Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ankieta nowego Satan Mu - oddaj glos

mattgoodbye

Test  

33 użytkowników zagłosowało

1. 1. Grandreset

• Tak - Credyty do WebShopu
    • Nie - Itemy tylko z dropu , bosów , boxów inwazje co3 h 50% na item z boxa

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam !
Pierwsza edycja nie należy do najbardziej udanych , ale nie był to czas stracony , zabezpieczyliśmy się skutecznie przed atakami DDoS , wykluczyliśmy DC , no ale niestety zbyt późno i troszkę graczy uciekło , dlatego teraz chciał bym abyście oddawali swój głos w ankiecie by zrobić takie ustawienia jakie wam najbardziej by odpowiadały ;) Ankieta zostanie do 13.11.2014 dlatego proszę szybko oddawać glosy .

Macie pewność że ten serwer wystartuje i będzie działał a nie jak 80% polskich serwerów które nie mogą wystartować bo mają ataki itp
Dajcie mi jeszcze jedną szanse a na pewno ją wykorzystam :)

Jak widzicie istotne jest dla mnie zdanie garczy , sam bylem  za sesaon 8 ale zrobiłem tą ankiete ponieważ to Wy macie grać nie ja , moim zadaniem jest zapewnienie wam takiego miejsca w którym będziecie mogli się świetnie bawić !

Oddawajcie głosy w ankiecie by razem stworzyć serwer z dobrymi ustawieniami : ) !

Pozdrawiam.

gif.gif

• Odpowiedzi 446
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

200/300

400/500

600/700

i gdzie jest tu zachowana jakakolwiek proporcja? ;o

mamy wybierać czy przy opcji pierwsze mg etc. będzie mieć po rr 1.5x więcej pkt , opcja druga 1.25x i opcja 3 1.17x więcej?

jak już planujesz ankietę robić to polecam troche przemyśleć zanim ją dodasz.

" Nerwowa reakcja na krytykę wcale nie kładzie jej kresu; przeciwnie, rodzi w oceniającym przekonanie, że ma rację w tym, co mówi. "

Richard Carlson

Opublikowano

200/300

400/500

600/700

i gdzie jest tu zachowana jakakolwiek proporcja? ;o

mamy wybierać czy przy opcji pierwsze mg etc. będzie mieć po rr 1.5x więcej pkt , opcja druga 1.25x i opcja 3 1.17x więcej?

jak już planujesz ankietę robić to polecam troche przemyśleć zanim ją dodasz.

Masz racje kolego :)  Już zmieniłem te proporcje

gif.gif

Opublikowano

SKASUJCIE TO GUWNO ZANIM TO JAJA ZLORZY!!!!

Gównem to jedynie można nazwać Twoją wypowiedz ;)

Możliwe że dziś wieczorem podam już link do strony , też jest prawdopodobne że ruszymy z testami :)

gif.gif

Opublikowano

Mam tylko nadzieje że ten serwer trochę postoi, ponieważ wiele już fajnych serwerów padło z dziwinych przyczyn.

Fajne staty serwera, też chętnie pisze się na ten serwer :-)

Jak coś to podawaj link do strony i jedziemy z koksem :-D

Opublikowano

Doszliśmy do wniosku że serwer będzie stał na wersji Season 4 , nazwa tematu zostanie niedługo zmieniona .

Uruchomiliśmy Closed Test !

I prawidłowo, podaj adres www.

Opublikowano

Open Testy V0.1  - 26.10.2014

Test Confing

EXP:4000

Staty za reset = 150 000. 

Dziś uruchamiam OpenTest V1(Faza początkowa serwer jeszcze nie posiada wielu ustawień oficjalnych) , serwer nie ma dodanych jeszcze wszystkich spotów , oraz sklepy ulegną poprawie.

Oto strona na której jest klient v0.1 który posłuży nam do testów serwera , oficialny klient będzie inny  , proszę sie nie martwić Ci którzy pobierają teraz klient v0.1 będzie można go zpatchować do wersji finall :

Godzina 2:20 trzeba położyć się spać , kolejny dzień pracy za mną . Jak wstanę ogarnę sklepy i spoty oraz dodam staty aby łatwiej było testować : )

gif.gif

Opublikowano

Wszystko idzie w dobrym kierunku! nie mogę się doczekać startu : )

Staramy się aby tak właśnie było , konfigurujemy serwer , poprawiamy nie dociągniecia .

Data Startu : 01/11/2014

Przypomian też ze trwaja testy :

Test Confing

EXP:6660

Staty za reset = 150 000.

Sett FO od Admina. 

gif.gif

Opublikowano

Exp w końcu 600 czy 6k?

Parametry na których serwer będzie działał w trybie oficialnym:

Season 4

Exp - 666xp

Drop - 30%

Spoty - 5/7 mob

RR - 400lvl/600 stat*reset 1rr=600 2rr=1200 itp

MG/DL - 800 stat

Grand Reset - 100RR= Credyty do WebShop

gif.gif

Opublikowano

Siemanko Matt :) 

Wbilem fajnie wyglada, bedzie Hard:)

Wiec na poczatku

DUZY DROP SMIECI, slaby drop zen w norii (moze akurat pecha mialem) i co najbardziej mnie zrazilo DC przy dodawaniu pkt komenda np. /add str ,,200''

wiecej nie zaywazylem bo pykalem 15min Piona Matt

Opublikowano

Siemanko Matt :)

Wbilem fajnie wyglada, bedzie Hard:)

Wiec na poczatku

DUZY DROP SMIECI, slaby drop zen w norii (moze akurat pecha mialem) i co najbardziej mnie zrazilo DC przy dodawaniu pkt komenda np. /add str ,,200''

wiecej nie zaywazylem bo pykalem 15min Piona Matt

Drop zen na lepszych mapach oczywiście większy ;)  a co do komendy max dodajemy 200.

Tak to ma być taki Midle-Hard , jeżeli chodzi o sklepy będą one ubogie , brak w nich skilli i ich nie zbyt dużo drop powoduje że też będą one miały wartość na rynku tym bardziej że po gr się kasują , Spoty na mapach do atlans są średnie a nawet czasem duże po 8 mobów , na wyższych mapach juz jest mniej potworów choć trafiają się i lepsze spoty ;) Nie są one ustawione sztywno że wszędzie np 5 potworów , o exe nie będzie za łatwo a na początku nawet ciężko dlatego że goldy podkręcone , jak i moby na takich mapach jak k,k2,k3 , ralic.  Startujemy już w weekend mamy nadzieję że przetestujemy wszystko ;) Piona Pozdrawiam

gif.gif

Opublikowano

Witam ! :) Już tylko 3 dni dzielą nas od startu :)

Otwarcie  01/11/2014 GMT+1 20:00
www.satanmu.pl

ChaosMix+10 NormalMix Rate = 90%
Chaos+11_12 NormalMix Rate = 80%
Chaos+13 Normal MixRate = 70%

Chaos+10 ExcellentMix Rate = 80
Chaos+11_12 ExcellentMix Rate = 60
Chaos+13 ExcellentMix Rate = 40
ChaosMix AddLuck Rate = 10%

WingMixLvl1Rate = 80 %
WingMixLvl2Rate = 60 %
WingMixLvl3Rate = 30 %

gif.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...