Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ankieta nowego Satan Mu - oddaj glos

mattgoodbye

Test  

33 użytkowników zagłosowało

1. 1. Grandreset

• Tak - Credyty do WebShopu
    • Nie - Itemy tylko z dropu , bosów , boxów inwazje co3 h 50% na item z boxa

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 446
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jeśli przejdzie exp 1000x, to na serwerze zawładną dzieciaki żądne szybkiego wbicia lvli, bez żadnego klimatu :)

Można też spojrzeć na to z tej strony że nie każdy ma czas expic 8h dziennie , zobaczycie że choć będzie exp 1k nie będzie lipy :)

gif.gif

Opublikowano

Dokładnie...nic tylko być 24/7 i bić 500 rr...

no to zabronić AFKowania na spotach i tyle

Opublikowano

Staramy się aby tak właśnie było , konfigurujemy serwer , poprawiamy nie dociągniecia .

Data Startu : 01/11/2014

Planujesz powrót do przeszłości ? ^^

Opublikowano

A co ma wog z sezonem 8 to tego z sezonem 2?

Tu nie chodzi o sezon ;)

Opublikowano

Jeśli przejdzie exp 1000x, to na serwerze zawładną dzieciaki żądne szybkiego wbicia lvli, bez żadnego klimatu :)

Tu się muszę nie zgodzić bo klimat tworzą wszyscy gracze. To co, że będzie gównażeria? Zrobią sobie gildie niech se siedzą w swoim gronie, MuOnline jest dla wszystkich dostępne nie można poprostu zabronić grać "dzieciom". A jak widać są też gracze rozsądni i to o nich będzie się wspominało. Nie ma przecież takiego serwera, że wszystko super nie ma żadnych debili ani dzieci.

Opublikowano

Byłeś, widziałeś, grałeś żęby tak pisać? Nie, więc po co takie teksty?

Co do GR to całkiem bym to omineła, a dała crd za resy, nie wiem jakie ceny rzucisz do WS więc nie wiem ile proponować za rr, ale coś w stylu po 50 rr mam item z WS, czyli wbicie 500 rr dawało by całe EQ, w założeniu że za rr dostajemy 250 pkt do statystyk to około 512rr mamy full staty, i wszystko by pasowało.

Pozdr

Byłem, widziałem, grałem. CW- czy sie je zrobiło czy też nie to ciągle w kółko sie powtarzało. na Deepie nie pokazał sie ani razu Ero, a do CS`a serwer nie dociagnął, więc mi tu nie pierdol bejbe:)

Opublikowano

Byłem, widziałem, grałem. CW- czy sie je zrobiło czy też nie to ciągle w kółko sie powtarzało. na Deepie nie pokazał sie ani razu Ero, a do CS`a serwer nie dociagnął, więc mi tu nie pierdol bejbe:)

Dlatego zapraszam na testy by wszystkie ewentualne niedociągnięcia wykluczyć :)

gif.gif

Opublikowano

No co za mosiek ^^ Ty myślisz co piszesz? Przecież dopiero testują, a Ty już CW zrobiłeś i na ero czekałeś heheh dobry giguś jesteś :P

Nowicjusz
Opublikowano

Przy expie 1k proponuje brak resow ;)

Ewentualnie jakis maly exp i 5-10 resow  po 250 kazdy.

Niech wroca czasy pvp ;D

Opublikowano

Brak Grand Resów i itemków z WS, wszystko to co z dropu, maksymalna ilość resetów, najlepiej żeby była na jakieś 30-60k statów :) To byłby naprawdy dobry serwer pvp, jakich teraz mało :)

Opublikowano

No co za mosiek ^^ Ty myślisz co piszesz? Przecież dopiero testują, a Ty już CW zrobiłeś i na ero czekałeś heheh dobry giguś jesteś :P

Serwer stał tydzień zanim się zaczeła ta cała kupa ;)

Otóż to:) Ciao:*

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...