Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Plugin] BetonQuest - Zaawansowany plugin na questy w stylu RPG

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 280
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

plugin ma wiele opcji, jest ciekawy i rozbudowany, słowem: przydatny.
minusem jest tylko to, że na początku dosyć ciężko go ogarnąć, ale próbuję :D

Pozdrawiam, iOshawott.

Opublikowano

plugin ma wiele opcji, jest ciekawy i rozbudowany, słowem: przydatny.

minusem jest tylko to, że na początku dosyć ciężko go ogarnąć, ale próbuję :D

Pozdrawiam, iOshawott.

W 1.7 będzie lekko uproszczona konfiguracja, przedsmak znajdziesz w wersjach deweloperskich (tak, szukam testerów :P). Poza tym wyślij mi na PW adres serwera, wpadnę kiedyś zobaczyć jak Ci się powodzi ^^

Opublikowano

Plugin bardzo ciekawy. Bardziej rozbudowany od Questa i configi są bardziej przejrzyste. Polecam na serwery typu RPG SkyBlock

Opublikowano

Interesujący plugin. Z chęcią wykorzystam go na moim (nieistniejącym jeszcze) serwerze. Mam jednak kilka pytań:

1.Ile kosztuje taką prywatna lekcja?

2.Czy twoje pisanie questów też jest platne? Jak tak to ile?

Opublikowano

Interesujący plugin. Z chęcią wykorzystam go na moim (nieistniejącym jeszcze) serwerze. Mam jednak kilka pytań:

1.Ile kosztuje taką prywatna lekcja?

2.Czy twoje pisanie questów też jest platne? Jak tak to ile?

1. Powiedzmy 15zł/h, co w porównaniu do cen korepetycji z np. matematyki to dosyć mało. Jeśli ogarniasz podstawy w stylu ogólnej koncepcji warunku, rozmowy itp. to ogarnięcie wszystkich pozostałych rzeczy to tak ze dwie godziny, poza tym mogę pokazać jakieś dodatkowe sztuczki, które nie wynikają w sposób oczywisty z dokumentacji.

2. Jest płatne, za darmo to mógłbym na swój serwer pisać :P Cena zależy od czasu jaki zajmuje napisanie takiego zadania. Dla porównania napisanie takiego podstawowego questa (jak ten dołączony do pluginu) zajmuje 20 minut, więc kosztowałoby 5zł (przy czym takie proste rzeczy sam pewnie byś napisał, więc to nie ma sensu).

Pamiętaj przy tym wszystkim, że jeśli nie chcesz używać starej wersji (1.5.4) to potrzebujesz ogarniać język angielski - dokumentacja do wszystkich nowych funkcji nie jest przetłumaczona.

Opublikowano

1. Powiedzmy 15zł/h, co w porównaniu do cen korepetycji z np. matematyki to dosyć mało. Jeśli ogarniasz podstawy w stylu ogólnej koncepcji warunku, rozmowy itp. to ogarnięcie wszystkich pozostałych rzeczy to tak ze dwie godziny, poza tym mogę pokazać jakieś dodatkowe sztuczki, które nie wynikają w sposób oczywisty z dokumentacji.

2. Jest płatne, za darmo to mógłbym na swój serwer pisać :P Cena zależy od czasu jaki zajmuje napisanie takiego zadania. Dla porównania napisanie takiego podstawowego questa (jak ten dołączony do pluginu) zajmuje 20 minut, więc kosztowałoby 5zł (przy czym takie proste rzeczy sam pewnie byś napisał, więc to nie ma sensu).

Pamiętaj przy tym wszystkim, że jeśli nie chcesz używać starej wersji (1.5.4) to potrzebujesz ogarniać język angielski - dokumentacja do wszystkich nowych funkcji nie jest przetłumaczona.

A w jaki sposób miałaby być dostarczona ta opłata?
  • 4 tygodnie później...
Opublikowano

A w jaki sposób miałaby być dostarczona ta opłata?

Najlepiej PayPalem. Właśnie skończyła mi się sesja, więc jestem już wolny.

btw. REFRESH

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...