Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Inne] Jak wylevelować smurfa do 30 lvl'a?

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 253
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jeżeli ktoś ma problem z:

Method not found: 'System.Object System.Reflection.PropertyInfo.GetValue(System.Object)'

W takim wypadku należy zainstalować:

.NET Framework 4.0: http://download.microsoft.com/download/9/5/A/95A9616B-7A37-4AF6-BC36-D6EA96C8DAAE/dotNetFx40_Full_x86_x64.exe

.NET Framework 4.5: http://download.microsoft.com/download/b/a/4/ba4a7e71-2906-4b2d-a0e1-80cf16844f5f/dotnetfx45_full_x86_x64.exe

Skończ proszę się kompromitować. Jesteś nikim.

Opublikowano

@mistake010 pytanie bot robi refa od 1 do 5lva grajac 3 vs 3 na dominionie w ile mniejwięcej ?

Zacznijmy od tego: bot nie robi refa.

Kontynuując: ten bot to zwykłe autoqueue.

Dalej: Bot nie gra custom 3v3 dominionów

Po czwarte: Nie ma skryptu do gry na dominiona.

Opublikowano

Jest jakiś lepszy darmowy skrypt niż iAram?

Wiem że nie ma czego wymagać od darmowego skryptu, ale ten tylko biega za sojusznikami. Czasami nawet wraca przez pół mapy do bazy do sojusznika.

Opublikowano

Dokładnie, jest coś lepszego niż iAram, albo jakieś modyfikacje tego skrypt? :D

Chociaż żeby skilli używał  :P

Pozdrawiam!

@ wow Tryndą używa "W", szkoda że tylko W :D

@@ Może coś na L# będzie?

snikersproject1.png
Opublikowano

Mam pytanie. Będzie to działało na windows xp na Oracle VM virtualbox? Ponieważ chciałbym włączyć konto na wescie by było lvl, a na nordicu sam grać w tym samym czasie.

@Edit chciałbym dodać że teraz gdy mam na virtualboxie zainstalowane WIN 7 64 bit sp1 to lol wywala błąd o directx i niemoge włączyć volibota :/

Opublikowano

Co zrobić jak bot co jakis czas ma błędy? Nie podziała całą noc, wywala błędy o np directx, w lolu niekliknie kontynuuj jak jest wygrana itd itp co z tym zrobic? Jakis config do restartu jak w refboo?

Opublikowano

Nowy link do iARAMa dodany.

Co zrobić jak bot co jakis czas ma błędy? Nie podziała całą noc, wywala błędy o np directx, w lolu niekliknie kontynuuj jak jest wygrana itd itp co z tym zrobic? Jakis config do restartu jak w refboo?

Program nie wymaga directx ani nie klika przycisku kontynuuj. Nie ma restartera, a program o nazwie 'refboo' nie istnieje. Mi program działał 40 godzin bez przerwy idealnie.

Opublikowano

Nowy link do iARAMa dodany.

Program nie wymaga directx ani nie klika przycisku kontynuuj. Nie ma restartera, a program o nazwie 'refboo' nie istnieje. Mi program działał 40 godzin bez przerwy idealnie.

No to co u mnie jest nie tak że gdy jest koniec gry bot nic nierobi, niechodzi cały czas jak tobie tylko czasami poprostu wywala błędy jakies niewiadomo skąd ?

@Edit opisze dokładnie.

Chodzi o to np podczas gry wyłącza się BOL i wywala na czacie jakieś błędy, a jak wyłącze sam np lola to Voli wywala błąd że niemoze do kolejki jeszcze sie dostać zamiast odpalic lola jeszcze raz. Następne błędy to np takie że na koniec gry kiedy jest ekran wygranej/przegranej bot nic nierobi i dalej niegra tam moze byc caly czas ten ekran dopoki sam niewylacze. Max bot przegral mi sam 6 godzin bez przerwy tak to caly czas bledy :/

Opublikowano

Miałem trochę bota włączonego, teraz za każdym razem jak chcę sam zagrać to mi się odpala to małe okienko i ustawienia bota. Jak to naprawić ;_;

1780114744926761191981.png

Opublikowano

Czy bot ma za zadanie kupywać itemki, czy tylko chodzi?

#nieważne zaczął kupywać itemki, ale typek skumał, że gram na bocie czy grozi za to ban?

Cos ty juz lece z 13 konto i tyle razy widzialem jak pisali że na bocie lece i reporty a bana niedostalem :D

Opublikowano

Czy bot ma za zadanie kupywać itemki, czy tylko chodzi?

#nieważne zaczął kupywać itemki, ale typek skumał, że gram na bocie czy grozi za to ban?

Czyśbyś to ty grał Jaxem na normalu? Znaczy sie ten bot?

Opublikowano

Mam następujący problem wszystko ładnie pięknie bot dołącza do kolejny wybiera champa i nagle 1. "Launching lol" 2."Restart LOL" 3."Something went wrong, couldn't enter queue. Check accounter.txt for correct queue type" wszystko mam ustawione jak w poradniku ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...