Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ankieta nowego Satan Mu - oddaj glos

mattgoodbye

Test  

33 użytkowników zagłosowało

1. 1. Grandreset

• Tak - Credyty do WebShopu
    • Nie - Itemy tylko z dropu , bosów , boxów inwazje co3 h 50% na item z boxa

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 446
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jeszcze nie możemy ;p

Już działa :)

Zaraz zabezpieczę od tych ataków na ConnectSerwer i nie będzie takich problemów , trochę naruszyliśmy wasze zaufanie tymi atakami ale mam nadzieję że ono wróci i dziś wieczorem będzie znów 50+ online :) Serwer nie jest na tydzień , jest na długie miesiące !

Serwer OnLine

gif.gif

Opublikowano

A kiedy ogarniecie Proxy ? Dostaje co 3 minuty DC, zadne zapory i inne gowna niczego mi nie blokuja tylko pewnie te wasze proxy. Z żadnym serwerem nie mam problemów tylko z waszym. Ludzie grajacy na połączeniach lokalnych (Netia i inny burdel) nie maja problemow, natomiast ludzie, ktorzy chca grac a maja polaczenie modemowe juz nie wejda..

tracice sadze sporo osob przez to niedopatrzenie/ glupie zabezpieczenie

Opublikowano

A kiedy ogarniecie Proxy ? Dostaje co 3 minuty DC, zadne zapory i inne gowna niczego mi nie blokuja tylko pewnie te wasze proxy. Z żadnym serwerem nie mam problemów tylko z waszym. Ludzie grajacy na połączeniach lokalnych (Netia i inny burdel) nie maja problemow, natomiast ludzie, ktorzy chca grac a maja polaczenie modemowe juz nie wejda..

tracice sadze sporo osob przez to niedopatrzenie/ glupie zabezpieczenie

a połączenia modemowe to nie burdel? 

Opublikowano

a połączenia modemowe to nie burdel? 

napisałem tak bo nie miałem ochoty wymieniać wszystkich przedstawicieli i Twoja odpowiedź jest trochę nie w temat.

Opublikowano

Ty przynajmniej 3 minuty pograsz, ja nie zdąże sie warpnąć do innej lokacji bo dc dostaje;p

Masz jakieś wspomagacze odpalone albo nawet o tym nie wiesz :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...