Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ankieta nowego Satan Mu - oddaj glos

mattgoodbye

Test  

33 użytkowników zagłosowało

1. 1. Grandreset

• Tak - Credyty do WebShopu
    • Nie - Itemy tylko z dropu , bosów , boxów inwazje co3 h 50% na item z boxa

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 446
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jeżeli chodzi i serwer to jest non stop online ; )

Mnie się zdaję że mu chodziło o admina perfectmu bo opublikował link swojego serwera na tej publikacji

Opublikowano

Nie  napewno nie tak długo .

Nowe pliki już testuje :)

Sesaon 8 coming soon ... Exp 250 .

Haha, dobrze, że skończyłem grę na tym serwerze...

s8 to najgorszy season jaki istnieje... nikt nie zaczynał tu grać z myslą taką, że będziesz przechodzić z s4 na s8 ^^.

Opublikowano

Haha, dobrze, że skończyłem grę na tym serwerze...

s8 to najgorszy season jaki istnieje... nikt nie zaczynał tu grać z myslą taką, że będziesz przechodzić z s4 na s8 ^^.

Ani nikt nie zaczynał gry by było 10 online , pracujemy nad plikami , prawdopodobnie w sobote wystartujemy : )

Ankieta co do Expa !!

gif.gif

Opublikowano

Ani nikt nie zaczynał gry by było 10 online , pracujemy nad plikami , prawdopodobnie w sobote wystartujemy : )

Ankieta co do Expa !!

Odpowiedz sobie sam na to pytanie dlaczego jest 10 ONLINE...

DC na początku gry zniszczyły ten serwer dlatego ludzi odeszli bo każdego to denerwowało.

Czyli mam rozumieć, że jak na s8 po tygodniu będzie 10 ONLINE to przechodzisz na ex700 ? ^^

Opublikowano

Odpowiedz sobie sam na to pytanie dlaczego jest 10 ONLINE...

DC na początku gry zniszczyły ten serwer dlatego ludzi odeszli bo każdego to denerwowało.

Czyli mam rozumieć, że jak na s8 po tygodniu będzie 10 ONLINE to przechodzisz na ex700 ? ^^

Tak i czas dwóch tygodni nauczył mnie co zrobić by wyeliminować te problemy ;) Nie ma już ani DC ani DDoS , ani lagów , no i playerów ... 

Dlatego teraz mając już dobrze poukładane wszystko na vps , gdzie nie ma DC , lagów , DDoS chce stworzyć serwer gdzie bedzie mogła bawić się duża liczba graczy :)

Czas który przeminą nie jest czasem straconym , pozwolił on nam udoskonalić anty DDoSa oraz wyeliminować wszelakie problemy po stronie maszyny .

Proszę dać mi szanse bo nic nie tracicie , a gwarantuje że serwer się spodoba ;)

gif.gif

Opublikowano

Ja bym szczerze mówiąc wybrał opcję 2k exp staty się kasują po rr 700/800 do rozdania  :D coś takiego :D

Super by było! Właśnie takiego czegoś szukam, za dużo już tych serverów 9999 czy 1k czy 500.

2k fajnie by było i staty się by kasowały czy zostawały to już obojętne :D

Opublikowano

Cóż, jedynym logicznym powodem zmiany na sezon 8, jest chyba Anty Hack. Pewnie połowa wie, że dużo gówna tu działało. ( tym bardziej jestem dumny, bo od początku do końca byłem czysty!  <3 )

Trochę czas tutaj poświęciłem  ale już wiem, że nie warto, zwłaszcza przez sezon 8. Serwer nie dotrwał nawet do 1 Castle Siege (w którym pewnie też by była masa bugów :P ), a co dopiero mówić o long term.

Mam nadzieję, że parę osób grających tutaj, będę miał okazje jeszcze spotkać na czymś innym wartym uwagi. 

Try.

.edit

Odnośnie wersji, zgadzam się z paroma osobami tam wyżej, s2-s3. Bez tej zjebanej sumki i zbędnego gówna. Najlepiej pvp serwer, z brakiem fulli, niech ludzie myślą w co dodają pkty :)

Opublikowano

''Odnośnie wersji, zgadzam się z paroma osobami tam wyżej, s2-s3. Bez tej zjebanej sumki i zbędnego gówna. Najlepiej pvp serwer, z brakiem fulli, niech ludzie myślą w co dodają pkty :)''

Nic dodać nic ująć. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...