Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

harnaś

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 394
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ta liczba graczy to mnie w ogóle nie zachęca bym zaczął tu grę, macie w planach większą reklamę ? 

Cała kasa z IS idzie na YouTuberów, jutro harnaś raczej zacznie już negocjacje z youtuberami :)

Zapraszam serdecznie na serwer!

Bardzo przyjemnie się gra :)

Dzisiaj OX o 13:00

Specjalista
Opublikowano

Skoro dt ma być głównym zarobkiem,to może usuniecie moby z 7 piętra a zostawicie tylko metiny ? :P

Dodajcie do pierścienia możliwość usunięcia poli.

Pomogłeś,pomogę kiedy tylko brachu mogę!

graphic.png

Opublikowano

W momencie dodania BS serwer będzie naprawdę dobry. Mam nadzieję, że misji jest sporo?

Misje dopiero bede dodawac, bo te co były wczesniej były źle przemyślane względem nagród i musze przepisać wszystkie.

Co do BS, będzie ale musze go przerobić pod serwer odpowiednio także mam nadzieje, ze do wieczora się wyrobie.

A przyokazji przypominam...

1822715.jpeg

Uprzedze pytania - tak, pytania dotyczą NASZEGO serwera, nie GLOBALNEGO czy innych. 

Co do reklamy - jest Weekend, dobić się do youtuberów to jest katorga, ustaliłem już z Sh4kem reklame, napisałem do paru i czekam na odpowiedzi. Również po OX będe pisać na fanpejdze także z górki powinno już iśc.

zapraszam na serwer

Opublikowano

Misje dopiero bede dodawac, bo te co były wczesniej były źle przemyślane względem nagród i musze przepisać wszystkie.

Co do BS, będzie ale musze go przerobić pod serwer odpowiednio także mam nadzieje, ze do wieczora się wyrobie.

A przyokazji przypominam...

1822715.jpeg

Uprzedze pytania - tak, pytania dotyczą NASZEGO serwera, nie GLOBALNEGO czy innych. 

Co do reklamy - jest Weekend, dobić się do youtuberów to jest katorga, ustaliłem już z Sh4kem reklame, napisałem do paru i czekam na odpowiedzi. Również po OX będe pisać na fanpejdze także z górki powinno już iśc.

zapraszam na serwer

Tylko pamietaj nie ma sensu robic reklamy u youtuberow co maja 1-2k subow, bo wiecej biora niz robia. ;> 

Opublikowano

Macie BS'a dopoki nie wgra na server :D

attachicon.giflogininfo.rar

https://www.virustotal.com/pl/file/59c8345d69d2664e982959de47b72b541469a0113c394823213ce7825a669cf4/analysis/1417344895/

Jaka predkosc bs'a zeby nie przeskakiwal bonow?

x

Opublikowano

Serwer dosyć dobry, ale troszkę mnie odpychają bony, które wbijają do item np. Bransy...

Opublikowano

Postać mi się zbugowała w grocie, nie mogę wogóle na nią wejść :rolleyes:  Nick : Fyree. Z góry dziękuję za odbugowanie ;)

z9mJERf.png

Best Hand Eu

Opublikowano

Postać mi się zbugowała w grocie, nie mogę wogóle na nią wejść :rolleyes:  Nick : Fyree. Z góry dziękuję za odbugowanie ;)

Przecież na stronie masz opcję Odbuguj. Wchodzisz w konto, na sam dół i tam masz ;)

tenor.gif

Specjalista
Opublikowano

Przecież na stronie masz opcję Odbuguj. Wchodzisz w konto, na sam dół i tam masz ;)

Mi to odbuguj nie działa,30 min temu mi dropa zbugowało na dolinie i jakoś do tej pory nic to nie dało,zobaczymy po tej przerwie technicznej.

graphic.png

Specjalista
Opublikowano

Klasy wyrównane czy jakas odstaje na + od reszty?

Nikt jeszcze nie narzekał na klasy,więc jak na razie jest ok,teraz tylko przewagę mają Ci co wydają w Is-a,(pety itp)

graphic.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...