Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

harnaś

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hehe gdy na starcie nie będzie graczy to na pewno po nim już oni nie przybędą :) pzdr 

Potrzebujesz pomocy z konfiguracją, zabezpieczeniem, bazą danych, stworzenia unikalnego wyglądu - serwerów teamspeak 3? Poniżej kontakt do mnie ;). Gwarancja i zadowolenie.

GG: 67581351

Discord: Hax3ey#4838

PW: Forum

• Odpowiedzi 394
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Hehe gdy na starcie nie będzie graczy to na pewno po nim już oni nie przybędą :) pzdr 

Dokładnie. Musieliby mi zapłacić by marnować czas na serwerze harnasia XDDD. C**j, że to NIBY jego pierwszy serwer skoro zawsze gdzie on był w administracji to serwer umierał po miesiącu max?xD

Opublikowano

Event zuo uważam za udany :)

Odbył się bez większych problemów i łamania zasad.

Dziękuję wszystkim uczestnikom eventu.

Już jutro będzie konkurs OX!

Opublikowano

Dokładnie. Musieliby mi zapłacić by marnować czas na serwerze harnasia XDDD. C**j, że to NIBY jego pierwszy serwer skoro zawsze gdzie on był w administracji to serwer umierał po miesiącu max? xD

Tak jest i będzie.

95853398913035435357.jpg

Czyżby ktoś sie wjebał? xD

61487_10201049932547461_1025965916_n.jpg

Opublikowano

Tak jest i będzie.

95853398913035435357.jpg

Czyżby ktoś sie wjebał? xD

Sprawdz na date. Cholera, martwi mnie troche, że inteligencja graczy Metina spada już aż tak nisko.

Opublikowano

Oglądam prezentacje, czytam komentarze. Server mnie się podoba ale cholera co tak mało graczy? Jak na taki porządny server i jak widać ogarniętych właścicieli. Hm?

14 lat  

Opublikowano

Oglądam prezentacje, czytam komentarze. Server mnie się podoba ale cholera co tak mało graczy? Jak na taki porządny server i jak widać ogarniętych właścicieli. Hm?

O wszystkim w sumie zadecydowały błędy z kanałami które miałem od początku, ale są już ustabilizowane. Postaram się zrobić wszystko, by serwer z ilością online dobił chociaż do tych 300

Opublikowano

Jak ktoś nie gra ze względu na Harnasia, to ma mózg w zapleczu, że tak to łagodnie ujmę. (:
Non stop informowany jest o błędach i jak jest tego masa, to zawsze ma kogoś do pomocy (jeśli chodzi o pamięć i doradzanie co jeszcze).

Tak, czekajcie na serwer, na którym będzie dużo osób.
"Poczekam do jutra, może będzie więcej osób" - pomyślało 3/4 MPC i nie tylko.
Licznik graczy 50, dlaczego?
No odpowiedzcie sobie sami. (:

Obecnie szykuje się coś ciekawego na serwerze, kto jest z Nami, myślę, że będzie zaskoczony pozytywnie.
Jeśli jesteś ciekaw co i jak z serwerem i chcesz by licznik wzrósł - WEJDŹ I ZGARNIJ ZE SOBĄ ZNAJOMYCH!

Tak, bo to właśnie tak działa, jak łańcuszek. 

Pozdrawiam.

Opublikowano

@Psychaa

Tak,, przez 2 tygodnie będzie cacy, a potem off 4ever i new project.

NIE POLECAM ZE WZGLĘDU NA NEO TEAM PSEUDO TECHNIKUF Z GIMNASJUM

Opublikowano

@Psychaa

Tak,, przez 2 tygodnie będzie cacy, a potem off 4ever i new project.

NIE POLECAM ZE WZGLĘDU NA NEO TEAM PSEUDO TECHNIKUF Z GIMNASJUM

I to nie gimnazjalista napisał "technikuf gimnasjum" he, prawie się rozbawiłam. 

