Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Inne] Jak wylevelować smurfa do 30 lvl'a?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mógłbym mi powiedzieć co musze zrobić aby moja postac nie stała ciągle na respie ? Bol,a i voliego mam odpalonego zaznaczony script ale postać nawet nie drgnie cały mecz stała na miejscu :/ 

• Odpowiedzi 253
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Mógłbym mi powiedzieć co musze zrobić aby moja postac nie stała ciągle na respie ? Bol,a i voliego mam odpalonego zaznaczony script ale postać nawet nie drgnie cały mecz stała na miejscu :/

Przeladuj skrypt lub zupdatuj bola

Metin2 prywatne serwery - Makarov i Double.

Metin2 PL - R3Double (Diumar)

NBA2k15 - double double.

90870124399819247371.png

Opublikowano

.

Wszystko ładnie działa tylko mi soraki nie pikuje a mam napisane ChampionPick=Soraka

Bo to dla Premium opcja

NBA2k15 - double double.

90870124399819247371.png

Opublikowano

Wszystko ładnie działało a jak weszła aktualizacja lola to wyskakuje mi cos takego .  file:///C:/Users/Tommy%20lee/Desktop/Bez%C2%A0tytu%C5%82u.png

Oczywiście, bo ja jestem wrózką i mam dostęp do lokalnych plikow. Jak nie potrafisz wrzucać ss'ów to Ty się nawet nie próbuj zajmować LoLem.

Pobierz najnowszą wersję volibota z volibot.com

Skończ proszę się kompromitować. Jesteś nikim.

Opublikowano

Ja mam pytanie czy potrzebny jest jakis skrypt do bola zeby bocik sobie gral easy boty ? Wbity 6 lvl i ciagle mam in queue ARAM (od ponad 20 minut).

-

Opublikowano

Ja mam pytanie czy potrzebny jest jakis skrypt do bola zeby bocik sobie gral easy boty ? Wbity 6 lvl i ciagle mam in queue ARAM (od ponad 20 minut).

nie, wystarczy zmienic w accounts.txt ARAM na BEGINNER_BOT

NBA2k15 - double double.

90870124399819247371.png

Opublikowano

Bot bedzie chodzil tak samo za ludzmi jak na aramie tak ? Tych aramow za dlugo szuka, szybciej na botach wyleveluje.

Tak, będzie tak samo.

NBA2k15 - double double.

90870124399819247371.png

Opublikowano

Witam. Mam problem. Proszę o pomoc! Pozdro

zapewnie w lokalizacji nie masz na końcu "\" a jest to ważne, sam miałem ten problem

Opublikowano

botem wbiłem 10x refa do 10 oraz expie 30 tyle że na 4kontach dostałem bana ; _ ; (verbala) na 1/3 dni

"Życie nauczyło mnie,że jeśli jesteśmy nielubiani lub nienawidzeni,to nie za nasze wady,lecz za nasze zalety"

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...