Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Moyes.pl [Dedyk] [Easy]

Sielu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie dość ze dung trwa po 30min to jeszcze mam 80% szansy na to, że nas z niego wywali a cenu przypustek na dungeony są już na kolosalnych cenach

To faktycznie odpycha.

Brak zainteresowania serwerem ze strony administracji jak narazie był tylko OX i jakoś nie widać chęci organizacji innego eventu

Po prostu administracja bierze kase i ma w D graczy

Rozumiem, że według Ciebie wzorowa administracja robi pełno eventów i rozdaje masę przedmiotów wtedy?

Nie ważne jest naprawianie błędów i pomaganie w niektórych technicznych sprawach innym ludziom?

The past has gone

• Odpowiedzi 807
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ogólnie server dobry, tylko przez to że Azoom Ci pomaga, ostatnio trochę zaniedbuje swój server. ;p 

Polecam. 

☆ ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬▬ 

2e6ftab.png

☆ ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬▬ 

Opublikowano

A dodacie także wtedy ulepszacze do is ?

I kiedy on mniej więcej wróci? :P

PS. Jak będziecie robić balans, to nie zapomnijcie zwiększyć także dmg daggerowi :f

mialem pvp z graczem 1 zostawalo mi po 50khp powiedzialem mu jak brac pvp i zostalo 10k

lecz ja mialem o 10k wiecej niz on (fulleq)

on nie mial wiekszosci eq wiec wszytko jest ok z daggerem.

Powiadasz, że dagger nie robi dmg ;_; ? To może masz coś z eq :v ?

dokladnie

56096062140461666809.png

Opublikowano

Zbugowane gówno. Chciałem TP się do M2 i... wyrzuciło i nie mogę na postać wejść. Żadnej opcji " odbuguj postać ". Zero zainteresowania bugami ze strony chujministracji!!!!! ;)

Kiedy nie ma mnie dla Ciebie znaczy nie ma mnie kurwa... ;((

Moda się powoli kończy oby razem z nią odeszli,

Ci wszyscy chorzy rapowcy by nie nazwać ich raperzy ... !

Opublikowano

@ JonyT8

Zbugowane gówno. Chciałem TP się do M2 i... wyrzuciło i nie mogę na postać wejść. Żadnej opcji " odbuguj postać ". Zero zainteresowania bugami ze strony chujministracji!!!!! 

Przecież jest opcja na stronie ''odbuguj'' a pod tą opcją ''zmień nick'' 

Nie pozdrawiam. 

Kiedy będą wierzchy w is?

Będzie lotto?

Serwer polecam, Sielu się stara jak może. Warto zagrać.. :)

Opublikowano

Zbugowane gówno. Chciałem TP się do M2 i... wyrzuciło i nie mogę na postać wejść. Żadnej opcji " odbuguj postać ". Zero zainteresowania bugami ze strony chujministracji!!!!!  ;)

Możesz, ale na ch1.

Postać ci się nie zbugowała.

qaz3pc.jpgteż was kocham <3

784091427630431250239.png

Regulamin sygnatur

Opublikowano

@ JonyT8

Zbugowane gówno. Chciałem TP się do M2 i... wyrzuciło i nie mogę na postać wejść. Żadnej opcji " odbuguj postać ". Zero zainteresowania bugami ze strony chujministracji!!!!! 

Brawo za wodogłowie. 

Przecież jest opcja na stronie ''odbuguj'' a pod tą opcją ''zmień nick'' 

Nie pozdrawiam. 

Kiedy będą wierzchy w is?

Będzie lotto?

Serwer polecam, Sielu się stara jak może. Warto zagrać.. :)

Więc mówisz, że masz wodogłowie? Nie współczuje ci ;)

@ _Sielu - dzieki ;)

Kiedy nie ma mnie dla Ciebie znaczy nie ma mnie kurwa... ;((

Moda się powoli kończy oby razem z nią odeszli,

Ci wszyscy chorzy rapowcy by nie nazwać ich raperzy ... !

