Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Plugin] BetonQuest - Zaawansowany plugin na questy w stylu RPG

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 280
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

REFRESH

Wersja 1.3, która wprowadza między innymi wsparcie dla UUID oraz Spigota 1.8 jest już dostępna na stronie pluginu :3

Opublikowano

REFRESH

Na dev.bukkit.org jest już dostępna wersja 1.4 pluginu, która wprowadza między innymi konwersacje podzielone na pliki, nowy system itemów, ulepszone zdarzenia i warunki związane z itemami czy automatyczny aktualizator.

Opublikowano

REFRESH

Wrzuciłem na DBO poprawkę do 1.4, bo automatyczne aktualizacje nie działały. Teraz (w wersji 1.4.2) działają. Poza tym poprawiłem kilka błędów w zadaniu "action".

Opublikowano

Testowałem plugin. Polecam :)

Miałeś jakieś błędy, które mógłbym poprawić? :3

Opublikowano

REFRESH

Kolejna poprawka, tym razem do wersji 1.4.3, która usuwa wiadomości debugujące z zadania Action. Zapomniałem ich usunąć, a nikt mi potem nie zgłosił, że nadal tam są :P

Wersja 1.5 zostanie już niedługo wypuszczona, będzie zawierać między innymi wsparcie dla ekonomii (Vault) i pluginów MythicMobs oraz Denizen. Poza tym jest dużo poprawek, między innymi z książkami. Dodatkowo opcje w rozmowach będzie się dało klikać.

Opublikowano

Plugin niezły, chyba najlepszy na tym forum. Kiedy planujesz dodać zapisywanie w MySQL? 

http://o.aolcdn.com/hss/storage/midas/dbb2fba7a1724ff9f49593989439ae90/203012134/rih.gif

Opublikowano

Plugin niezły, chyba najlepszy na tym forum. Kiedy planujesz dodać zapisywanie w MySQL? 

Już jest, od miesiąca ^^

Opublikowano

REFRESH

Na stronę pluginu właśnie trafiła nowa wersja, która dodaje między innymi wsparcie dla MythicMobs, łatwiejszą definicję zadań, klikalne odpowiedzi w rozmowach i kolorowy dziennik.

Opublikowano

Super plugin, na pewno go wykorzystam.

Jak będziesz potrzebował pomocy to pisz ^^

Opublikowano

REFRESH

Udostępniłem wersję 1.5.2, która poprawia kilka błędów. Powinna się ona automatycznie pobrać i zaktualizować :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...