Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Inne] Jak wylevelować smurfa do 30 lvl'a?

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 253
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Na razie wszystko działa bardzo dobrze nie ma żadnych błędów etc długo szuka tego arama :( mam jeszcze pytanie da rade zrobić aby odpalić kilka kont z tego bota i aby się zapraszały i grały tego arama ??? na dodatek wie może ktoś jak odpalić tego bota na VPS jakimś 

Opublikowano

Jest ktoś w stanie pomóc.. Moim problemem jest następująca sytuacja występująca po uruchomieniu VoliBota więc przejdźmy do sedna sprawy wszystko elegancko ustawione zamiast ARAM jest BEGINNET_BOT ponieważ konta mają 1 lvl lecz gdy odpalam volibota konta dołączają do gry ale gdy włącza się gra to natychmiast ją wyłącza i znów włącza i tak bez przerwy..

Opublikowano

Dlaczego nie mogę się zalogować do bola? wszystko ładnie smigało, ale teraz pisze failed to login??.

Też to mam dosłownie przed chwilą się zje*ał bol. Ale pocekamy zaraz pewnie naprawią 

Opublikowano

Dziś 3 razy podczas gry wyskoczył komunikat:

"Something went wrong, couldn't enter queue. Check accounter.txt for correct queue type"

Za każdym razem gra zaliczona jako opuszczenie

Ktoś wie o co chodzi?

Opublikowano

Lipny bot pierwszą grę odpala automatycznie ale kolejne trzeba robić restart bo się LoL nie odpala ,więc nie idzie tego na nockę zostawić.

to jest jakiś problem dzisiaj chciałem zostawić i też to samo :< a 20 lvl wbiło lajtowo jak bociłem konto w s4, trzeba czekać na poprawki jakieś ._.

Sygnatura.jpg

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Siemka mam pytanie, ściągnąłem wszystko tylko przy włączeniu ritobota wyskakuje coś takiego " You may have an issue in youre accounts.txt" a mam wszystko zrobione jak należy, powie mi ktoś co mam zrobić aby zadziałało ??

@EDIT:

Plus jak zmieniłem nazwe pilku z "accounts" na "accounts.txt" to po włączeniu ritobota od razu wyskakiwał błąd systemu i się wyłączało.

07b0pe452q46_t.jpg

Pozdro dla wszystkich junglerów :*

Opublikowano

A w takim razie będzie ten bot działać na summoners rift? A czy mogę zrobić tak, że ja będę sobie wybierał grę, klikał akceptuj i wybierał champa, a ten bot będzie tylko grał? Całą resztę ja bym ustawiał.

Opublikowano

Więc skoro BoL updated, mogę co nieco powiedzieć o tym bocie, jak sprawuje się na dzień obecny. Volibota mam nie stąd, ale coś mogę opowiedzieć o tym iAramie. Na razie testowałem tylko na Summoners Rift 5 vs boty. Bot oprócz tego, że wchodzi pod wieże nie robi nic więcej. Dosłownie, nie wybiera skillów, nie kupuje itemów, nawet nie używa autoattacków. Idzie trochę za linie farmy, co często kończy się śmiercią pod wieżą przeciwnika. Teoretycznie można tym sposobem wbić 30 lvl, ale można się spodziewać bana za feedowanie, 0/15 to bardzo dobry scenariusz. Przez to nie zawsze nasi sojusznicy są w stanie wygrać grę, co przekłada się na mniejszą ilość expa i IP. Jedyne co można zrobić, to kupić itemy na tanka, żeby nie feedować. Lepiej poczekać na upadte L# i grać ze skryptem AutoSharpporting.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...