Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Moyes.pl - GramyTutaj! Start w sobotę o 18:00 Dedyk Easy

~Sielu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

skąd beda dropic bronie 75? 

nie wiem czy jestem slepy ale nie zauwazylem w prezce

WW.

BTW w wikipedii wszystko jest. 

• Odpowiedzi 191
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

No Sielu trzeba przyznac kawal dobrej roboty, tak jak i poprzednie dwa servery. Mam nadzieje, ze ten wypali lepiej niz ostatni projekt i ludzi bedzie faktycznie sporo gralo, bo znowu wlozyles w to sporo pracy - jak widac. Przemysl tylko, czy nie zmienic tych nowych mapek podmienionych za podstawowe na te wlasnie tradycyjne, bo bedzie "placz" jak na Metinku.. :)

Powodzenia

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

Sielu, kiedy uruchomisz betę dla wszystkich?

Beta jest zamknięta, a start serwera jutro o 18, jaki sens otwierania teraz bety?

76561197967532978.png

Opublikowano

Sielu skołujesz jakąś ładną grafikę na fanpage? Bo trochę słabo to wygląda, jeszcze by się jakieś sygny przydały dla graczy/na yt   ;) .

579571423327107377857.png

Opublikowano

bo obiło mi się o uszy, że sielu otworzy open betę i zamknie ją przed startem serwera

W tej chwili trwa beta zamknięta ;) 

Będzie nieskończona zmianka? Bo to fajny bajer, nie będzie trzeba zasyfiać eq. 

Nie będzie. 

Co do bonusów typu odp na Błyskawice etc zostały one usunięte. 

xD 

Opublikowano

Brak otwartej bety jest błędem.

Co innego gdy na serwer wejdzie 200 osób a co innego gdy jest 15 i gadają na TS z adminem zamiast testować.

Wyjdzie tak, że błędy nie zostaną wyłapane a prezka będzie odbiegała od serwera :D

goof2jpg_eqanqpq.jpg

Opublikowano

Będzie nieskończona zmianka? Bo to fajny bajer, nie będzie trzeba zasyfiać eq. 

Nieskończona zmianka na MEDIUM? Mam nadzieję, ze myślisz o rozwiązaniu w którym z każdym użyciem zmianka pobierałaby daną ilość yang?

W sumie nie głupi pomysł.

Co innego gdy na serwer wejdzie 200 osób a co innego gdy jest 15 i gadają na TS z adminem zamiast testować.

Wyjdzie tak, że błędy nie zostaną wyłapane a prezka będzie odbiegała od serwera :D

Prawda. Sielu zawsze słucha 15 graczy z TSa zamiast 200 noobków z czatu, trzeba wiedzieć, że to głownie Ci słabsi gracze tworza populację serwera i oni są odpowiedzialni za liczbę graczy. 

The past has gone

Opublikowano

Nieskończona zmianka na MEDIUM? Mam nadzieję, ze myślisz o rozwiązaniu w którym z każdym użyciem zmianka pobierałaby daną ilość yang?

W sumie nie głupi pomysł.

Prawda. Sielu zawsze słucha 15 graczy z TSa zamiast 200 noobków z czatu, trzeba wiedzieć, że to głownie Ci słabsi gracze tworza populację serwera i oni są odpowiedzialni za liczbę graczy. 

[Zapowiedź] Moyes.pl - GramyTutaj! Start w sobotę o 18:00 Dedyk Easy

Widzisz w tych słowach medium? bo ja nie.

Zresztą mniejsza o większe, limit zniesiony, 1k zmianek starczy. 

Opublikowano

Tylko zobacz, jak jest dużo osób to zamiast testować bawią się w m1. Tylko bardzo mała część graczy szuka błędów w grze i jest zamieszanie. Przy zamkniętej jest komunikacja, nie ma zamieszania, ludzie co mają zrobić to robią. 

76561197967532978.png

Opublikowano

Mam kilka pytań:
1. Czy będzie zwiększany lvl do 250?
2. Czy będziecie dodawać więcej zbroi, mieczy
3. Czy to nie jest kolejny noobowski serwer że pisze easy, a jest med/hard czyli że przy 120 leci 3% z pd za największego spota -.-??

sygnatura2.png

Opublikowano

Tylko zobacz, jak jest dużo osób to zamiast testować bawią się w m1. Tylko bardzo mała część graczy szuka błędów w grze i jest zamieszanie. Przy zamkniętej jest komunikacja, nie ma zamieszania, ludzie co mają zrobić to robią. 

Z 200 osób expić i testować pójdzie 50 więcej jest to więcej niż te 15, które siedzą i rozmawiają :D

Ale co ja się będę przejmował. Sewer nie mój więc i błędy nie moje :D

Życzę powodzenia i startu bez błędów i głupich zachowań ! :)

goof2jpg_eqanqpq.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...