Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Inne] Jak wylevelować smurfa do 30 lvl'a?

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 253
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Mam problem, wysmurfiłem 2 acc, wszystko okej, ale coś nie bangla, gdy chcę zagrać na mainie i włączam normala (bol i voli wyłączony) gra włącza się w formie okienkowej i wszystko wygląda tak jakby bol i voli ciągle był aktywny. O co chodzi? SOrry za błędy ale jestem w grze i potrzebuje szybkiej odpowiedzi.

beka z bronzów

Opublikowano

Mam problem, wysmurfiłem 2 acc, wszystko okej, ale coś nie bangla, gdy chcę zagrać na mainie i włączam normala (bol i voli wyłączony) gra włącza się w formie okienkowej i wszystko wygląda tak jakby bol i voli ciągle był aktywny. O co chodzi? SOrry za błędy ale jestem w grze i potrzebuje szybkiej odpowiedzi.

ESC -> ustawienia i w lewym górnym rogu masz przywracanie ustawień do domyślnych. Rozdzielczość tylko zmień na nienatywną i z powrotem na natywną.

Skończ proszę się kompromitować. Jesteś nikim.

Opublikowano

ESC -> ustawienia i w lewym górnym rogu masz przywracanie ustawień do domyślnych. Rozdzielczość tylko zmień na nienatywną i z powrotem na natywną.

Niee!!!! Usun game.cfg z riot games config

Milunia ! życiem Kubi Producentem

Opublikowano

Dlaczego jak robie 5 kont to wszyscy stoją w miejscu a gdy ustawie jedno nagle porusza się postać po mapie? Polecacie do robienia reffalli?

Do robienia refów spoko jest refboo.st ale Voli + BoL dają rade :D już 4 konta z 10 lvl'em i 2 z 5 xD 

zgJ0B8x.jpg

Opublikowano

pompapng_wpnewsh.png

Ten bot czasem gra lepiej niż ja osobiście bez bola/L, ale czasem to dojebie 5 butów, aktualnie wyłapałem bana na 1 dzień za afk, nie wiem jakim cudem ;/

Opublikowano

LCsowiec ja dostałem już na 1 i 3 dni. Niestety BoL robi psikusy i ja miałem randomowe rundy na afku [runda 1.2.3.4 spoko, 5 afk, 6 spoko i znowu afk i banik]. Zatem proponuję pograć troszeczkę samemu by Leaver Boster nie wrypał Ci 3dniówki.

Tar4kid ja z boosterem wbiłem w około 20h.

Opublikowano

A co to za różnica? Poza tym, ze nie musisz restartowac LoLa.

Ja mam tak, ze jak to wszystko ustawie dobrze to jak wlacza mi sie nowa gra to nadal mam w malym oknie to co gre musze tak robic? I co jak nie mam  Usun game.cfg z riot games config ? <--- Nie wazne cos sie skopalo po resecie kompa juz jest normalnie  :) 

Opublikowano

Jakim programem robicie jmaszyne wirutalna

ahhhaha

hahahahah

hahahah

h

ah

ah

a

ha

h

Dobry typo z ciebie skoro w temacie jest napisane "NIE WYMAGA MASZYNY WIRTUALNEJ" co za głąby tutaj są.

Opublikowano

Można w jakiś sposób Expić konto od 1 lvl ? ;/ Jeżeli jest taka opcja to jak to zrobić ? :D

Pewnie zamiast aram to INTRO_BOT

Milunia ! życiem Kubi Producentem

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...