Nie.

Już jest serwer 3 tygodnie i nadal jest cacy, a dzisiaj będzie jeszcze bardziej.

Ciekawych zapraszam, "pseudo hejterów" żegnam.

Bo nawet nie znasz Teamu, a oceniasz. (: 

Opublikowano

I to nie gimnazjalista napisał "technikuf gimnasjum" he, prawie się rozbawiłam. 

Nie.

Już jest serwer 3 tygodnie i nadal jest cacy, a dzisiaj będzie jeszcze bardziej.

Ciekawych zapraszam, "pseudo hejterów" żegnam.

Bo nawet nie znasz Teamu, a oceniasz. (: 

jeju...  napisałem tak specjalnie? wiesz o tym? to już wiesz..

NIE POLECAM ZE WZGLĘDU NA GIMNASJUM TEAM

ciekawi mnie tylko czy navi będzie rozdawane od razu po starcie czy troche poczekają.

Opublikowano

jeju...  napisałem tak specjalnie? wiesz o tym? to już wiesz..

ciekawi mnie tylko czy navi będzie rozdawane od razu po starcie czy troche poczekają.

3 tydzien serwera i ni widu ni slychu po navi, zawiodłem Cie, pajacu?

Opublikowano

jeju... napisałem tak specjalnie? wiesz o tym? to już wiesz..

No patrz, nie wiedziałam, że to było zamierzone.

Jedna osoba napisała o bryłkach, jedna gildia dostawała ostre hity i już historie, mity i legendy o Navi.

Nie wiesz to nie oczerniaj serwera bezpodstawnie.

A team dla Twojej informacji w gimnazjum już dawno nie jest.

Nie ma, nie było i nie będzie navi.

Opublikowano

serwer nie jest zrobiony zbyt profesionalnie ogólnie rzecz biorąc nie polecam gry na tym serwerze, aczkolwiek jezeli (nie padnie) i nastąpi troche poprawek to kto wie..

pozdrawiam.

Rozumiem twoje zdanie, jest to mój pierwszy serwer, szczerze mówiąć jest on robiony jako królik doświadczalny przeze mnie, że tak to ujme. Od czasu wystartowania shayena sporo się nauczyłem i aktualnie pracuje nad aktualizacją serwera. Zobaczymy co z tego będzie, miałem okres, że chciałem zamknąć serwer, ale zmieniłem zdanie, bo jednak są gracze na nim, dodatkowo są osoby które wydały w niego kase i jak chcą grać niech grają, nie będe im tej przyjemności odbierać. Ale reklamy robić większej u youtuberów nie będe, bo i tak ona nie ma sensu biorąc pod uwage, jakie serwery niedługo startują. Jednak zobaczymy, co ma sie dziać to się stanie, jednak grac można spokojnie a na święta coś się stanie... ale o tym info niedługo. Pozdrawiam :-)

Opublikowano

Harnas dodaj wolfmana a bedziesz mial graczy,zreszta duzo do stracenia nie masz :D

Ale się popisałeś.. Tak samo jakbym napisał zamknijcie virtualmt2 to będzie więcej graczy tutaj, geniusz.

Opublikowano

Zlepka z mpc.Taki serwer robi sie 10h nie polecam

Aha, szkoda, że sama beta trwała tydzień :/ Skoro tak sądzisz to idź zrób lepszy.

@.harnaś. kiedy update z większym max lvlem?

tenor.gif

Opublikowano

Aha, szkoda, że sama beta trwała tydzień :/ Skoro tak sądzisz to idź zrób lepszy.

@.harnaś. kiedy update z większym max lvlem?

Nie wiem, musze to przygotować.

Poki co kończe przerwe techniczą w której poprawiono biologa oraz uprawniono i dodano nowe polowania, możecie teraz sprawdzać ile zostało do ubicia x moba.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...