Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

harnaś

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Serwer wydaje się sympatyczny,widzę również dużo pozytywnych komentarz :-) 
Wbije z pewnością.

10       50      100    150       200      250      300       350      370      400

• Odpowiedzi 394
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Dzisiaj to obgadywaliśmy z harnasiem :)

Wpadło parę bardzo fajnych pomysłów.

Na pewno będziecie zadowoleni z eventów które już wkrótce zostaną wprowadzone.

A event by się zaczął w okolicach Bożego Narodzenia czy wcześniej? Jakieś raty fajne na mikołajki będą? :D

Niech na tym evencie drogi dużo kwiatków, bo trzeba tego w cholerę, a jest po 55% szans na ulepszenie.

tenor.gif

Opublikowano

NIe polecam servera server powstal tylko dla kasy jak to znajac harnaska  postoi troche kase zbierze i upadnie taka jak wszystkie jego servery Nie polecam serdecznie powodzenia w dalszej grze tym co sie chce ladowac kase w błoto.... 

Dostał bana za wh i musi chłopak odreagować. Żałosne

Opublikowano

Wywala jak sie teleportuje na orki i odbugowac postaci się nie da. A widzę ze to nie nowy bug. 

Taki bug definitywnie skreśla od razu serwer. Misja na zęby orka na 30lvl każdy poleci na orki... i sie zbuguje. A Odbugowanie an stronie nie działa. 

rsz_ish6nntkdak3pdvq7i3v.jpg

Opublikowano

Wywala jak sie teleportuje na orki i odbugowac postaci się nie da. A widzę ze to nie nowy bug. 

Taki bug definitywnie skreśla od razu serwer. Misja na zęby orka na 30lvl każdy poleci na orki... i sie zbuguje. A Odbugowanie an stronie nie działa. 

A czekałeś pół godziny? Na jakim channelu się logowałeś?

tenor.gif

Opublikowano

A czekałeś pół godziny? Na jakim channelu się logowałeś?

Tak czekałem na każdym próbowałem.Druga  postacią tez próbowałem się tam teleportować i tez się zbugowała. 

Opublikowano

Tak czekałem na każdym próbowałem.Druga  postacią tez próbowałem się tam teleportować i tez się zbugowała. 

A przedtem działało, coś musiało się zepsuć. Najlepiej jakbyś napisał temat na forum serwera, aby odbugowali Ci postać lub napisz do harnasia na PW.

tenor.gif

Opublikowano

Nie da się grać, jakiś pajac o nicku Yukari ciągle kicka wszystkich z m1 ( kickhack ), co za bydle gra na tym serwie, to brak mi słów. 

Opublikowano

To nie 1 serwer harnasia grałem już u niego a nawet nic nie zmienił klient taki sam stronka taka sama i mała ilość graczy taka sama. Nie polecam. Ale życzę powodzenia w zarobieniu kasy na bogatych dzieciaczkach.

| 50 | 100 | 150 | 200 | 250 | 300 | 350 | 400 | 450 | 500 | 550 | 600 | 650 | 700 | 750 | 800 | 850 | 900 | 950 | 1000 |

Serwer Na Modach

http://www.mpcforum.pl/topic/1409866-highmod-serwer-na-modach

Opublikowano

To nie 1 serwer harnasia grałem już u niego a nawet nic nie zmienił klient taki sam stronka taka sama i mała ilość graczy taka sama. Nie polecam. Ale życzę powodzenia w zarobieniu kasy na bogatych dzieciaczkach.

A no tak, był poprzedni start, gdzie pewna osoba usunęła przypadkiem pliki z dedyka zamiast z VPS'a. Czemu ma zmieniać klienta i stronę, skoro to był tylko reset serwa? Miał od razu robić nowy serwer?

tenor.gif

Opublikowano

Zmień informatora, to pierwszy jego serwer. 

Opublikowano

hahahahahahahaha.

Postacie już powinny działać, to kickanie przez PW też dziś zostanie zablokowane, dopiero wróciłem powoli all ogarne.

Opublikowano

hahahahahahahaha.

Postacie już powinny działać, to kickanie przez PW też dziś zostanie zablokowane, dopiero wróciłem powoli all ogarne.

Proponuje zacząć od doliny orków bo serwer całkiem fajny.I fajnie by było gdybyś dodał trochę dungeonów ale to później. Bo może zrobić się nudno. 

Opublikowano

szkoda że ulepszać trzeba zwojami błogosławieństwa ;c metalami było by lepiej ;c

Metale dropią ze szkatułek blasku księżyca.

tenor.gif

Opublikowano

Mało graczy, logało mnie trochę w v3 jak brałem za duże spoty, ale ogólnie nie jest najgorzej. Poza paroma małymi niedociągnięciami :)

OsoInternational.jpg

Opublikowano

Ten serwer nie jest taki easy.... Exp na 85lvl leci strasznie... po 20 pereł potrzeba na każdy + itema. Tez nie jest  łatwo... Z hp tez na mapie 85 nie da sie expic. Bugniety item shop znikają itemy... 

Opublikowano

Ten serwer nie jest taki easy.... Exp na 85lvl leci strasznie... po 20 pereł potrzeba na każdy + itema. Tez nie jest  łatwo... Z hp tez na mapie 85 nie da sie expic. Bugniety item shop znikają itemy... 

Co masz na myśli mówiąć, że znikają Ci przedmioty z IS?

¯\_(ツ)_/¯

WROCISZZLAKIEM.gif

HISTORIA SPRZETU

eHealth e-cigarette -> ego ce3 -> ego ce4 -> ego ce5 ->Provog Yago ->Evod MT3 ->KangerTech Protank3 -> Glassomizer BVC -> Glassomizer BVC [2x] -> KangerTech T3S -> ASPIRE CE5 BVC -> Vision Spinner I -> Vision Spinner II -> Mild Master -> Eleaf iStick 20w -> GS Air -> V-Spot -> Anyvape VMW SubOhm -> Smok VCT -> Mutation xv2 -> Evic VTC Mini -> UD Hunter -> Goblin Mini RTA -> Cuboid 200w -> Limitless RDTA

Opublikowano

Co masz na myśli mówiąć, że znikają Ci przedmioty z IS?

kupiłem dziś pajęczy klucz i gdy wszedłem do Magazynu Item Shopu wtedy klucz pokazał się i znikł. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...