Opublikowano

Coś słabo wam idzie naprawa Channeli , na 2h gry logo mnie tak z dupy z 8 razy, oczywiście nie mogło się obejść bez loga na dungu co 24h, wczoraj to samo ledwo zalogowalem się na dung zebrałem spota jadę do metka i j*b. Dzisiaj stoję w m1 biorę pvp i j*b log. Loguje pisze go i j*b. To już staje się nudne, tyle nie za robisz na dungach bo loga nie pobijesz się bo loga, zobaczymy jak to będzie do weekendu mam nadzieje ze wkoncu to ogarniecie

<3

Opublikowano

Dlatego ja temat odpuściłem bo to nie ma sensu. Sorry Sielu ale serwer stoi już jakiś czas a nawet podstawowa rzecz nie jest naprawiona już nie mówiąc o balansach czy innych rzeczach. Z dunga to mnie wypierd... w 98% porażka totalna, szkoda kasy, czasu na coś takiego.

Opublikowano

Coś słabo wam idzie naprawa Channeli , na 2h gry logo mnie tak z dupy z 8 razy, oczywiście nie mogło się obejść bez loga na dungu co 24h, wczoraj to samo ledwo zalogowalem się na dung zebrałem spota jadę do metka i j*b. Dzisiaj stoję w m1 biorę pvp i j*b log. Loguje pisze go i j*b. To już staje się nudne, tyle nie za robisz na dungach bo loga nie pobijesz się bo loga, zobaczymy jak to będzie do weekendu mam nadzieje ze wkoncu to ogarniecie

Nie naprawa channeli lecz pakietów.

tak na marginesie jeszcze pakietów nie tykaliśmy co do naprawy. 

No sielu, liczba graczy spada, trochę bugów, a niektórych rzeczy nawet na serwie nie ma. 

np jakich nie ma na serwie?  :unsure:

Regulamin sygnatur

Opublikowano

Sielu a kiedy macie zamiar ogarnąć te pakiety bo naprawdę nie da się grać, jak przepustki nie są tanie a wywalanie z dunga to normalka dla większości osób. Takie rzeczy to się robi w pierwszej kolejności.

Opublikowano

No podobno nie ma all ulepszaczy.

579571423327107377857.png

Opublikowano

No podobno nie ma all ulepszaczy.

"nie było bo te ulepy co dodawałem jakimś cudem nie znalazły się w plikach" tzn przed startem jest dużo roboty i zapomniałem podmienić i tyle.

Ale już wszystkie uzupełniłem i dropią normalnie. 

będzie jakiś event świąteczny?

tak będzie, dzisiaj będziemy omawiać czy robić kilka dni balans klas czy przejąć to żeby zorganizować wam event na kilka dni.

Sielu a kiedy macie zamiar ogarnąć te pakiety bo naprawdę nie da się grać, jak przepustki nie są tanie a wywalanie z dunga to normalka dla większości osób. Takie rzeczy to się robi w pierwszej kolejności.

owszem, lecz sorry. nie mam teraz wolnego dnia żeby popracować, azoom też.

ciężko obecnie bo trochę czasu brakuje ale damy rade. dzisiaj wieczorem przy tym posiedzimy.

Regulamin sygnatur

Opublikowano

tak będzie, dzisiaj będziemy omawiać czy robić kilka dni balans klas czy przejąć to żeby zorganizować wam event na kilka dni.

Walić ten event, najważniejszy jest balans, bo bez tego ani rusz.. A event można zrobić na Boże Narodzenie.

Opublikowano

Serwer pod is. wszystko co do pvp to w is. szaman healer dno i wodorosty, ogolnie do dupy

wlasnie zabraliśmy sie za balans klas.

chyba serwera pod is nie widziales. 

Regulamin sygnatur

Opublikowano

Najpierw to zrób żeby można było grać normalnie i dropić ulepki, j**** ten balans teraz. Najważniejsze to jest to zasrane wywalanie, dzisiaj robiłem 2x dung i 2 razy wywaliło...

Opublikowano

Najpierw to zrób żeby można było grać normalnie i dropić ulepki, j**** ten balans teraz. Najważniejsze to jest to zasrane wywalanie, dzisiaj robiłem 2x dung i 2 razy wywaliło...

takze dzisiaj bedziemy robic. 

Regulamin sygnatur

Opublikowano

Fajnie, że interesujecie się serwerem i go nie zbywacie. Teraz pozostaje tylko czekać na pierwsze efekty pracy, które mam nadzieję nastąpią już wkrótce :P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...