jeszcze zrobim z dungeonami, poki co nie działaja.

Kiedy będzie update ze zwiększeniem max lvla?

tenor.gif

Opublikowano

Zagrałbym ale odstrasza mnie liczba graczy. A jak wiadomo "mała liczba graczy = upadek serwera"

Gdybym miał zamknąć serwer z powodu małej ilosci graczy, już dawno bym to zrobił, a jak widać - serwer działa ciągle i brnie powoli do przodu.

Uporałem się na 99,99% z padającymi kanałami także teraz może być już tylko lepiej.

Opublikowano

Gdybym miał zamknąć serwer z powodu małej ilosci graczy, już dawno bym to zrobił, a jak widać - serwer działa ciągle i brnie powoli do przodu.

Uporałem się na 99,99% z padającymi kanałami także teraz może być już tylko lepiej.

Mam nadzieje. Zagram bo wydaje się epicko. I mam nadzieje że tak jest. 

Opublikowano

Zagrałbym ale odstrasza mnie liczba graczy. A jak wiadomo "mała liczba graczy = upadek serwera"

Słaba teoria, muszę ci powiedzieć że gracze właśnie tak pied.. za przeproszeniem.

Np mi ciągle wmawiają że jeden serwer  "padł" a co? Ciągle działa.

Nie mylić pojęcia (na serwerze nikt nie gra, nie ma graczy) z padnięciem,upadkiem serwera...........

Co do serwera z tym item to... ale do admina nic nie mam on tego nie zrobił więc nie mam powodów aby nie polecić :)

qaz3pc.jpgteż was kocham <3

784091427630431250239.png

Regulamin sygnatur

Opublikowano

jedynym minusem nieliczac liczby graczy to jest ten BS z forum, z tego co sprawdzalem to po ustawieniu zeby nastepny item sie tez zmienial pierwszy przestaje sie zmieniac

bs od unpublished i padmak wciaz zablokowane?

Opublikowano

Dziś o godzinie 20:00 odbędzie się przerwa techniczna mająca na celu:

- Dodanie nowych tarcz

- Dodanie nowych helmów

- Usunięcie strzał z KD

- Poprawienie ulepszania niektórych przedmiotów

- Dodanie nowych bossów(130&160)

- Zresetowanie biologa(będą nowe bonusy i nowe nagrody)

- Poprawienie niektórych polowań

- Poprawienie bonusów w biżuterii by ustabilizować klasy.

Również do jutra zostanie zaktualizowana prezentacja w brakujące rzeczy

Przerwa potrwa pare minut, ok. 5.

-------

Witajcie smile.png

Z racji zbliżającego się weekendu postanowiliśmy umilić Wam grę na Naszym kochanym serwerze Shayen.eu!

Już w tą sobotę(13.12.2014) zostanie zorganizowany EVENT ZUO!

Wszystkim dobrze znany z PL'a i nie tylko.

Polega on na wyczyszczeniu mapy na której będzie roiło się od bossów i metinów!

Event zostanie podzielony na 2 części.

Pierwsza część będzie przeznaczona dla ludzi z lvl'em od 1 do 95.

Event dla tych lvli zostanie podzielony na królestwa. Chunjo nie jest liczone! - Oni będą przydzieleni do Shinsoo.

Druga część będzie przeznaczona dla ludzi z lvl'em 96-170.

Event dla tych lvli nie będzie dzielony na królestwa, odbędzie się on na jednej dużej mapie. Informacja co do mapy będzie podana 15 minut przed startem zuo.

Zabrania się bicia metinów/bossów na evencie przeznaczonym dla wyższych/niższych poziomów niż Nasz.

Kary za nie przestrzegania tej zasady będą następujące:

1. Ostrzeżenie i prośba o wyjście z mapy.

2. Blokada konta na 12 godzin.

W niedzielę(14.12.2014) zostanie zorganizowany KONKURS OX!

Konkurs będzie podzielony na 3 rundy(chyba że nikt nie wygra).

Rundy będą w różnych godzinach.

Pierwsza runda przewidywana na godzinę 12:00

Również zostaną zorganizowane MINI EVENTY!!!

Poszukiwanie GM.

Pierwsza odpowiedź na pytanie.

Opublikowano

W planach jest ;) Ale to juz raczej nie w tym roku

to może zagram macie lodową krainę tego bossa co jest na pl 

Opublikowano

Kompletne dno :) 

Mogę tylko zaproponować wam dzisiejszy startujący serwer o godzinie 18:00 :) na prawde godny uwagi ;>

Potrzebujesz pomocy z konfiguracją, zabezpieczeniem, bazą danych, stworzenia unikalnego wyglądu - serwerów teamspeak 3? Poniżej kontakt do mnie ;). Gwarancja i zadowolenie.

GG: 67581351

Discord: Hax3ey#4838

PW: Forum

Opublikowano

Kompletne dno :) 

Mogę tylko zaproponować wam dzisiejszy startujący serwer o godzinie 18:00 :) na prawde godny uwagi ;>

Widać dalej że masz ból dupy .:)  i za reklamowanie serevra tego reporcik :)

Opublikowano

Serdecznie zapraszam dziś o godzinie 16:00 na pierwszą część eventu zuo!

A już o godzinie 16:30 będzie druga część eventu zuo!

Dzisiaj wieczorem również będą mini eventy a do wygrania będą ciekawe nagrody.

Opublikowano

Nie patrzcie na to ,ze teraz malo osob gra.Nie dlugo bedzie wiecej.Jak kazdy bedzie patrzyl nie gram bo malo osob to wiadomo ,ze nie bedzie wiecej.Poprostu grajcie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...