Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Plugin] BetonQuest - Zaawansowany plugin na questy w stylu RPG

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jest już dostępna wersja developerska pluginu: betoncraft.pl/downloads/BetonQuest.jar

Nie będę wrzucał skanu, bo ten plik jest automatycznie aktualizowany za każdym razem kiedy wrzucam nowy kod na GitHub'a (przy użyciu TravisCI). Dodanie automatycznego skanu byłoby zbyt skomplikowane. Osoby z zaburzeniami urojeniowymi zapewniam, że to dokładnie to samo, co na GitHub'ie (można sprawdzić dekompilatorem). A jak nie chcecie ściągać nieprzeskanowanego, to nie ściągajcie. Testowałem to jakąś godzinę i wygląda na to, że jest dość stabilne. Jeśli znajdziecie jakiś błąd to proszę o info o tym, żebym mógł naprawić.

Przeczytaj plik changelog.txt, gdyż nie ma dokumentacji do wersji developerskich!

• Odpowiedzi 280
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Plugin rewelacyjny, na pewno wykorzystam go przy tworzeniu swojego serwer RPG :) Wspaniała robota!  

Opublikowano

Plugin rewelacyjny, na pewno wykorzystam go przy tworzeniu swojego serwer RPG :) Wspaniała robota!  

Cieszę się że Ci się podoba ^^ Użyj wersji developerskich, są stabilniejsze. Właśnie piszę do nich dokumentację w .pdf, jak skończę to będzie pod linkiem Documentation.

EDIT: Zaktualizowana dokumentacja dla wersji developerskich jest już na stronie (podany wyżej link).

Opublikowano

Jeden z lepszych pluginów udostępnionych na forum po autoin :)
Polecam sam korzystam na serwerze < 3­

Opublikowano

Dodaj NPC :3

Są od samego początku, poczytaj dokumentację.

Opublikowano

REFRESH

Właśnie udostępniłem wersję 1.5.4, która potrafi wczytywać backup bazy danych zrobiony przez wersję 1.6. W ten sposób jest to jedyna metoda aby w pełni powrócić do wersji 1.5.3 bez utraty danych.

Opublikowano

Co0sh przydał by się tut na temat konfiguracji tego pluginu i robienia questów

najlepiej wideo.

Jeżeli mój post podoba ci się wciśnij: napispng_wpwaara.png Dzięki

Opublikowano

Co0sh przydał by się tut na temat konfiguracji tego pluginu i robienia questów

najlepiej wideo.

Wiem :P Jak wypuszczę 1.6 to zajmę się za jakiś filmik, ale po angielsku. Polski poradnik ma zrobić TheKacprus, przynajmniej tak mi mówił, że chce.

Opublikowano

Wiem :P Jak wypuszczę 1.6 to zajmę się za jakiś filmik, ale po angielsku. Polski poradnik ma zrobić TheKacprus, przynajmniej tak mi mówił, że chce.

A na kiedy planujesz 1.6 ?

Jeżeli mój post podoba ci się wciśnij: napispng_wpwaara.png Dzięki

Opublikowano

A na kiedy planujesz 1.6 ?

Jutro albo pojutrze, zależnie od tego czy będę miał więcej czy mniej czasu.

Opublikowano

Nie pomyślałem że ktoś z polski jeszcze napisze tak dobry plugin!

Napewno znajdzie się u mnie na serwerze, jak najbardziej polecam!

Opublikowano

superofy plugin wykorzystam go na serwerze ER PE GIE jeden z lepszych na em pe ce

Ty na serio? o.O

Nie pomyślałem że ktoś z polski jeszcze napisze tak dobry plugin!

Napewno znajdzie się u mnie na serwerze, jak najbardziej polecam!

Polacy to nie tylko gimbusy piszące skrypty, gildie*, skrypty na gildie i drop expa ze stone'a :P

* z pominięciem jednego tylko ogarniętego pluginu

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...