Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Inne] Jak wylevelować smurfa do 30 lvl'a?

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 253
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ja miałem free i dostałem co innego niż w konfiguracji. Bot nawet skilli nie używał. Tylko chodził.

Moderator nie potrafi czytać ze zrozumieniem?

Czego się spodziewałeś? Ten bot ma grać ARAMy, a nie wbijać pentakille.

Bot wybiera co chce. A nie sorake.

Jakim cudem chcesz żeby Ci na ARAMach wybierało Sorakę?

Tam gdzie masz między innymi wybraną Sorakę jest to opcja dla tych którzy kupili VoliBota i na inne tryby gry, a nie ARAM. Ty posiadasz wersję darmową VoliBota.

Opublikowano

Moderator nie potrafi czytać ze zrozumieniem?

Czego się spodziewałeś? Ten bot ma grać ARAMy, a nie wbijać pentakille.

Jakim cudem chcesz żeby Ci na ARAMach wybierało Sorakę?

Tam gdzie masz między innymi wybraną Sorakę jest to opcja dla tych którzy kupili VoliBota i na inne tryby gry, a nie ARAM. Ty posiadasz wersję darmową VoliBota.

Hejtować to można, gdy zna się całą sytuację. Botem można grać na botach 5vsAI, tak? Nawet farmy nie robił...

Opublikowano

Hejtować to można, gdy zna się całą sytuację. Botem można grać na botach 5vsAI, tak? Nawet farmy nie robił...

"Hejtować" co to znaczy? Nie ma takiego słowa. Słownik gimbusa się powiększył od czasu kiedy byłem w gimnazjum ostatni raz.

Bo ten bot robi zupełne podstawy - autoatakuje, porusza się. Pościągaj skrypty dla postaci to będzie robił co chcesz w połączeniu z bolem.

Opublikowano

"Hejtować" co to znaczy? Nie ma takiego słowa. Słownik gimbusa się powiększył od czasu kiedy byłem w gimnazjum ostatni raz.

Bo ten bot robi zupełne podstawy - autoatakuje, porusza się. Pościągaj skrypty dla postaci to będzie robił co chcesz w połączeniu z bolem.

Jedyny gimbus jaki znajduje się w tym temacie to Ty. Swoją drogą geneza słowa "gimbus" też sięga internetu... Tak czy inaczej. Powtarzam jeszcze raz, chcesz pokazywać, jakiego masz wielkiego, to najpierw zorientuj się w temacie. Próbujesz zwracać uwagę na czytanie ze zrozumieniem, a sam tego nie robisz? Przeczytaj jeszcze raz moje poprzednie posty... Zaczepki zaczepkami, ale powoli irytujesz.

Opublikowano

Jedyny gimbus jaki znajduje się w tym temacie to Ty. Swoją drogą geneza słowa "gimbus" też sięga internetu... Tak czy inaczej. Powtarzam jeszcze raz, chcesz pokazywać, jakiego masz wielkiego, to najpierw zorientuj się w temacie. Próbujesz zwracać uwagę na czytanie ze zrozumieniem, a sam tego nie robisz? Przeczytaj jeszcze raz moje poprzednie posty... Zaczepki zaczepkami, ale powoli irytujesz.

Zabawny jesteś. Pierwszy raz to powtórzyłeś, siedzę w temacie bardziej niż Ty. Nie robię? Tell me more. Odpowiedziałeś na mój post tylko dlatego żeby mnie obrażać i sobie ego naprawić, Twój post nic nie wnosi do tematu.

Powtarzam można na tym użyć więcej niż 1 bota?

Tak.

Opublikowano

Ale czlowieku, masz napisane ze bot jedynie.chodzi i autoatakuje, a Ty tu wylatujesz ze nic innego nie robi - bo taki jest i nikt Ci nic nie poradzi. Opcje Soraki ma tylko Premium/Vip wersja, więc najpierw zapoznaj się z tematem, później pisz tu posty.

Metin2 prywatne serwery - Makarov i Double.

Metin2 PL - R3Double (Diumar)

NBA2k15 - double double.

90870124399819247371.png

Opublikowano

Ale czlowieku, masz napisane ze bot jedynie.chodzi i autoatakuje, a Ty tu wylatujesz ze nic innego nie robi - bo taki jest i nikt Ci nic nie poradzi. Opcje Soraki ma tylko Premium/Vip wersja, więc najpierw zapoznaj się z tematem, później pisz tu posty.

Napisałem, że farmy nie robi? Napisałem Nawet na innych postaciach. Następny znfca chce powiedzieć, co i jak używałem?

Zabawny jesteś. Pierwszy raz to powtórzyłeś, siedzę w temacie bardziej niż Ty. Nie robię? Tell me more. Odpowiedziałeś na mój post tylko dlatego żeby mnie obrażać i sobie ego naprawić, Twój post nic nie wnosi do tematu.

Powiedział facet zaczynający flejma. - W sposób pośredni można obrażać? Swoją drogę te w temacie dot. mojego przypadku. Więc..?

Opublikowano

Napisałem, że farmy nie robi? Napisałem Nawet na innych postaciach. Następny znfca chce powiedzieć, co i jak używałem?

Powiedział facet zaczynający flejma.

Wskaz mi gdzie masz napisane, ze powinien "ROBIĆ FARMĘ". Znawca*, nie znafca.

NBA2k15 - double double.

90870124399819247371.png

Opublikowano

Wskaz mi gdzie masz napisane, ze powinien "ROBIĆ FARMĘ". Znawca*, nie znafca.

Ale czlowieku, masz napisane ze bot jedynie.chodzi i autoatakuje

Wyraz specjalnie napisany wyrażający ironię. W takim razie co "autoatakuje"? I tak, miałem jakiś skrypt z bola pobrany m.in. do soraki.

Opublikowano

Wyraz specjalnie napisany wyrażający ironię. W takim razie co "autoatakuje"? I tak, miałem jakiś skrypt z bola pobrany m.in. do soraki.

PRZECIWNIKÓW, CZY TO TAK TRUDNO ZAŁAPAĆ?

NBA2k15 - double double.

90870124399819247371.png

Opublikowano

PRZECIWNIKÓW, CZY TO TAK TRUDNO ZAŁAPAĆ?

Jezu, skończcie.... Nie wiecie, co używałem i w jakiej kombinacji(skyrpty), ale dyskredytujecie to, że bot nie działa i każecie mi zapoznać się z tematem? Gdybym nie czytał, to bym się nie udzielał. Ba, napisałem, że nie robi nic. Tylko chodzi. Nawet nie atakuje tym swoich autoatakiem, jak powiedziałeś, przeciwników. Jeżeli dla Was działanie ogranicza się tylko do chodzenia, to piszcie to na początku i unikniemy takich sytuacji. Ja oczekiwałem, że chociaż 1 dmg zada, a tego nie robił. - Czytajcie posty zanim kogoś będziecie pouczać, bo pisze to już co najmniej 2 raz. Dla mnie to koniec, bo nie chce kolejnego osta.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...