Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Inne] Jak wylevelować smurfa do 30 lvl'a?

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 253
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Co zrobić jak po chwili pojawia mi się błąd na którym pisze: RitoBot has encountered a problem and needs to close. We are sorry for the inconvenience. If you were in the middle of something, the information you were working on might be lose ?  Mam Windowsa XP.

Opublikowano

Dla tych co nie potrafią sami edytować w odpowiedni sposób configu:

http://privatepaste.com/download/bd806ddba3

Należy zastąpić zawartość game.cfg [otwierając poprzez notatnik]. Plik game.cfg znajduje się w Riot Games\League of Legends\Config

Alboo...

W grze robisz alt+enter = ustawia ci pełną wersję

Robisz wszystkie zakładki - ustawienia domyślne

Akceptujesz

GG

Skończ proszę się kompromitować. Jesteś nikim.

Opublikowano

Alboo...

W grze robisz alt+enter = ustawia ci pełną wersję

Robisz wszystkie zakładki - ustawienia domyślne

Akceptujesz

GG

Ja podałem wersję rozdzielczości 200x300 do używania przy Volbocie. Mi Volibot nie tworzy nawet przy usuniętym configu pomniejszonej wersji tylko odpala na domyślnych, zatem sądziłem, że to się przyda.

Opublikowano

A u mnie wszystko pieknie tylko on nigdy sam skilla nie uzyje (przynajmniej nie widzialem) tylko u orianki cs robi a team placze ze nic nie robie tylko aa i padam mozna cos z tym zrobic? 

Opublikowano

A u mnie wszystko pieknie tylko on nigdy sam skilla nie uzyje (przynajmniej nie widzialem) tylko u orianki cs robi a team placze ze nic nie robie tylko aa i padam mozna cos z tym zrobic? 

Nie, taki skrypt. Ale przecież masz <30 lvl, masz prawo lamić, nie grasz w to długo, nie jesteś zapoznany z mechaniką, przeciwnicy są silniejsi, masz słaby komputer i Ci laguje, neta Ci urywa, sojusznicy Ciebie flamią i się rozpraszasz.

Skończ proszę się kompromitować. Jesteś nikim.

Opublikowano

Czy można grać na innych planszach, nie tylko aram? Jeżeli tak, to co trzeba wpisać w configu?

Btw. dziękuję wielce za wstawkę, w końcu wyleweluję smurfa. :)

누가 뭐라 해도 난 나야 난 그냥 내가 되고 싶어
I WANNA BE ME ME ME

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...