Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Moyes.pl - GramyTutaj! Start w sobotę o 18:00 Dedyk Easy

~Sielu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wiem że będzie troche roboty, ale zmieńcie te bronie i zbroje, bo na to sie patrzeć nie da ;/

Kostiumy masz przeciez :)

/

Z tych rajdow cos ciekawego bedzie dropilo?

100  [+]

300  [+]

500  [+]

700  [+]

900  [+]

1100[+]

1300[+]

1500[+]

1600[+]

1700[+]

1800[+]

• Odpowiedzi 191
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Source, zobacz ile ''cziterów'' gra na dreikonie, bo chyba nikt.. Source blokuje moda itp.

Polecam. 

Są tacy specjaliście, że wrzucą do /pack zmodyfikowane pliki PC i mają dmg. ;/ Co więc z tym?

Opublikowano

Przepraszam pewnie było juz takie pytanko kiedy będzie dostępny klient? Chciałbym dzisiaj przez wieczór pobrać bo jutro i w sobote niemam jak pobrać a chciałbym być na starcie ;) 

2579314424273501027542.png

Opublikowano
Przypominam że jutro o godzinie 20:00 na TeamSpeaku... a już niedługo G4Y odbędzie się event o nazwie 'Zadaj Pytanie Bonusowi".

Będziecie mieli okazję zadać pytanie znanemu większości z was zapewne BONUSowi BGC .

Zapraszamy was serdecznie 

IP ...

Pozdrawiamy

Team Moyes.pl

Opublikowano

Co się wyprawia u BONUSA :D ale w sumie najważniejsze, że jest rozgłos. Ogólnie o serwerze piszą dobrze ale większości osób boli, że się sprzedał :D

87sv6ikj2z7d.jpg

ale w końcu porządna reklama, powiedziałbym, że u bonusa jak na paradoks przyniesie najwięcej zamierzanych skutków.

The past has gone

Opublikowano

Co się wyprawia u BONUSA :D ale w sumie najważniejsze, że jest rozgłos. Ogólnie o serwerze piszą dobrze ale większości osób boli, że się sprzedał :D

87sv6ikj2z7d.jpg

ale w końcu porządna reklama, powiedziałbym, że u bonusa jak na paradoks przyniesie najwięcej zamierzanych skutków.

A już jutro będziecie mogli o 20 zadać mu pytanie u nas na TS w trakcie Eventu! :)

Opublikowano

A już jutro będziecie mogli o 20 zadać mu pytanie u nas na TS w trakcie Eventu! :)

Na ile czasu będzie na TSie? Będzie ktoś to nagrywał? Bo chyba warto mieć coś takiego na YT, byłby dodatkowy rozgłos

The past has gone

Opublikowano

Na ile czasu będzie na TSie?

Ok.30-45minut,w końcu Piątek :)

Aczkolwiek podejrzewamy że nie każdy zdąży zadać swoje pytanie,a dodatkowo huhu tyle banów poleci dlatego polecamy używać słów kulturalnych :)

A na dokładkę start Moyesa w Sobotę o 18 :)

Idealny weekend przed komputerem :D

Opublikowano

widzę,że za trzecim razem w końcu w reklamę zainwestowaliście wcześniej ;) Można wiedzieć ile bedzie mozna wycisnąć max hp w postaci? chodzi mi po wszystkich ulepszeniach eq?

2ag6arq.png

Opublikowano

Ciekawie się prezentuje, ale jak zobaczyłem tego bonusa bgc. To jakiś żart? Jak tak to kpina nie server. Ten server ma być tak żałosny jak on?

Opublikowano

Robimy Bang !

Wbijamy tu !  Oby Sielu to nie był 2 metin3k.

Przestańcie przywoływać poprzednie serwery, sam to robiłem ale teraz się przyznaje do błędu

Ciekawie się prezentuje, ale jak zobaczyłem tego bonusa bgc. To jakiś żart? Jak tak to kpina nie server. Ten server ma być tak żałosny jak on?

Zdefiniuj sobie słowo ROZGŁOS

Czy możesz podzielić rozgłos na żałosny albo nie?

Mi się jakoś nie udaje, można tylko wymieniać sposoby w jakie się go zdobyło

The past has gone

Opublikowano

Przestańcie przywoływać poprzednie serwery, sam to robiłem ale teraz się przyznaje do błędu

Zdefiniuj sobie słowo ROZGŁOS

Czy możesz podzielić rozgłos na żałosny albo nie?

Mi się jakoś nie udaje, można tylko wymieniać sposoby w jakie się go zdobyło

Nic nie pisałem o rozgłosie. Skąd w ogóle pomysł o tym żeby bonus reklamował server? Bonus jest bardziej wyśmiewany i on ma

przyciągać graczy?

Opublikowano

Skołujcie jakąś grafikę, sygnaturkę etc.

gdybym miał dostęp do testowego to bym zrobił :D

ps. mozna jakos jeszcze dostac sie na testowy... ?

Opublikowano

gdybym miał dostęp do testowego to bym zrobił :D

ps. mozna jakos jeszcze dostac sie na testowy... ?

Start w sobotę, wytrzymasz.

Kiedy forum?

9YbAX2Z.png

Opublikowano

Sieluuu... jak mogłeś pozwolić na reklame u zabq....

Serwer jest na pewno dopracowany, bugi? wątpie...

Ale no jak reklamą zajmuje się zabqu no to sorry.. ale z tego co wiem to jakiś technik z niego na laneris czy jakos tak..

Szkoda..

Opublikowano

Start w sobotę, wytrzymasz.

chodzi mi o bugi i dopracowania.

sygna na szybko, spec. graifkiem nie jestem ;d

[więte z prezentacji w celach promocyjnych serwera]

7662428200_1416519821.jpg

7177258900_1416520198.jpg

Opublikowano

Nic nie pisałem o rozgłosie. Skąd w ogóle pomysł o tym żeby bonus reklamował server? Bonus jest bardziej wyśmiewany i on ma

przyciągać graczy?

Dlatego już Cię pociągnąłem do myślenia ale nadal nie rozumiesz.

Bonus ma zapewnić ROZGŁOS.

Dam przykład dla Ułatwienia : Doda, Frytka czy inni celebryci zdobywali fejm (a także hajsy) za to że stali się sławni przez słową głupotę lub przez publiczne puszacznie się. Jak widzisz to się opłaciło bo mają niezłe życie w tym kraju.

The past has gone

Opublikowano

w ile jest mozliwe zdobycie maks lv ?

pd i rekawice mozna zdjac?

oraz czy bedzie wiekszy resp bosow i metkow niz np. 3

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...