Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ankieta nowego Satan Mu - oddaj glos

mattgoodbye

Test  

33 użytkowników zagłosowało

1. 1. Grandreset

• Tak - Credyty do WebShopu
    • Nie - Itemy tylko z dropu , bosów , boxów inwazje co3 h 50% na item z boxa

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Niczym sie nie przejmuj, na serwerze nie jest nic skonfigurowane tylko wgrany jakiś gotowiec. Mamy testować ustawienia, a nie gotowe pliki z innego serwera. Customów jest tyle, że aż głowa boli, a połowa nie działa. Takie "testy" nie są dla mnie:<

• Odpowiedzi 446
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Brak Grand Resów i itemków z WS, wszystko to co z dropu, maksymalna ilość resetów, najlepiej żeby była na jakieś 30-60k statów :) To byłby naprawdy dobry serwer pvp, jakich teraz mało :)

Płacze ze smiechu ty wiesz co to wg pvp?

Opublikowano

Niczym sie nie przejmuj, na serwerze nie jest nic skonfigurowane tylko wgrany jakiś gotowiec. Mamy testować ustawienia, a nie gotowe pliki z innego serwera. Customów jest tyle, że aż głowa boli, a połowa nie działa. Takie "testy" nie są dla mnie:<

No wybacz ale plików s2 nie kupi , nie napisz sam od poczatku , wiec co mam je z kapelusza wyjąć ? Dziś będę je już konfigurował ustawiał , zostawiał te customy które są potrzebne ,  no i wtedy zrobie otwarte testy gdzie , może one będą dla Ciebie ;d

Są to CLOSED TEST. dziś będą konfigurowane pliki

gif.gif

Opublikowano

Płacze ze smiechu ty wiesz co to wg pvp?

Wytłumacz mi wielce szanowny k***a maestrze co to jest pvp, bo nie wiem ;o

Albo inaczej najpierw wytłumacz mi co jest nie tak napisane w moim poście odnośnie pvp ?

Płacze ze śmiechu to ja, jak czytam Twoje nędzne wypociny na poziomie Twojego IQ. Nie stać Cie nawet na to by sklepać parę nędznych wyrazów.

Po raz kolejny zaczynasz wojnę, której nie chcesz. Ale tak! Czekamy! Powieeeedz nam prosimy.  o.O

.edit 

A może czytanie ze zrozumieniem się kłania ?

Nowicjusz
Opublikowano

.fufu na chwile obecną to twoj poziom oscyluje gdzies na granicy glebokiej gimbazy ... tragedia

Ale okej, pvp to bicie bicie bicie resow klepanie max statow tylko to sie w pvp liczy :)

Co do unforgivena to twoj poroniony pomysł skomentowal wlasnie na tak jak trzeba.

Pozdrawiam (swoja droga policz do 10 zanim odpiszesz ;o)

Opublikowano

Można już się na stronie rejestrować , odrazu mówi że pliki jeszcze są brudne :D

Zaczynam je czyścić dziś jak wrócę z roboty , no ale juz poznawać można ;)

www.satanmu.pl

Niedługo też podam forum by już tu nie spamować

gif.gif

Opublikowano

.fufu na chwile obecną to twoj poziom oscyluje gdzies na granicy glebokiej gimbazy ... tragedia

Ale okej, pvp to bicie bicie bicie resow klepanie max statow tylko to sie w pvp liczy :)

Co do unforgivena to twoj poroniony pomysł skomentowal wlasnie na tak jak trzeba.

Pozdrawiam (swoja droga policz do 10 zanim odpiszesz ;o)

Podaj mi chociaż jeden argument, dlaczego tak uważasz ?Po jednym poście potrafisz to ocenić ?  Bo brednie i pierdoły to sobie możesz wśród swoich rówieśników uskuteczniać.

PvP - Player vs Player to bicie resów tak ? O czym Ty w ogóle do mnie mówisz. Jak ja grałem na serwerach pvp, to pewnie nie wiedziałeś o istnieniu tej gry, no ale niech Ci będzie. Idąc dalej, nie rozumiem po co się wpier... między wódkę a zakąskę ? Prosił Cie ktoś o to ? 

Doskonale wiem, że "serwer" pvp to taki bez resetów, ale czasy takich serwerów już dawno się skończyły.

Odnośnie serwera, anty hack, anty hack i jeszcze raz anty hack.

Opublikowano

Można już się na stronie rejestrować , odrazu mówi że pliki jeszcze są brudne :D

Zaczynam je czyścić dziś jak wrócę z roboty , no ale juz poznawać można ;)

www.satanmu.pl

Niedługo też podam forum by już tu nie spamować

Nice :)

76561198124753200.png

Opublikowano

Jak ida prace? Napisz moze co zostalo juz zrobione...

Musialem wyjechać na tydzien i prace troszkę przywieszone.

W pod koniec tygodnia , lub poczatek weekendu bedziemy startowac :)

gif.gif

Opublikowano

Czy spoty zostaną zmienione? Bo aktualnie to wszystkie pod bk są czyli stożkowe, wyciągnąć coś z dropu to cud, no chyba że autoclicera dacie. Duży plus za arene , będzie gdzie expic tylko wypadało by ustawić żeby postać po zabiciu nie respiła się w miejscu killa. Piórka coś nie chcą dropić i blessy soule też słabo lecą, no chyba że ich nie widać przez te spoty.

Opublikowano

Dlaczego areny powinno nie być? Mi się właśnie podoba, więcej spotów, mniej kolejek, mniej chamstwa ze strony graczy "buraków" :P

Edit: Dlaczego gracz z 0 rr składa 15 rr na strzała?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...