Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Plugin] BetonQuest - Zaawansowany plugin na questy w stylu RPG

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 280
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

bradzo fajny plugin wykorzystał bym go ale nie umiem sie nim posługiwać ;/

Przeczytaj dość obszerną dokumentację, tam jest wszystko opisane ;)

Opublikowano

Czytam i czytam i mi jakoś nie wychodzi te Questy ;/ xD

Wszystko mi sie psuje albo nie wychodzi :/

ale spoko plugin oceana 8.5/10 :D

Opublikowano

REFRESH

Udostępniłem wersję 1.6.2, która powinna poprawić błędy z odczytywaniem danych z MySQL i z niepoprawnymi znakami na niektórych maszynach. Niestety, błędy te są bardzo ciężkie do wywołania w kontrolowanych warunkach, dlatego testy pozostawiam Wam. Jeśli coś nadal nie będzie działać, piszcie ^^

Opublikowano

REFRESH

W najnowszej wersji developerskiej (#43) dodałem coś, co nazwałem "zdarzeniami statycznymi". Mogą się one włączać każdego dnia o określonej godzinie, i dotyczą serwera, a nie konkretnego gracza. Z tego powodu zdarzenie "tag" nie będzie statyczne, ale już np. "setblock" tak. Umożliwia to między innymi lepsze wsparcie dla codziennych questów, które mogą być teraz bez problemu losowe (zdarzenie "folder").

Opublikowano

Ciekawy plugin i dobra robota. W końcu coś porządnego, o czym można coś powiedzieć. Osobiście nie przepadam za RPG'ami, ale jakby jakiś serwer taki plugin miał, to kto wie, może i bym zagrał. Liczę na więcej takich pluginów.

Opublikowano

Co0sh jest/będzie poradnik o tym pluginie ?

Miał się pojawić kilka miechów temu.

Jeżeli mój post podoba ci się wciśnij: napispng_wpwaara.png Dzięki

Opublikowano

Hah, żeby to było tak łatwo po prostu zrobić poradnik :P Problem w tym, że mi się zwyczajnie nie chce, wybacz. Nawet aktualizacja polskiego tłumaczenia dokumentacji mi nie idzie... Czekam z głupią nadzieją na pojawienie się kogoś, kto by to zrobił za mnie ;-;

Opublikowano

Hah, żeby to było tak łatwo po prostu zrobić poradnik :P Problem w tym, że mi się zwyczajnie nie chce, wybacz. Nawet aktualizacja polskiego tłumaczenia dokumentacji mi nie idzie... Czekam z głupią nadzieją na pojawienie się kogoś, kto by to zrobił za mnie ;-;

Spróbuj po trochu, może w 2 lata skończysz.

Każdego dnia linijkę poradnika  ;p

Jeżeli mój post podoba ci się wciśnij: napispng_wpwaara.png Dzięki

Opublikowano

Spróbuj po trochu, może w 2 lata skończysz.

Każdego dnia linijkę poradnika  ;p

To też jest jakiś sposób, chociaż mam nadzieję, że kiedyś poczuję moc i zrobię wszystko na raz.

Gdybym miał opisać plugin jednym słowem użyłbym określenia "świetny". Nic dodać nic ująć jednak czekam na dalsze aktualizacje/zmiany ;P

Częste aktualizacje możesz znaleźć tutaj ^^

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Po prostu "WOW" mnostwo pracy w taki plugin musiales wrzucic.  Gratulacje, serio.

Rzadko widac takie rozbudowane, i "perfekcyjne" pluginy.

Opublikowano

Po prostu "WOW" mnostwo pracy w taki plugin musiales wrzucic.  Gratulacje, serio.

Rzadko widac takie rozbudowane, i "perfekcyjne" pluginy.

Niestety, do perfekcji mu jeszcze dużo brakuje, ale dziękuję, staram się ^^

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...